Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Azi am dormit pana la 10

Mergi la inceput

am fost ieri la carrefour si am gasit plusuri din bumbac organic la numai 15 -20 de lei( la promo.) f. dragute, am luat 2 de la zana maseluta pt. cei 2 dintisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Buna dimineata dragi mamici si scumpi delfinasi, va multumesc pentru mesajele primite ieri si va intoarcem urarile inzecit, sunteti mamici minunate si prietene excelente,un si o pentru fiecare.

La multi ani : Tudor Constantin de baby78
Denis Gabriel de princess

La multi ani, Michelle! Sa ai parte de sanatate,fericire si multe bucurii alaturi de familia ta minunata!

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Of, asa rau imi merge netul, ca nu reusesc sa vad pozele lui Rodi si tortul lui Michelle, nu mi se incarca pagina...

Ma bucur ca face 2-2, doar ca in video nu am surprins cand face cel mai fain... dar ma bucur tare de pitic.. pitic care a dormit o juma de ora, s-a trezit urland, nu am mai reusit sa il adorm. I-am dat papa, maraiala maxima si la papa. I-am dat orez cu cartof dulce, dovlecel si brocoli. Initial pasate cu furculita, urla... i le-am blenduit, urla, am pus un pic de iaurt, a mai mancat ceva. Apoi i-am dat iar din cele facute cu furculita si cu iaurt , si a mancat si asa... ioi si e marait de numa.. afara ploua, nu iesim acum...

Laurica, si Vlad are piciorul mic. Ieri i-am dat niste adidasi marimea 17, si ii sunt buni (asa, la limita).

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Bune fetelor,

Multumim pentru urarile de ieri!
Michelle, La Multi ani!
bumblebee, felicitari pentru 54 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonasin spune:

Crispro ai un baietel tare scump si destept, felicitari! pentru Vladutul ascultator.

Rody, mami tot timpul maminunez de Isa, nu am apucat sa zic dar asa mi-as dori sa fie si Daria mai plinuta, ea are doar 8.100, azi mergem la control ca dupa diaree asta sper sa nu mai fi scazut, asa ca bravo nu pare grasa e exact cum trebuie Isa frumoasa

Bumblebee bravo pentru cele 54 kg, vreau si eu mai am de dat jos 4 kg pana acolo, dar nu ma las

Racusor si Paula, servici usor, si eu merg dar dupa masa cand vine schimbul(sotul de la lucru), eu cica am program flexibil, pana atunci fac si treaba in casa, de asta nu prea am cand sa intru pe forum dar mi-am propus sa intru in fiecare dimineata macar

Michelle si eu am facut tot tortuletul asta, a iesit super si a avut un succes nebun, si eu am schimbat prefixul ieri, esti berbecuta ca si mine

Ramona,mami fericita de Daria-Cristina

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro
[
Laurica, si Vlad are piciorul mic. Ieri i-am dat niste adidasi marimea 17, si ii sunt buni (asa, la limita).

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Stefi poarta 15-16 Traim pe picior mic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Lauri ca, Stefi e domnisoara, doar nu ai vrea sa aiba picior mare...
Eu ii dau lui Raul papucei nr 20, dar nu sunt toti la fel. 20 de la o firma e mai mare decat 20 de la alta firma si eu zic ca tb avuta f mare grija acum la papucei, ca daca nu le sunt buni si ii deranjeaza, pot sa invete sa umble incorect. Deocamdata noi avem 2 perechi de papucei de la Zara, care mi se par perfecti pt mers.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Multumim de urari! Are mama baiat mare...Nici nu imi vine sa cred ca au zburat deja 8 luni...
Va servesc cu o felie mareeee de tort si un pahar de ce vreti voi

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bambi_bv spune:

Buna ziua fete dragi!

Nu am terminat inca de citit capitolul asta, dar scriu ca sa nu uit si apoi continui.Noi am fost in weekend la socrii, a fost ok, ba chiar mi se pare ca Matei face progrese mari cand e multa lume in jurul lui.
Mai nou sta bine de tot in fundulet (stiti ca noi eram aia puturosi) si in picioare sprijinit de canapea ii place la nebunie.

Sambata seara noi am fost la taierea motului nasicului (pe Matei nu l-am luat ca se fuma la greu in incinta respectiva desi era plina de copii...stiam ca asa va fi de la o alta petrecere cu aceeasi gasca).L-am lasat acasa cu viitoarea cumnatica si cu soacra. Si a fost foarte simpatic ca eu il invatasem saptamana trecuta sa faca "bravo" si cat am lipsit eu de acasa l-a invatat cumnatica sa faca "bravo" cu talpile.L-a filmat, o sa va arat si voua dupa ce il primesc.

BTZ_OVI, saracutzul de Paul...cum mai e? Off...curiozitatea asta a lor sa guste din toate aduce o gramada de belele.Sanatate multa!

Bumblebee, si eu cu al meu barbat ne certam deseori pe tema asta - remarci din-astea "inteligente".De aseara m-am hotarat sa nu mai vorbesc cu el pana nu isi schimba comportamentul: vine la 7 seara acasa, se pune la un joc sau la un film, asteapta sa fie gata masa, nu mai spun ca atunci cand vine acasa are pretentii sa fie "luna" si seara la culcare e ofticat ca nu am timp/chef de el.
Eu sunt singura (cu Matei)in casa toata ziua si chiar am obosit sa le fac pe toate la dunga.

In weekend am dormit doar 3 ore dupa petrecere, el a dormit toata duminica si ieri (luni) m-a pus naiba sa ii povestesc ca am dormit cu Matei pana la ora 1 dupa-amiaza...evident ca aseara mi-a "scos ochii" ca nu se mai culca copilul.

Cred ca a fost si el obosit dupa atata agitatie in weekend, ca a dormit prima data 3 ore, apoi 2 ore si apoi iar 3 ore..

Crispro/Cris2010, Matei acum e bine, rana e pe jumatate vindecata.A fost mai intinsa asa pe langa tot nasucul iar pe jumatatea unde s-a reparat a trecut fara sa lase semn.
Faza cu spirtul a fost pur instinct, fara creier, ca puteam sa ii "pic" spirt si in ochisor....dar bine ca m-a dus capul sa suflu imediat sa nu il usture...

Scuze de lungimea mesajului...ma bag sa citesc restul

Mergi la inceput