Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata!

pe unde o fi diana ca nu am vazut-o ieri?! sper ca e bine eva?

La multi ani sarbatoritilor zilei!

si nu am vazut nici o postare de a danei_bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Am ajuns si eu la birou si v-am pregatit cafea, capucino si ceai...
Racusor, ce fain te iubeste Andrei...dragul de el. Cum e la munca? Te-ai obisnuit?
Bumblebee, esti slaba tare mama. Ia pune mana si mai pune niste carne pe tine.. Bunica mea e cea mai fericita cand me vede asa mai grasuta. Cand eram slaba imi impuia capul sa mananc , ca nu-mi sta bine asa slabanoaga
Palomina, cubanezul tau cred ca traieste pe alt fus orar
Rody, de Maria am inteles, dar tu in ce lb visezi?
Na, ca nu mai stiu ce am citit...
La multi ani Tudor si Denis!!
LA MULTI ANI MIHAELA!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de clipe minutate langa familia ta!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza fetele!!!

PAULA multumim de cafea .Servici usor astazi.

BUMBLE felicitari pt kg

Crissy asa repede a iesit nr 2?Waw.Super.Cum s-a comportat Teodora?Febra,diaree,urlete?

Al meu s-a trezit de cateva ori pe timpul noptii si urla asa de tare .Nu stiu ce are,ma gandesc ca poate ii era frig,caci avea mainile reci.Si oricum era cam dezbracat

Fetelor eu m-am certat cu sora mea iar.Noi de Paste ne-am planificat sa mergem la munte iar in iulie la mare,in ambele calatorii cu parintii mei.Si tot imi spune sa nu plec nicaieri cu Paul,ca e mic,ca nu e bine sa-i schimb programul,ca la mare nu m-as descurca cu el deoarece va fi obraznic,ca nu ii voi putea gati mancarea,ca nu sunt bune borcanelele,ca prietenele ei nu au fost in concediu in primii 3 ani si tot asa.Tot imi zice ca sunt incapatanata,ca ea nu si-ar creste copilul asa si alte baliverne.Deja nu o mai suport,ma scoate din minti.Mereu trebuie ea sa comenteze

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Si acum LA MULTI ANI MIHAELA,FIE CA TOT CE ITI DORESTI SA SE IMPLINEASCA!!!!!
LA MULTE LUNITE TUDOR,DENIS SI ARIANA!!!!

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu
Suntem matinali azi -trebuie sa mergem cu Giuliano la medic-ghipsul i-a alunecat cu 0,5-1cm asa ca trebuie sa edem daca nu are efecte colaterale.
Fetelor cand stai intre italieni este normal sa-ti mai scape un cuvant in italiana cand vorbesti cu un roman .Eu sunt in Italia de 4 ani si nu cunosc nici un roman in imprejurimi.Nu am prieteni romani , doar italieni.Am o sora in Belgia-Liege -cand ma chiama ii mai scapa cate un cuvant in framceza-este normal.Aceeasi situatie si pentru ea-nu cunoaste romani unde lucreaza sau in zona unde locuieste.
Interesant este ca mie imi place engleza nu italiana-am fost nevoita sa o invat prntru sot ,altfel...
Va urez o zi buna!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

Tudor si Denis

mami Michelle, sa ai in viata numai bucurii si impliniri!!

AMR 5 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

-referitor la vise -si soacra-mea m-a intrebat in ce limba visez . Este normal cand am o conversatie cu un italian evident ca in italiana , cand sunt intr-un context roman -romana
-cat despre a fii roman in Italia -trebuie sa va spun ca este greu , foarte greu -suntem considerati o natie de tigani -cel putin un oresele mari Milano, Roma etc. Asta este eticheta care se pune tuturor -din cauza tiganilor care vin , comit acte de vandalism , furturi , crime etc , stiti si voi mai bine.
Din fericire pentru mine eu sunt departe de continent -sunt fericita , stau bine , oamenii ma respecta pentru ceea ce sunt -evident si culoarea pielii si a ochilor isi spune cuvantul .

