Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 3

alexia_ada spune:
buna dimineata burtici ! Sa aveti o saptamana usoara la munca si plina cu vesti minunate!
mai tarziu pun si eu o poza cu burtixul, abia astept sa ma uit la pozici
Va astept la cafeluta
ps: ma bag la recuperat 19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Ireth spune:
Buna dimineata burticoaselor!
Dau eu cafeaua/ciocolata calda (in cazul meu)/ceai
Azi ma duc la eco 4D finally!! abia astept. In sfarsit o sa vada si Alex bebele, ca pana acum n-a intrat la eco.
Alexia, bine ai revenit!
Ma duc la treaba, sper sa revin cu vesti bune 21+

roxybarbu spune:
'Neata
Am vazut si eu pozele Mamutz,Krissy,Roberta sunteti niste gravidute superbe
Lissa_ana ce torrrrrrrrrrrrrrrrrttttttt
Ireth nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi cand bebe misca prea mult, probabil are chef de joaca ,bebelusa mea este asa activa aproape in fiecare seara la culcare, mai ales daca am baut cafea sau am mancat cioco in ziua aia
.
Pe mine nu m-au lasat durerile de spate doar s-au mutat jos de tot (undeva intre ultima vertebra si coccis) Sambata am stat aplecata deasupra cazii vre-o 5 min si canda sa ma ridic....surpriza...nu mai puteam , a trebuit sa-mi dau drumul usor in fund dupa care sa ma ridic usor
Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011

anaemi spune:
Neata fetele!
Ireth bafta la azi la eco !
Bebele meu acum este la ora de disco ! burticile
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

babyblue spune:
neatza fetelor.
o cafelutza si de la mine!
la multi ani sd crististian!
ireth, bafta la eco!
alexule bine ai revenit pe forum, ca mi-era dor de tine!
roxy, eu zic sa te lasi de spalatul cazii, ca nu prea e indicata pozitia aia la dureri de spate, mai ales cand ai burtica de gravidutza!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu
Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

florina_g spune:
Buna fetelor!nu am mai scris in ultimele 3 zile, am fost la tara la socrii si acolo nu e urma de internet
Squirel linistita nu m-a suparat cu nimic mesajul, sunt obisnuita sa stau numai printre persoane de 30 + si imi face mare placere pt ca uneori am de invatat. Prieteni de varsta mea nu prea am ca de, acum defapt ar fi fost varsta facultatii si a petrecerilor, nu vrea nimeni sa isi petreaca timpul cu o burtoasa, dar mai bine, acum imi aflu adevaratii prieteni.
In legatura cu durerile de bazin, m-au luat si pe mine sambata seara sunt groaznice.
Multa sanatate burtici si aveti grija de voi! 27 +
Va pupa prima burtica din odisee!

alexia_ada spune:
gata , recuperat tot si sunt la zi cu ultimele noutati asa ca :
Burtocika felicitari pentru fetita !
Michell felicitari pentru baietel !
Ami_84 felicitari pentru fetita si rezultatele bune de la amnio
Theo felicitari pentru fetita si pentru vestile bune de la eco ! Asa sunt strumfitele mai somnoroase
Florina_g, Mihutzas, Laura_ppk bun venit in gasca ! sa aveti in continuare o sarcini usoare si pana la termen
Abramburika jos palaria
Laura iti doresc multa multa sanatate
Ireth bafta azi la eco, te astept cu vesti praospete despre fetita ...sau poate are puta
Crissy la multi ani !!!si felicitari pentru rezultatele bune de la morfo !!
Arianna si eu simt acele zvacnituri de care vb tu . eu le simt undeva in spatele pelvisului, nu-s zilnice sau dureroase, asa ocazional
Anaemi intradevar statul pe scaun poate provoca contractii de aceea se recomanda ca la 2 ore sa te misti cel putin 10 min
Babyblue ma bucur ca te-ai mai linistit . traba mai usor ca o sa o termini tu , incet incet si sigur
Corry iti multumesc mult ca nu m-ai uitat cu detaliile legate de spital foarte utile
daca cumva mai am ceva nelamuriri iti primit PM
Fetele foarte buna ideea cu datele noastre . Felicitari pentru initiativa
Si sa adaug si eu cate ceva :
- am luat primul kg
- constipatia a disparut....cum ? nu stiu , dar este minunata senzatia !
- am degetele de la maini umflate rau de tot , abia mai pot purta verigheta , chiar mi-e frica sa o mai pun ca daca o sa ramana intepenita
- din sani nu a inceput sa imi curga nimic, banuiesc ca este si prea devreme , dar cum organismul este atat de complex asteptam
- greata am inceput sa am zilnic cel putin 1data/zi
- am mai cumparat si noi un costumas pentru buburuza ( pun poze imediat)
- am vazut pozele sunteti superbe iar lucrusoare ...nu am cuvinte la cat de frumoase sunt
- buricul de ce se inegreste ? care este explicatia ?
Alymith, Oxidoni. Fecia, Roberta84, Roxybarbu, Matzarebela, Babyliciou si toate burticile
19+ cu
Ruxandra Ioana

alexia_ada spune:
am pus si eu o poza cu burtixul saptamana trecuta ( scuze ca este asa de intunecata :()
babyblue 19+ cu
Ruxandra Ioana

oxidoni spune:
Neatza fetelor.
La Multi Ani fericiti si buni tuturor sarbatoritelor! Sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare in continuare, si nasteri usoare si la termen!
Am apucat si eu sa citesc printre randuri ce s-a mai scris...dar n-am retinut prea multe...nici n-am apucat sa-mi notez ... asa ca felicit pe toate cele ce au aflat rezultate bune, si va zic bafta si zile usoare la toate, cu dureri suportabile, si clipe frumoase din partea minunilor din burtica.
Aseara a venit mama la noi, si ma gandeam ca bb e asa cumintica, si n-o s-o simta buni. Dar, pe la 10 si ceva a inceput distractia La 12 fara eu incercam sa adorm, iar ea inca avea activitate...e minunata cand o simt!
Duminica am implinit si noi 25 saptamani, am facut pozele aferentei zilei de duminica, si am pus una si-n album
Va pupam pe toate, si sa aveti o saptamana minunata!24+ cu

roxybarbu spune:
Oxidoni esti o graviduta frumoasa si ai un par superb
Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita
cu o
( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011