FIV Europa(43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristica, eu am avut 0.5 ml de Suprefact pe perioada inhibarii, iar cand am inceput stimularea am avut 0.3 ml/zi (la fel voi avea si la FIV2). Incearca sa iti iei Suprefactul din Ungaria, nu din Austria, ca in Austria costa 100 Euro/cutia, iar in Ungaria pana in 8000 HUF, deci nu suporta comparatie preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Eu am avut Suprefact 0,5ml/zi si pe eprioada inhibarii si a stimularii. Bafta!

Mergi la inceput

adijo, probabil ca tu ai avut 0.5 si pe perioada stimularii fiindca la tine erau riscuri de hiperstimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Am inteles, fetelor: o cutie in Ungaria contine tot 2 flacoane, fiecare flacon(sticluta) avand cate 5,5 ml? Ca asta ar insemna ca 3 flacoane (o cutie si jumatate) sa-mi ajunga. In Ungaria se numeste tot Suprefact?
Dintr-o sticla de 5.5 ml ar trebui sa pot face 11 zile, corect? Sau se mai pierde cand trag cu seringa?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Se numeste Suprefact injekció (vezi ca asta iti trebuie, nu depot). O cutie are 2x5.5 ml. Eu din fiecare sticla am pierdut cam 0.5 ml, deci o cutie de doua flacoane mi-a ajuns 20 de zile.

Mergi la inceput

sar-mana balanta hai ca esti o comoara la casa omului ce incearca sa faca economie
Daca tot te-am prins, ai idee ce as putea sa gasesc mai ieftin decat in ro (ma refer doar la Austria si Ungaria), dintre urmatoarele: femibion 800, Duphaston, Utrogestan de 200ml, vitamina C, omega 3, Clomifen (de fapt estrofem-nu stiu cum se numeste in tarile astea)

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

aristica

Femibion 800 = 3379 HUF
Duphaston = 1449 HUF
Utrogestan de 200mg nu stiu, ca nu aveau; la cutia de 100 mg pretul era de 2213 HUF
Vitamina C, omega 3, Clomifen - la astea nu stiu. Insa stiu ca in Ungaria se gaseste o vitamina C superioara celei de la noi dpdv proprietati/efecte, insa nu stiu denumirea exacta. Cred ca ar putea sti fetele de la FIV in Ungaria sau cele de la trombofilie.
Cand zici Clomifen, la ce te referi? Ce e asta? Cand anume il ai in schema de luat?
Eu Utro si Duphaston am cumparat mereu de la noi, iar Femibion de la unguri, ca la noi nu se gasea pe vremea aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Fetelor, am o intrebare: se poate face FIV cu nodul subseros( care nu e mare deocamdata) in int. uterului???

Mergi la inceput

clomifenul inlocuieste cyclo-progynova (pastilutele albe) - substanta de baza este estrofemul. Eu l-am avut la primul fiv astfel: 3 pastile/zi, fiecare pastila continea 2 mg de substanta activa, o pastila se lua la 8 ore (odata cu administrarea utrogestanului). L-am luat din prima zi de stimulare pana la beta negativ. La fiv doi mi l-au scos complet din schema, iar acum, la fiv 3 il voi avea tot de la stimulare (deci nu-l iau cand incep inhibarea, ca merg pe protocol lung).

Mergi la inceput

am comparat preturile si e mai bine sa le iau p-astea de la noi.
de acea vitamina c intreb, ca stiu ca nu-mi trebuie reteta, deci nu ma grabesc

adinuta - o prietena de-a mea a facut un astfel de fiv la sabyc, a reusit , dar a pierdut sarcina in 6 saptamani, spunandui-se ca embrionul s-a fixat exact de nodul. cat de adevarat o fi fost, tinand cont ca era vorba de sabyc, nu stie nici ea, nici eu sa-ti zic...dar asta a fost explicatia primita. decizia iti apartine.

Mergi la inceput