Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 2
Ireth spune:
ma miram eu pe cine sarbatoriti, ca nu era trecut nimeni ![]()
La multi ani SdCristian, sa fii sanatoasa, fericita, cu sarcina usoara, bebe frumos si sanatos si... in principiu tot ce iti doresti tu! 
vreau tort, fir-ar sa fie...
21+
alexia_ada spune:
Buna seara fetelor
am revenit si eu dupa 10 zile de plimbareala, pe la soacra , pe la tata , si sunt rupta de obosita 
Am vazut ca ati scris ceva, ati avut mare spor bag seama
5 capitole ....nu stiu daca o sa apuc sa recuperez totul in seara asta dar sa vedem
Noua ne-a venit rezultatul de la TT si a iesit f f f bine , iar joi am programare la dr ptr control.
Ma bag la recuperari si pana atunci multi 

si cate o
la fiecare
18+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Roberta84 spune:
Sdcristian , La multi ani !!!!!

La noi azi a fost asa de cald ca am stat numai afara , am facut si o pozica sub lamai ca doar azi am facut 25 de saptamani si am pus-o pe picasa. Multumesc lui Dumnezeu ca a mai trecut o saptamana , si sa ne ajute sa ajungem la termen cu bine
.
Si daca tot am umblat pe picasa tin sa fac complimente lui Mamutz , esti o gravidutza supersexy
.
25+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
alexia_ada spune:
am revenit...mai am 2 cap de recuperat , dar am sa le las pe maine dimineata asa ca :
Lulusor felicitari pentru baietel 
Crisspy o sa aveti o fetita
felicitari si pentru rezultatele de la amnio , un mare hop trecut cu succes !!
Mamutz ma bucur mult ca ti-au mai trecut contractiile si ca injectiile si-au facut pana la urma efectul si felicitari pentru rezultatele bune de la eco
Deeaq bun venit in gasca si felicitari pentru fetita 
Laura multa sanatate iti doresc , sa scapi de vizitele astea la spital si sa te faci bine cat mai repede , sper sa citesc in continuare ca esti mai bine 
Rammy felicitari pentru vestile bune de la eco
prin cate emotii ati trecut ...Doamne !
MihaelaVmulta sanatate iti doresc si tie , nu stiu cum ai rezistat 1 luna in spital , enorm de mult. Ai mare grija de tine
Andra
felicitari pentru vestile bune de la eco , un bebe sanatos si grasunel
Sdcristian La multi ani draga mea !! Sa ai parte de o nastere usoara , fara probleme, un bebe sanatos si mancacios iar tu sa te refaci repede ...si pana atunci o sarcina fara probleme in continuare 

Am vazut ca vorbeati despre nasterile la particular vs stat , noi chiar am schimbat medicul ce era la particular pentru stat tocmai pentru ca eu una (parerea mea ) nu vad rostul zecilor de milioane aruncate in 2-3 zile ...plus ca daca Doamne fereste este nevoie de ceva mai special pentru bebe tot la un spital de stat te trimit .
Anaemi, Gooshika, Babylicious, Ireth, Theo , Mariaruxi, babyblue, Caty, Savvy , Lisssa, si toata gasca multi 

si cate o
la fiecare
Ma bag la somn , ca ma ustura ochiul stang...cred ca m-a tras curentul sau imi apare un ulcior ( din asta nu am avut niciodata )
Noapte buna fetelor 
19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
mariaruxi spune:
La multi ani Sdscristian, sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia ta!
Alexia felicitari pt. rezultatele bune
Pentru ulcior eu stiu ca e buna kanamicina sulfat, insa nu stiu daca e indicata sau contraindicata in sarcina. Sanatate!
Roberta arati foarte bine 
Ma bag 
Sper sa aveti o noapte linistita!
Maria (27 nov. 2007) si
25+ 
anaemi spune:
Sdcristian, la multi ani ! ...Si tot ce iti doresti tu!
Alexia, felicitari pt rezultatele bune! 
Roberta ...
!!!
Mai fetelor...sunteti atat de frumoase !!! 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:

si noapte buna! ...ma bag la nani 

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...