Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

problema este ca amica mea este in italia, acolo naste si acolo il declara. sotul e in ro si nu stie de copil. amantul il declara in italia.
in italia nu stie nimeni ca ea e maritata.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

problema este ca amica mea este in italia, acolo naste si acolo il declara. sotul e in ro si nu stie de copil. amantul il declara in italia.
in italia nu stie nimeni ca ea e maritata.

_

20+ cu Iustin-Andrei
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Ca sa arate ca e maritata aici ii trebuie sa tratuca si sa legalizeze actul de casatorie , la ambasada si la consulat. Daca are acte facute aici inseamna ca deja a facut aceasta procedura daca nu , ar trebui ca macar unul din ei sa aiba acte ca sa le fie mai usor cu copilul .
Insa daca tatal adevarat merge si declara copilul atunci va fi fiu natural de parinti necasatoriti , insa ea trebuie sa isi declare statul civil pt ca dupa ce i se elibereaza certificatul de nastere al copiului , ea va trebui sa mearga la ambasada sa ceara certificat romanesc ca sa ii poata face pasaport , altfel neputand sa circule cu el in romania si inapoi, si tot o sa se vada ca ea e casatorita ...
daca tatal copilui declara la nastere ca este al lui , atunci nu va avea nici un fel de probleme, doar daca nu este recunoscut de tata atunci va fi considerat automat fiu legitim al sotului ei si acesta va fi instiintat de nasterea copilului.

25+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Pai daca naste acolo, acolo il declara, tatal il recunoaste si gata. Teoretic, practic sa intrebe acolo. Din cate stiu eu si acolo e aceeasi procedura, daca tatal copilului isi recunoaste copilul, restul nu mai conteaza. Si daca sotul are vreo nedumerire merge in instanta in termen de 1 an, dar cred ca nu are decat motiv de divort

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Exact Roberta, trebuie sa faca si transcrierea casatoriei si apoi si transcrierea certificatului de nastere al copilului in romania, la starea civila de la ultimul domiciliu al mamei, sau in sectorul sau orasul unde are domiciliul.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

sotul nu poate sa faca copii, are azoo, nu stie nimic de copil, de amant sau de faptul ca sotia e in italia. au procesul de divort pe rol, dar nu s-a pronuntat nimic inca. se tergiverseaza.

ea vrea ca amantul sa declare copilul, amantul vrea, e abs incantat ca are copil cu ea. prb e ca ea apoi vrea sa se intoarca in tara si ii va trebui pasaport pentru copil. si atunci cred ca se va afla ca e maritata de fapt. pana acum nu s-a aflat ca mi se pare ca ea nu are acte in italia, doar amantul care lucreaza acolo.

in mod sigur sotul nu va vrea copilul, in mod sigur ei vor sa divorteze. de un an si mai mult sunt separati in fapt, fiecare are pe altcineva.

eu stiam ca automat copilul trece la sot, dar dc voi ziceti ca poate fi recunoscut si de altcineva, atunci se simplifica.

mercic de raspunsuri.

_

20+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Servus fetele. Mamaaaa, ce de ati scris de ieri pana azi...

In primul rand Ireth felicitari pt baietel si vreau sa-ti zic ca iti inteleg perfect calculatia cu varsta sarcinii, dar nu inteleg deloc de ce doctorii aleg sa ignore un factor foarte particular pt tine, care este ciclul neregulat. Regula e clara si e simpla pt o sarcina a unei mame cu un astfel de ciclu: DPN nu se mai calculeaza fuctie de UM, ci de data ovulatiei, scazand 14 zile din lungimea totala a ciclului. Sunt calcuatoare online care dau aceasta flexibilitate a lungimii ciclului menstrual, pt o estimare corecta, ca cel de aici de exemplu: http://www.womenshealth.gov/pregnancy/mom-to-be-tools/ovulation-due-date-calc.cfm. Sa ne tii la curent cu ce te mai lamuresc noile masuratori!

Savvy, ma bucur ca ai aflat ca nu ai diabet gestional - o grija in minus!

