FIV Europa(43)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

Aadina,Fsh cred ca este influentat de DHEA si eu am luat 20 sapt,dupa 12 sapt cred, am facut si eu un FSH si E2 ,unde fsh mi-a iesit 3 si eu in general il am 20-29,mie nu mi-a facut deloc bine,desi dr a zis ca nu are ce sa-mi strice(eu am fost cea care am cerul sa-l iau)...sint curioasa sa vad raspunsul tau la stimulare dupa trat cu DHEA ,sper sa merite...
Ma mir cum la un FSH de 6 ,ai avut un raspuns asa slab la stimulare.
Mult noroc la urmatorul Fiv!

Luck

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc.
Sper sa fac urmatorul FIV in iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Dragele mele, va doresc un Paste fericit, cu multa sanatate, pace si liniste in suflet!
Sa va aduca iepurasul ceea ce va doriti mai mult, sa aveti incredere ca o sa vina si bebelul mult asteptat!
Bruni, tu besti o luptatoare si sunt sigura ca pana la urma o sa reusesti!
Luck, BytziNici mie nu-mi vine sa cred uneori cum a trecut timpul de repede...Vreau sa treaca la fel si urmatoarele 5-6 sapt si sa scap de stresul nasterii premature! Pana acum totul a fost ok, bebita are 1530g,totul normal la ultima eco si mamica a inceput sa oboseasca repede, nu prea are spor la treburile din casa!
Balanta, Sisipisi, Adijo
Melisa, Orchid, pup burticile!

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty76 spune:

fetelor,va doresc un PASTE FERICIT SI LUMINA IN SUFLETE!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

La multi ani, un Paste fericit si tot ce va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Paste fericit!

adria, ce-ati crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Cristos a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Adevarat c-a inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Dragele mele, am si eu o intrebare: daca am avut inhibare cu Diphereline timp de 23 de zile, doza zilnica fiind de 0,1 g, cum va fi doza la Suprefact? Trebuie sa plec spre Austria, Dr. cu care fac fiv e in bucuresti, la medlife si mi-a spus sa ma duc la el sa-mi dea retete si pentru suprefact si pentru merional, ca deja m-a ajutat o fata cu suflet mare cu progesteronul...dar mi-e teama ca dr. albu sa nu cumva sa nu stie cum e cu doza de suprefact...ca in cazul asta mai bine raman cu dipherelinele...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

hiiii bruni, mai fata draga, eu acum am citit si nu pot sa cred! Mama ma-sii de soarta! of, big hug!

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput