Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 12
rodyka spune:
paula, Maria viseaza, vb prin somn si gandeste in spaniola
, uneori ies chestii comice cand traduce gandurile in romana (seamana cu o unguroaica cateodata). dar e de la 10 luni aici, a crescut printre spanioli, a petrecut cea mai mare parte din timp cu ei... oricum, citeste si scrie perfect si in romana, dar trebuie sa stea sa se gandeasca mai mult...
AMR
6 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
palomina spune:
Istoria se repeta! La 24.00 s-a trezit 
Si nu oricum, ci cu chef de joaca !
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
bumblebee spune:
Tudor Constantin de baby78 
Denis Gabriel de princess 

La multi ani, calda si dulce mamica, Michelle! Sa iti dea DD multa sanatate, fericire si dragoste!!

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
bumblebee spune:
Valeu, Alina, cum ajungi la munca dupa asa nopti?
Palomina, va distrati si voi.. maxim..
Noi am avut o noapte buna.. o singura trezire (foieli fara numar).
Alina
Mamica fericita de
Luna 8
racusor2010 spune:
am uitat sa zic aseara Bumbulino, ce tare esti, 54 kg 

tre sa ma ambitionez sa mai dau si eu un kil jos, atat, eu stau la cele 54 ale mele de la Craciun 

si imediat vine vara si fustite / rochite de munca ioc 
dar si mananc numa prostii 

racusor2010 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Tudor Constantin de baby78 ![]() Denis Gabriel de princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() La multi ani, calda si dulce mamica, Michelle! Sa iti dea DD multa sanatate, fericire si dragoste!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 8 |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!
MICHELLE , SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA MINUNATA ALATURI DE COMOARA TA!

racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Valeu, Alina, cum ajungi la munca dupa asa nopti? ![]() Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010Luna 8 |
daca trezirea finala e la 8, e ok...dar azi noapte s-a trezit la 2, l-am pus la san (nu va ganditi ca e mare lucru, doar asa de degustare), la 4 iar trezirea si a ras 100 ml de ceai

si la 6.30 iar, de tot, cand a mai ras 220 ml de lp. e fomila mare delfinoiul sef 

acuma doarme si eu beau linistita cafeaua
sa va zic ca aseara mami a fost la restaurant cu colegii (it was a MUST), asa ca tati a venit acasa, a dat de papa la pisic, s-au inteles tare bine. eu am venit repede repede, la 8 , si i-am gasit jucandu-se

dar si cand m-a vazut, dragoste mare, nu stia cum sa ma imbratiseze si sa ma pupe mai repede, nu s-a mai desprins de mine pana la baita, si in cada intindea manutele sa il iau in brate 

bumblebee spune:
in timp va bea mai putin ceai si se va trezi mai tarziu, zic eu
.
felicitari pt iubareala!
Alina
Mamica fericita de
Luna 8
bumblebee spune:
citat din mesajul lui crissy77 LML sarbatoritilor zilei! LMA michelle!![]() Avem si coltul nr. 2 . Deja composteaza Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |

Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010Luna 8

. Deja composteaza
Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)