La multe lunite sarbatoritilor de astazi!!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

crissy, felcicitari ptr nș2 la

bumble, felicitari ptr 54!!

paula, eu nu mai visez deloc, adica nu-mi mai aduc aminte mai nimic dimineata. dar sigur visez colorat si, daca are sonor, sigur e in romana

btz, sora ta n-are dreptate. dar nu are rost sa mai intri in discutii despre cresterea copilului cu ea, ca una e sa ii povesteasca ei o prietena, si alta sa treaca ea insasi prin experienta asta. parerea mea e ca la 1 an cat vor implini vara asta, ii poti duce oriunde pe copii. adica noi si acum o luam peste tot cu noi (si daca n-am vrea, tot n-am avea incotro!!).

racusor, spor la treaba mami! paula, si tu esti la munca? spor la treaba si tie!

anne, sper ca e bine piciorusul lui Giuliano

victo, n-a sunat nici o bona-menajera? mai bine cauta tu anunturi, sa selectezi si sa suni tu la vreo oferta care-ti convine

noi am avut o noapte buna, iar. adica s-a foit pe la 1.30 dar i-am dat pace, a dormit pana la 4 cand iar a inceput foiala. la 4.15 deja maraia, am incercat s-o pacalesc cu apa in bibe. a mers 2 guri . s-a mai foit si a dat-o in plans. am pus-o la san (cum zice racusor ca degusta Andrei, ei se mai joaca si Isa asa si-o ia somnul de obicei...). doar ca acum a dat de tati si a inceput sa-l impinga cu picioarele, sa ma piste pe mine de sani cu 2 degetele... am pus-o in patut si a inceput sa molfaie la paturica, asa ca i-am facut portia de lp, din care a baut doar 100 ml . si somn pana la 8.45, numai bine ca am schimbat-o, am imbracat-o si am fugit la scoala cu Maria sa las cererea la directiune, cum ca lipseste o saptamana de la scoala. era Isuca mea toata o fericire cand a vazut atatia copii intrand pe poarta scolii, radea la ei, dadea din manute . am pus legumele la aburi sa avem papa de amiaza pregatita, ca o luam imediat in oras sa mai bifam din lista, ca zilele mai is putine la AMR... e cam innorat iar si ma tem c-o sa ne prinda ploaia mai tarziu...

AMR 5 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Buna dimineata delfinariu,

Paula, multumim de cafea. Sper ca e tare, eu chiar am nevoie ca sunt varza. Victor e tot racit inca, dar nu tare, tuseste un pic si mai stranuta si m-a cadourisit si pe mine. Problema e ca-i foarte agitat, si ziua dar mai ales noaptea. Cum nu-i convine ceva cum urla: la schimbat, la imbracat, daca nu-i dai ceva, plus ca nu doarme ziua decat foarte putin si tot timpul e obosit si se freaca la ochi. Iar noaptea are o ora-doua in care cum il las din brate cum plange dar rau de tot...si asta de vreo saptamana jumate. Totusi nu cred sa fie de la raceala, dinti "periculuosi", de gen canini nu se vad...chiar nu stiu. Maine vine doctorita sa-l vada, mi-e frica sa nu fi luat ceva paraziti intestinali.

Bumble, Cris felicitari pentru kilogramele pierdute. Bravo!
Am vazut delfinasi tare frumosi: Raul nazdravanul la tara si la intalnirea cu Matei, baietii frumosi ai Paulei si fetele superbe ale Otiliei...si pe Raisa in ziar

La multe lunite dragutilor delfinasi sarbatoriti ieri si azi!

Ca de obicei, nu mai retin nimic din ce am citit, deci ma retrag

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata, fetele!

L-am invatat pe Vlad sa faca doua-doua, si cand ii zic sa faca, el apropie manutele una de alta, dar nu stie sa le duca la loc, si sa le aduca iar impreuna. L-am filmat, o sa pun imediat filmuletul. Asa m-am distrat ca in filmulet ii tot ziceam "cum faci doua-doua?" si imi arata. Apoi am pus sa vad ce am filmat, iar Vlad cand imi auzea vocea pe telefon, credea ca eu vorbesc si cand ma auzea in telefon zicand "cum faci doua-doua?", el sarcaul iar facea.

Noaptea cu ceva treziri, dar nu multe si nu a stat treaz decat juma de ora.

acum merg sa il culc ca e marait...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput