FIV Europa(43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

sisipisi
sa inteleg ca cei din Austria nu considera ca acesti anticorpi pot avea un efect negativ asupra implantarii ?
adria , melisa
ce repede trece timpul ... azi - maine aveti intalnire cu mamarutele.
Multa sanatate!
bytzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

brunadria, te rog sa nu te superi pe mine pt ceea ce o sa iti spun .
Citesc si ce scrii la alte topicuri si am senzatia ca te grabesti vrand sa treci cat de repede la un alt FIV. Personal, cred ca ai nevoie sa iti gasesti cumva linistea, sa accepti esecul, sa se refaca organismul. Cred ca ai nevoie si sa gasesti un dr care sa se ocupe detaliat de tine, sa iti intoarca dosarul pe toate partile, sa vada ce investigatii nu ai facut, sa te trateze ca pe un pacient care are 5 esecuri la activ, nu doar ca pe un pacient care va face un FIV. Iarta-ma ca sunt asa directa, iar daca ceea ce am scris nu rezoneaza cu tine, te rog, ignora. Am insa senzatia ca iei lucrurile in pripa cand e vorba de FIV.
Si eu sunt iute in general (sunt olteanca), insa cand e vorba de FIV, imi acord timp si pana nu simt eu ca toate lucrurile sunt complet in favoarea mea, nu incep procedura. Eu ma gandesc asa: eu nu vreau un FIV, ci vreau un FIV care sa aibe sanse mari de reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

balanta eu nu am cum sa ma supar pe tine si nu ma supar pe nimeni in general
asa: de grabit nu cred ca m am grabit am facut 5 fiv uri in 9 ani de investigatii! si abia dupa 5 ani m au sfatuit sa fac fiv, iar in Franta pana se aproba dosarul fiv dureaza mult! de aceea cu primul fiv recunosc m am grabit ca nu aveam rabdare sa astept startul la fiv ul din franta care mi s a aprobat abia in octombrie 2009!
primul fiv in april 2008
fiv 2 in octombrie 2009
fiv 3 in april 2010
fiv 4 in septembrie 2010
fiv 5 in april 2011
ultimul fiv l am facut la o clinica din Marseille care este cotata a 14 pe Franta cu cele mai multe reusite din sutele de clinici care sunt in Franta!
am spus ca o sa merg la Sibiu sa vad ce parere au si doctorii de acolo sa mai vad si alta parere, in ideea ca stau aproape 2 luni in Romania deci in urmatoarele doua luni nu planuiam sa fac fiv pt ca am un examen f important in tara!
iar ziceam unde o sa pot face mai repede pt ca in Franta de la al 5 lea fiv se face o comisie speciala si nu e sigur ca mai sunt acceptata pt un alt fiv aici!
oricum in prima faza o sa fac TEC- transfer embrion congelat, iar asta nu in urmatoarele doua luni pt ca nu sunt in Franta! iar asta vom decide luni cand o sa vb cu dr!
poate nu m am facut inteleasa in scris insa in capul meu stiam care sunt pasii!
cat despre alte analize, hmmm... crede ma ca i am intrebat pe doctorii de la Marseille cate n luna si n stele! dosarul meu are o grosime de 10 cm! nu stiu sincer!
cat despre liniste, nu am cum sa mi o gasesc atata timp cat nu gasesc buba si nu reusesc !insa nu sunt disperata !nu sunt deprimata!
sunt efectiv suparata!
accept orice sfat , sigur! sunt multe care sunt mult mai experimentate ca mine! nici un medic nu le poate stii pe toate!
am luat in calcul inclusiv o programare in Austria sa vad ce parere au si ei! altceva sincer nu stiu ce as mai putea face!
cu bratele incrucisate nu pot sta pt ca timpul trece si e in defavoarea mea!
oricum nu mi am pierdut speranta , stiu ca intr o zi o scot la capat si va fi bine!
iti doresc din suflet sa reusesti si sa ai un copilas sanatos!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

La multi ani !, tuturor fetelor cu nume de floare

sisipisi, multumesc !
eu am valori oscilante ca de exemplu 1,82; 3,41; 2,23 ...
O sa-mi fac si analiza asta ...

