Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 4

Arianna_M spune:
Hello ,
Alexia ,Oxidoni..... gravidutzele frumoase .
Ireth....vizionare placuta la echo....are tati ce vedea
20 +
Arianna-Maria

oxidoni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Oxidoni esti o graviduta frumoasa si ai un par superb ![]() Traieste, Iubeste, Daruieste... ![]() ![]() ![]() DPN 04.07.2011 |
Multumesc. Si tu esti o gravida f frumoasa!

Parul...nu mai sta ca inainte. Mai sta cret o zi, si apoi se indreapta dedesubt, iar deasupra e doar ondulat. Sper sa-si revina dupa nastere

mariaruxi spune:
Ireth bafta la eco! Daca te consoleaza cu ceva sa stii ca si bebele meu a fost extrem de agitat ieri. Juma' de zi, daca nu si mai mult a facut tumbe, n-a stat locului o secunda, ziceai ca-i bagat la 220V. Astazi vad ca e linistit rau.
Oxidoni ce burtica draguta ai!
Alexia burtica ta e destul de maricica pt. 19 sapt si spui ca ai luat numai un kg? Bravo tie! Citeste aici despre linea nigra:
http://sanatate.bzi.ro/linea-nigra-cauze-si-prevenire-2246
Maria (27 nov. 2007) si 25+

anaemi spune:
Oxi, Alexia, sunteti f frumoase !
Oxi eu inainte sa raman insarcinata cu Filip, aveam parul f ondulat, nu chiar ca al tau, dar era destul.
Dupa ce am ramas insarcinata, mi s-a indreptat...pur si simplu . Acum nu stiu daca a avut sarcina vreo legatura sa nu, dar cert este ca nici macar nu-l indreptasem vreodata cu placa (de fapt il indreptasem o singura data, cu vreo doi ani inainte sa raman insarcinata).
Poate tu o sa ai noroc si nu o sa ti se schimbe, pt ca este f frumos.Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

anaemi spune:
Alexia, ai intrebat de linea nigra? ... NU am vazut
Eu in sarcina cu Filip, am avut o linie din asta s uper inchisa, de ziceai ca-s operata .Plus ca mi se inchisese la culoare si pielea burtii de ziceai ca numai cu burta la soare am stat.
Dar si-a revenit dupa nastere la culoarea normala
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

alexia_ada spune:
citisem de inegrirea buricului , vb voi ....sau m-am tampit eu ...
da doar 1kg luat ...asta si ptr ca eu aveam ceva mai multa burtica , si plus balonarea de la inceputul sarcinii a tot facut sa creasaca
am pus pe mail o agenda cu interpreatari ale analizelor si am gasit mama si copilul in format electronic de Capraru ( este PDF dar prea mare sa o trimit de la mine - yahoo- pe mail ) , daca ma poate ajuta cine sa o "tai" ...a si tot mama si copilul dar de Elizabeth Fenwick19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

MihaelaV spune:
Alexia_ada eu am intrebat de inegrirea buricului pt ca al meu e vanat spre negru si am si o dunga neagra pe toata burta. Se pare ca e ceva normal.

Laura13 spune:
fetelor, vin cu vesti MINUNATE!!!!!!!!!!!!!
am refacut analizele, de data aceasta la centrul de transfuzii din iasi, si anticorpii antiRH NU SUNT PREZENTI!!!!!!!!!!!
se pare ca analizele de joi au fost gresite. pentru mai multa siguranta le voi repeta petse o saptamana-doua, dar am la ce sa sper.
nu va puteti inchipui ce usurare, ce fericire, ce minunat ma simt. toata gasca care m-a sustinut moral.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

alexia_ada spune:
Laura petru asa vesti scotem majoretele felicitari !!!!!!!!!
19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Burtocika spune:
Din "MAMA SI COPILUL" a lui Capraru nu va trebuie mai mult de primele capitole, cele dedicate bebelusilor mici de tot, deja cand ajunge la diversificare parerile sunt mult depasite si schema recomandata de el a fost demult infirmata de tot felul de pediatri.
Pentru inceput e buna, eu o am in format fizic, am primit-o cadou (eu sunt mai de moda veche, imi place sa citesc pe suport de hartie), si chiar mi-au folosit primele capitole, mai ales cand eram ZOMBIE si ma panicam la orice sughit ! Pe urma m-am mai relaxat, am mai citit si de la colegele de Odisee si m-am mai linistit.
Noi intram in saptamana 22, cumintei, candidam si noi la postul de cel mai puturos bebelus ! Sper sa fie totul in regula, cand n-ai termen de comparatie e una, dar cand compari tot timpul cu sarcina trecuta si gasesti tot felul de diferente, incepi sa intri la idei ...
Irina (2006) si 21+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele