Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 14
crispro spune:
www.youtube.com/watch?v=NzlXC_xTMy0" target="_blank">aici e video-ul, dar acum ca il revad, nu e mare branza, ca nu se intelege mai nimic...
Ilinca, nu ii ies incisivii laterali de sus? ca aia cica dor tare...
La multi ani Tudor si Denis! Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti!
La multi ani Michelle, sa fii sanatoasa, iubita si mereu fericita!!! Schimbi prefixul? Ia sa vedem ce ne dai de papa si baut...
Sa-l ajutam pe Alex
palomina spune:
Buna dimineata!
Paula, sa Stii ca asa e - copilul meu e pe alt fus orar!
Azi-noapte, in agitatia Lui nocturna, s-a ridicat in picioare tinandu-se de patut- ziua n-ar face asa nici sa-l pico cu ceara... Bineinteles ca adormit in urlete pe la 2 Si la 9.30 era fresh acum doarme iar ca un ingerash.
Eu m-am trezit cu gatul stramb, asta-mi lipsea....
Observ ca Diana si cu Roxana lipsesc din delfinariu. Sper sa fié bine amandoua impreuna cu puii lor!
Azi plec de nebuna prin oras, imi las cubanezii singuri acasa...
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
bumblebee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro www.youtube.com/watch?v=NzlXC_xTMy0" target="_blank">aici e video-ul, dar acum ca il revad, nu e mare branza, ca nu se intelege mai nimic... Ilinca, nu ii ies incisivii laterali de sus? ca aia cica dor tare... La multi ani Tudor si Denis! Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti! La multi ani Michelle, sa fii sanatoasa, iubita si mereu fericita!!! Schimbi prefixul? Ia sa vedem ce ne dai de papa si baut... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Ce fain!!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
eladea2005 spune:
si ca sa fim in ton cu discutiile,
morning girls!
MICHELLE, DRAGA MEA, SA-TI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI, O VIATA MINUNATA SI PLINA DE IUBIRE, MULT NOROC SI PUTERE! LA MULTI ANI CU SANATATE!
oana, mersi de info...
paula, asa zicea si bunica mea...si acu ma tot streseaza cu intrebarea: ai mancat? iti fac ceva sa mananci?
anne, multa bafta la medic...sa ne tii la curent...
ce ma distrati voi cu visurile voastre...in limbi straine...
eveniment: azi s-a trezit Filip dupa 8!!!! nu stiu cum de...
revin!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crissy77 spune:
crispro, wow, cum trece timpul, va intelegeti deja.
btz, fara febra, scaun moale (facem vineri analize sa vedem daca nu o fi si altceva) si maraiala cat incape. Treziri noaptea dar adormit la loc cu suzy. Borcanelele sa le testati inainte. Alea cu fructe sunt bune, mancarurile... , Elise nu a vrut nici un fel (si am incercat multe).
... nici bambo nu a mai scris de cateva zile...
rodyka spune:
cris, e superb Vlad!! de ce zici ca nu-i mare lucru? pentru fiecare mama cel mai neinsemnat progres e MARE LUCRU! si noi aici suntem mamici pentru toti delfinasii . in plus, Vlad e incantat ca bate din palme! Isei ii zic "bravoo" si isi bate pumnutii deolalta, asa e de scumpa. inca nu am reusit s-o filmez. intr-o zi ii dadeam sa manance de amiaza si cum manca foarte bine, am uitat sa mai zic bravo! la un moment dat o vad ca isi loveste singura pumnutii in semn de bravo si mi-am amintit ca am uitat s-o felicit aici e o poza, si in continuare cateva... i-am facut poze si cu bulanasele la aer-si m-am tot uitat sa vad daca e grasa sau doar mare
AMR 5 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
LA MULTI ANI MIHAELA
LA MULTE LUNITE TUDOR,DENIS SI ARIANA!!!!
citat din mesajul lui palomina Bumblebee, felicitari pentru silueta! Eu mai am de dat jos 4 kg la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010 |
si eu tot 4
Crissy pupam dintisorul no.2
citat din mesajul lui btz_ovi Fetelor eu m-am certat cu sora mea iar.Noi de Paste ne-am planificat sa mergem la munte iar in iulie la mare,in ambele calatorii cu parintii mei.Si tot imi spune sa nu plec nicaieri cu Paul,ca e mic,ca nu e bine sa-i schimb programul,ca la mare nu m-as descurca cu el deoarece va fi obraznic,ca nu ii voi putea gati mancarea,ca nu sunt bune borcanelele,ca prietenele ei nu au fost in concediu in primii 3 ani si tot asa.Tot imi zice ca sunt incapatanata,ca ea nu si-ar creste copilul asa si alte baliverne.Deja nu o mai suport,ma scoate din minti.Mereu trebuie ea sa comenteze Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
eu zic sa nu o bagi in seama
plecati cu bunicii de ajutor o sa aveti...va fi super....si in idea ca ati pleca singuri tot super va fi
primul concediu in 3
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui crispro www.youtube.com/watch?v=NzlXC_xTMy0" target="_blank">aici e video-ul, dar acum ca il revad, nu e mare branza, ca nu se intelege mai nimic... Ilinca, nu ii ies incisivii laterali de sus? ca aia cica dor tare... La multi ani Tudor si Denis! Sa cresteti mari si sanatosi si cuminti! La multi ani Michelle, sa fii sanatoasa, iubita si mereu fericita!!! Schimbi prefixul? Ia sa vedem ce ne dai de papa si baut... Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
foarte fain
si Matei face ...eu ii zic "bravo bravo"...iar mama "doua doua"
si pe cand am vrut sa ii arat la Paula normal ca am aplaudat singura
Rody are Isa doua bulanase(picioruse) de iti vine sa i le papi
Matei - luna a 9-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
Multumesc pentru urari tuturor, sunteti niste dragute
Intr-adevar azi schimb prefixul .. thirty is the new twenty
Azi-noapte am stat pana la 1 si am bucatarit, am facut 2 torturi, unul pt la serviciu, voi merge dupa masa de legume la servici, si unul pt cheful de diseara cu prietenii. Am mai facut si cateva aperitive.
Asadar dragelor va invit sa serviti alaturi de mine www.marthastewart.com/258502/easy-chocolate-cake?autonomy_kw=easy%20chocolate%20cake&rsc=header_1" target="_blank">o felie de tort si un pahar de sampanie
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
lauri_ca spune:
[quote]citat din mesajul lui ooana
LA MULTI ANI MIHAELA
LA MULTE LUNITE TUDOR,DENIS SI ARIANA!!!!
La multi ani si din partea noastra!
L-am vazut pe Vladut cum face 2-2, se intelege mami deja cu el, bravo!
Si miss Isa o frumoasa, nu e grasuta, dar chiar e mare. mie toti delfinasii mi se par mari fata de a mea, ea e mai micuta (69 cm) si are un picior tare mic, ii vin sosetele de 3 luni.