Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 2

Ireth spune:
ma miram eu pe cine sarbatoriti, ca nu era trecut nimeni La multi ani SdCristian, sa fii sanatoasa, fericita, cu sarcina usoara, bebe frumos si sanatos si... in principiu tot ce iti doresti tu!
vreau tort, fir-ar sa fie... 21+

alexia_ada spune:
Buna seara fetelor
am revenit si eu dupa 10 zile de plimbareala, pe la soacra , pe la tata , si sunt rupta de obosita
Am vazut ca ati scris ceva, ati avut mare spor bag seama 5 capitole ....nu stiu daca o sa apuc sa recuperez totul in seara asta dar sa vedem
Noua ne-a venit rezultatul de la TT si a iesit f f f bine , iar joi am programare la dr ptr control.
Ma bag la recuperari si pana atunci multi si cate o
la fiecare
18+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Roberta84 spune:
Sdcristian , La multi ani !!!!!
La noi azi a fost asa de cald ca am stat numai afara , am facut si o pozica sub lamai ca doar azi am facut 25 de saptamani si am pus-o pe picasa. Multumesc lui Dumnezeu ca a mai trecut o saptamana , si sa ne ajute sa ajungem la termen cu bine.
Si daca tot am umblat pe picasa tin sa fac complimente lui Mamutz , esti o gravidutza supersexy.
25+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

alexia_ada spune:
am revenit...mai am 2 cap de recuperat , dar am sa le las pe maine dimineata asa ca :
Lulusor felicitari pentru baietel
Crisspy o sa aveti o fetita felicitari si pentru rezultatele de la amnio , un mare hop trecut cu succes !!
Mamutz ma bucur mult ca ti-au mai trecut contractiile si ca injectiile si-au facut pana la urma efectul si felicitari pentru rezultatele bune de la eco
Deeaq bun venit in gasca si felicitari pentru fetita
Laura multa sanatate iti doresc , sa scapi de vizitele astea la spital si sa te faci bine cat mai repede , sper sa citesc in continuare ca esti mai bine
Rammy felicitari pentru vestile bune de la eco prin cate emotii ati trecut ...Doamne !
MihaelaVmulta sanatate iti doresc si tie , nu stiu cum ai rezistat 1 luna in spital , enorm de mult. Ai mare grija de tine
Andra felicitari pentru vestile bune de la eco , un bebe sanatos si grasunel
Sdcristian La multi ani draga mea !! Sa ai parte de o nastere usoara , fara probleme, un bebe sanatos si mancacios iar tu sa te refaci repede ...si pana atunci o sarcina fara probleme in continuare
Am vazut ca vorbeati despre nasterile la particular vs stat , noi chiar am schimbat medicul ce era la particular pentru stat tocmai pentru ca eu una (parerea mea ) nu vad rostul zecilor de milioane aruncate in 2-3 zile ...plus ca daca Doamne fereste este nevoie de ceva mai special pentru bebe tot la un spital de stat te trimit .
Anaemi, Gooshika, Babylicious, Ireth, Theo , Mariaruxi, babyblue, Caty, Savvy , Lisssa, si toata gasca multi si cate o
la fiecare
Ma bag la somn , ca ma ustura ochiul stang...cred ca m-a tras curentul sau imi apare un ulcior ( din asta nu am avut niciodata )
Noapte buna fetelor 19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

mariaruxi spune:
La multi ani Sdscristian, sa fii sanatoasa si fericita impreuna cu familia ta!
Alexia felicitari pt. rezultatele bune Pentru ulcior eu stiu ca e buna kanamicina sulfat, insa nu stiu daca e indicata sau contraindicata in sarcina. Sanatate!
Roberta arati foarte bine
Ma bag
Sper sa aveti o noapte linistita!
Maria (27 nov. 2007) si 25+

anaemi spune:
Sdcristian, la multi ani ! ...Si tot ce iti doresti tu!
Alexia, felicitari pt rezultatele bune!
Roberta ... !!!
Mai fetelor...sunteti atat de frumoase !!! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

anaemi spune:
si noapte buna! ...ma bag la nani
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
26+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...