FIV Europa(43)
Raspunsuri - Pagina 5
balanta_tm spune:
miha, cred ca este tarziu sa iti numere foliculii antrali dupa ce vei fi inceput stimularea. Ei se numara, de ex, ca sa vezi daca luna x este ok pt FIV (intr-o luna poti avea 5, in alta 7, in alta mai multi sau mai putini); frumos ar fi sa se inceapa FIVul intr-o luna cu un nr mare de foliculi antrali, dar cine are rabdare sa ii urmareasca si sa incepa FIVul in functie de ei?!?
Se intampla adesea ca o luna sa nu semene cu cealalta.
sisipisi, am o colega in Olanda ce reuseste mereu cu talibanii olandezi, ceea ce ma face sa ma conving inca o data ca FIVul tine f f mult de noroc (fata are o fetita dintr-un FET si la finele lui 2010, i-a mai reusit un FIV); cica astia nu spun sexul in Olanda, asa ca ea camera pt bb2 o va face o nuanta de vernil .
maria, sa stii ca si chestia asta cu Euthyroxe/L-thyroxine dat pt TSH peste 2 este cu dus intors. Pe mine nu ma lasa sa mai intrerup medicatia, desi am TSH 1.1 acuma. Am impresia ca dr m-ar pune sa il iau toata viata - cam asa mi-a dat de inteles. Evident ca nu indraznesc sa intrerup medicatia, ca cine stie cum reactioneaza tiroida mea, plus ca daca dr a zis ca nici sa nu ma gandesc sa intrerup...
danielam1971 spune:
buna miha,
multumesc mult de sfat te rog din suflet spuynemi ce mutatii de trombofilie ar fii indicat sa fac?si eu am facut cu ani in urma in irlanda o gramada de investigatii iar in urma analizelor nu mi-a iesit nimic grav numai ca au descoperit ca am sindromul ovarelor polochistice nimic mai mult. m-am intors in tara iar aici la cluj au spus ca ovarele mele sunt ok nu am nimic am facut 2 laparascopii tot la cluj la amandoua mi-au gasit aderenre la trompe au curatat pe acolo iar prima luna dupa operatie am avut test de sarcina pozitiv dar minunea nu a tinut decat o saptamana.tin sa mentionez ca asa ceva m-i s-a intamplat de 5 -6 ori si cu ani in urma niciodata nu am ajuns cu sarcina sa se vada la ecograf dar curios ca nimeni nu-mi gaseste nimic. de aceea am amanat si fertilizarea atatia ani de frica sa nu se intample acelasi lucru dar din pacate dupa fiv nimic. nu stiu zau ce analize sa mai fac nimeni dintre doctori nu-mi redcomanda nimic
merci mult daca si ceva te rog recomanda-mi ceva analize ce as putea face
merci mult
va pup
dana
danielam1971 spune:
sisipisi ,
multumesc mult de incurajari asa este dar din pacate eu ma tem sa mai sper ....
te pup
dana
Sisipisi spune:
maria mie mi s-a recomandat tratament de tiroida, dar la un TSH peste 3, 4. Si s-a recomandat special pentru cazul ca voi face FIV si nu in ideea ca as fi bolnava cu tiroida. Recomandarea au facut-o medicii din Viena. Dar repet, medicii din Olanda, pentru aceeasi situatie, adica FIV, nu au recomandat nici un tratament.
brunadria spune:
fetelor sper sa fie cum ziceti voi!
m am distrat cu beta 300! sper si eu!
va doresc bafta si voua!
eu sunt mai mult la orizontala, am facut o plimbarica in seara asta dar scurta!
stau linistita si astept cuminte ziua cu pricina! poate voi face pe 14! sa vad ..
va pup si va doresc ce mi doresc si mie!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
adria42 spune:
Bruni, sa fie cie mai lipiciosi embrionasi din lume si sa te vad pe 16 cu un bete MAAARE!!!
Doamne Ajuta!
28+ cu
adria42 spune:
Danielam, nu te da batuta! Niciodata nu este prea tarziu, minunile se pot intampla la orice varsta, totul este sa perseverezi!
Fa toate investigatiile posibile si mai incearca!
Sisi, si eu cred ca medicamentele naturiste pot ajuta in unele situatii. Eu sper sa te echilibrezi hormonal si sa se intample natural!
Balanta
Adijo, Arina, Aristica, Melisa, Goldi
28+ cu
Sisipisi spune:
Fetelor, update de ultima ora. Calde, proaspete si bune.
Am descoperit cauza infetilitatii mele, dupa 9 ani de incercari.
Tiroida autoimuna. Pana acum nici un doctor nu s-a gandit sa analizeze anticorpii aia.
Deci e autoimuna, mama ei de nemernica.. Dar a reactionat bine la tratament de data asta. De la 14 acum 5 saptamani, am ajuns la TSH 3,4. Mi-a marit doza cu 25 micrograme, deci de acum iau 125. A zis ca vrea sa mi-o impinga in urmatoarele saptamani pana la 1. Mi-a confirmat ca este cauza de infertilitate si a zis ca era treaba ginecologilor sa analizeze tiroida printre primele chestii pe care le analizeza.
Ah, si bomboana de pe tort: va trebui sa iau tratament tot restul vietii mele. Miiiinunat.
Sisipisi spune:
bruni e important sa nu stai sa zaci in pat. Baga plimbari, ca sa faci sangele sa circule in uter si sa il incalzesti pentru puishori. Adica pentru brunei mititei.. Nu te uita la simptome ca te pot pacali. Relax si va iesi, e musai
orchid spune:
Danielam1971 nu pierde speranta! Varsta nu e neaparat un impediment. Eu astazi fac 24 de saptamani (FIV) si 42 de ani la sfarsitul anului. Deci se poate si mai tarziu