FIV Europa(43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

miha, nu stai chiar rau, nu ai de ce sa fii asa speriata. Foliculii antrali ti i-ai numarat vreodata in Z3 de CM?
sisipisi, te rog, scrie-ne si noua cand iei rezultatul de la TSH.
Poate ne faci bucuria si ramai natural.
brunadria, bafta azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bruni abia astept sa intri si sa ne spui de puii din burta. Succes!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielam1971 spune:

miha,
cand vad fetelor cat curaj aveti ma faceti si pe mine sa ridic capul sus si sa merg mai departe. tocmai am facut primul fiv la cluj si a fost nereusit am 40 de ani si intru in disperare nu8 stiu zau ce sa nai fac. sincer nu stiu daca mai am curaj sa incerc o data...
bafta multa in continuare
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

Vin cu vesti bune!
Am transferat 2 blastocisti frumosi
1 nu au vrut sa l congeleze pt ca nu era f ok , dar nu au vrut nici sa l transfere cu ceilalti! Eu le am propus dar raspunsul a fost clar nu, aici nu depinde de mine , ei decid!
1 l au congelat, insa eu sper sa reusesc acuma!
Acuma iau tratamentul , stau cuminte in pat si astept sa fac beta pe 16
pupici si multumesc pt vorbele bune

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

balanta_tm - cum se face treaba asta? Daca incep stimularea in ziua 2 mai pot sa fac chestia asta?

danielam1971 - cu fiecare incercare pe care am facut-o m-am mobilizat si mai tare. Si nu a fost usor nici din punct de vedere psihic si nici material. Si binenteles ca am tot investigat. Mi-am facut analizele de trombofilie si cam toate mutatiile. Acum am facut acest AMH. Si nu mai pot sa suport sa-mi spuna diversi medici ca acum am avut ghinion, ba data asta am avut... si asa mai departe. Eu am trecut prin cam toate situatiile posibile si imposibile. E timpul sa sparg acest ghinion.
Investigheaza-te inainte sa mai arunci banii si dupa aceea cand elimini toate problemele, capul sus si treci la atac.
Eu dupa fiecare esec mai aflam de cate o analiza. Ia-o ca exemplu pe balanta care a investigat tot ce se putea si dupa aceea a trecut la procedura in sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

balantava spun, va spun. Azi de dimi am fost la recoltare. Moamaaaa, am dat peste o tipa, eficienta personificata:)). Eu am venele foarte putin vizibile, la dreapta se mai vede ceva, la stanga ioc. Am ridicat mana dreapta, se uita, nu zice nimic. Ridic maneca stanga, n-a avut tipa nici o tresarire, nici o neliniste. Hahaha. A bagat acu, a ramas o urma mititiiiiica, a scos sangele. Tzac pac. In 30 de secunde eram afara. Cred ca aia era in stare sa ia sange si din mana unui manechin de plastic.

brunifelicitari pentru buburuzele tale. Fii atenta. Azi am fost la plimbare in crangul de langa casa mea si ce am vazut?! Bobocei de ratza salbatica. 8 erau. Ce fetze aveau.....Deci daca ratzele au bobocei, albinutzele albinutzei sau cum s-or numi bebicii de albine, o sa ai si tu 2 bebei. Sau ma rog, minim unul. Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

danielam si ce daca ai 40 de ani? E o varsta superba. Nadia nu a nascut la 46? Si Madona parca tot cam asa... Pai tu esti tinerica si te disperi dupa prima incercare?! Nu e cazul. Am o prietena care a facut vreo 3 incercari si dupa aia a zis ca gata, ca se lasa, ca e prea batrana. Si la 42 de ani l-a facut pe primul, natural. Dupa care sa nu crezi ca s-a mai simtit batrana, si l-a mai facut si pe al doilea.
Mai saptamanile trecute era un articol in ziare ca o olandeza a nascut cu in vitro la 63 de ani. A facut cu un medic italian, dar nu ziceau de la ce clinica. Era in orice caz privata.
In NL nu fac decat numai pana la 43 de ani. Si medicul italian a zis de medicii olandezi ca sunt talibani. Ca cica s-ar fi asteptat la mentalitatea asta la italieni sau la arabi, dar nu la olandezii care au in rest mentalitati atat de ...liberale, sa le spunem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Bruni, super treaba ai facut de data asta! va fii cu ochisori! o simt!
Fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

bravo bruni, sper sa vi cu un beta de minim 300 pe 16 aprilie
Sis, albinutele albinutei se numesc pui de albinuta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Sisipisi: Tie cine ti-a recomandat tratamentul pentru tiroida ( atunci cand l-ai facut? La noi nu se recomanda de catre dr. pentru un TSH in jurul lui 2, dar vad ca occidentul vede altfel lucrurile.
Bruni: Pe 16 iti doresc sa vii cu un beta cat pentru 2!
Aristica;

Mergi la inceput