_

Mutatia MTHFR C677T – heterozigot, Mutatia PAI-1: 4G/5G – heterozigot (risc trombotic), Mutatia factorului XIII Val34Leu – heterozigot (risc trombotic); 2 sarcini oprite in evolutie: 1 la 28 saptamani si 1 la 7/8 saptamani; trombofilia depistata dupa a doua sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisipisi spune:

luck eu am spus in mesajul meu ca nu am comunicat celor de la Viena despre anticorpii mei si ca endocrinologul m-a asigurat ca daca tratez tirpoida asa cum o fac acum pot ramane gravida natural, deci anticorpii aia nu influenteaza implantarea embrionului, ei impiedica functionarea normala a tiroidei.
Oricum nu am de gand sa comunic cu cei de la Viena pana nu ma hotarasc daca mai vreau sau nu sa incerc un FIV. Pentru ca in momentul asta pentru mine exista si alternativa natural. Trebuie sa ma gandesc. FIV-ul pentru mine nu este un scop in sine, este numai o metoda de a avea un copil. Si cu 25-30% sanse de reusita, nu mi se pare neaparat ca este o garantie pentru asigurarea scopului final.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Viotimis, Sisi: Multumesc pentru ajutor!!
Bruni: Te intel;eg atat de bine, crede-ma!! Si eu sunt aparent sanatoasa si totusi nu reusesc...sunt sigura ca exista un motiv, probabil nu am facut analiza care sa-l descopere...acum astept rezultatele pentru trombofilie si dupa vad ce mai pot face inainte de FET.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna fetelor
Am facut din nou analizele hormonale in ziua 2 a CM. Luna asta menstruatia a venit mai repede cu o saptamana, ceea ce ma face sa mai aman plecarea la Viena cu o luna , pt. ca nu pot pleca in acea perioada de la scoala(punctia ar cadea exact atunci cand are clasa mea banchetul).Sper, macar luna viitoare sa ma incadrez si sa pot pleca.
Ultimile analize facute sunt: TSH 0.753
FSH 3.8
LH 3.97
Estradiol 27.3, iar luna trecuta erau
TSH: 1.14
Fsh: 6.40
LH 7.84
Estradiol 36.5
Analizele le-am facut la acelasi laborator.
Oare TSH-ul nu a scazut prea mult?Ma gandeam sa opresc , sau sa mai micsorez doza de Eutyrox. Intr-o luna jumatate TSH a scazut de la 2.34 la 0.75. Acum iau Euthyrox de 50.
Luna asta ciclul a fost de 24 zile, ceea ce e foarte neobisnuit pt. mine.De obicei este destul de neregulat, dar niciodata sub 30 de zile. O fi rau, o fi bine?
Un alt lucru interesant petrecut a fost, ca am simtit pt. prima data ca am avut ovulatie, fara a face Pregnyl si asta chiar in Z 12(confirmat si cu teste de ovulatie). Pana acum, niciodata, in afara de momentele in care faceam Pregnyl, testele de ovulatie nu ieseau pozitive. Acum s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, nu stiu daca este bine sa renunti al Euthyrox inainte de FIV. Probabil ca mai bine ar fi sa reduci, doza decat sa renunti (fie sa iei 37,5 fie 25 mg/zi).
Despre CM micsorat, probabil ca este de la DHEA. Ti-am mai zis cred, eu sunt sceptica in privinta lui DHEA, fiindca este un hormon steroid si in mod cert are si efecte secundare, pe langa beneficiile aduse.
Cred ca FSH, LH si Estradiol le ai influentate de el. Probabil si faptul ca ai ovulat, este tot de la DHEA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Multumesc pt. raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

brunadria te imbratisez cu drag si iti tin pumnii la urmatoarea incercare!Doamne ajuta te asteptam la Sibiu !!!

Mergi la inceput