Babyblue, ce poveste complicata cu prietena ta din Italia, e ca de telenovela! Sper ca tatal copilului stie totusi ca e inca maritata legal, ca sa stie in ce complicatie se baga... Dupa mine, ignorand partea legislativa la care nu ma pricep, situatia de common sense ar fi asta: copilul va fi recunoscut la starea civila italiana de catre tata, dupa care mama ar fi bine sa nu mentioneze in tara sotului nimic despre nasterea copilului, dar sa grabeasca divortul (poate alt avocat?) ca sa-si clarifice situatia, pentru linistea si viitorul necomplicat al copilului si noii familii pe care si-a format-o. Nu o judec deloc si sunt sigura ca stie sigur ce face, dar are obligatia fata de copilul ce se va naste sa isi lamureasca problemele legale lasate in "stand by".

Si eu cred ca Mihaela s-a supart legat de cererea de medicamente a Laurei, dar nu cred ca detaliile s-au vazut direct pe forum, probabil ca a fost un schimb pe PM... Imi pare sincer rau, dar cum zicea cineva, vedeti pe mai-iunie ce polemica s-a iscat, mama-mama ce urat, tensioneaza pe toata lumea si e complet ne-necesar..

Va las acum, poate mai revin, ca azi sunt acasa, desi din motive neplacute - Sophia a facut febra mare azi noapte si i s-a umflat un pic sub urechea dreapta, sper ca nu e oreion ca a fost vaccinata. Fugim acum la doctor sa vedem despre ce e vorba. Pupice,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Anaemi multumesc!
deci, eu stiu asa... nasii de cununie trebuie sa fie casatoriti neaparat si de aceiasi religie, nasii de botez nu e neaparat sa fie cununati dar sa nu traiasca in pacat. Acum depinde de preot, sunt unii mai stricti sunt unii mai lejeri. La noi la arhiepiscopie, va dati seama ca avem calugari,deci f stricti...cea ce e ok din punctul nostru de vedere.

babyblue, eu si Cristi avem nume de familie diferite(prea complicata treaba aici de a imi schimba toate actele)...cand am nascut-o pe Anusca, l-au pus sa semneze ca e a lui si gata. Avea la dispozitie 1 an de zile sa o recunosca.

Eu cred ca daca amandoi semneaza, nu au cum sa nu puna copilul pe numele"amantului".

Si la b=mine bb e f activ, mai ales dimineata cand mananc,cred ca se bucura

o zi frumoasa sa aveti.

Aaaa...Ireth, dupa calcualele mele tu esti in grafic

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Da , treaba cu recunoscutul si trecutul copilului pe numele tatalui e simpla, adica el recunoaste , copilul e al lui chiar daca ea e maritata cu altul , doar ca ar trebui sa ii spuna situatia in care se afla , pt ca la ambasada oricum o gaseste ca e casatorita , si din cate stiu eu trebuie sa aiba rezidenta in italia , macar el.
Ea mai poate sa mearga la ambasada sa ceara un permis pt a pleca cu copilul in Romania , care e valabil doar dus si apoi sa rezolve problema in tara , sa ii faca certificatul si pasaportul acolo , ca sa se poata intoarce cu el in Italia. Poate ca asa nu va avea nevoie de toate hartiile traduse si legalizate in Italia , care sincer se fac cam greu , in sensul ca dureaza ...

25+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Ireth si eu inteleg perfect treaba cu ciclul tau mai lung si e normal ce spui tu , dar doctorii ar trebui sa tine cont de asta .. pe mine ma intreba mereu daca am ciclul regulat , iar in urma ecografiilor exact treaba asta mi s-a explicat : ca bebe e mai mare (in cazul meu) cu o saptamana pt ca probabil am ovulat mai devreme, avand in vedere ca aveam niste cicluri haotice: 24. 27, 35,40...
Ciudat ca trebuie TU sa le explici treaba asta , in loc sa se gandeasca ei..
Felicitari si celorlalte cu vesti bune( ca am uitat numele)

25+ cu Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Ireth cand mergi dupa rez la analize ?
Facem fetele o intalnire duminica pe la pranz ?

19+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput