Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
Laura13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Krissy Si eu cred ca Mihaela s-a supart legat de cererea de medicamente a Laurei, dar nu cred ca detaliile s-au vazut direct pe forum, probabil ca a fost un schimb pe PM... Imi pare sincer rau, dar cum zicea cineva, vedeti pe mai-iunie ce polemica s-a iscat, mama-mama ce urat, tensioneaza pe toata lumea si e complet ne-necesar.. Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu ![]() Poze "The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present" |
n-am PM, am mai verificat inca o data acum.
dar, Mihaela, daca citesti, astept PM sa lamurim atmosfera, nici nu mi-am dat seama ca te-am suparat.

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006 si
prichindel 
Poze Daniel
Mamici din Iasi
Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.
Ireth spune:
alexia, maine la 4 ma duc dupa rezultate
facem intalnire, cum sa nu, nu asa am stabilit? pe 10-11?
eu sunt pro, ma inscriu oficial ![]()
cine mai vine?
22+ 
alexia_ada spune:
| citat din mesajul lui Ireth alexia, maine la 4 ma duc dupa rezultate facem intalnire, cum sa nu, nu asa am stabilit? pe 10-11? eu sunt pro, ma inscriu oficial cine mai vine? 22+ ![]() |
pai facem listuta si apoi sa stabilim un loc ceva , 10 este duminica, luni este 11 asa ca ramane pe 10, nu ?
Iterh
Alexia_ada
Babylicious ( zicea ca nu rateaza , sa speram ca poate)
Feeeeeeeeeeeeeteeeeeleeee !!!!!!!!!!
19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Babylicious spune:
Eu o sa merg la ai mei in we acela, dar vin duminica pe la pranz inapoi...dar nu cred ca voi putea mai devreme de 4
Oricum o sa trec chit ca sa va vad putin
Acum am o alta intrebare! Caut un medic bun de familie pt mine si pe bb, de preferat aproape de zona berceni, sa poata veni acasa la bebelina cand e mica. Aveti ceva sugestii?
Va
.
24+ cu 
Eliza Maria
alexia_ada spune:
med de fam vine acasa ? eu stiam de pediatru ...ca daca este vb asa , noi stam in titan , med de fam la eroilor si oricum este complet depasit de nastere/sarcina/bebe...
Babylicious ...stai sa vedem ce fete se strang ....ca daca nu pot multe fete acum , o lasam pe wk viitor . Mi-ar parea tare rau se nu te vad 
19+ cu
Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !
Babylicious spune:
Eu caut medic de familie sa fie pediatru, ca sa nu mai imi bat capul cu o mie de doctori. am vb cu o prietena si mi-a recomandat un dr f aproape de mine, care e si pediatru cu experienta
Si mie mi-ar parea rau sa nu pot ajunge, dar de-acu daca s-a incalzit cred ca ne vom vedea mai des...e destul de greu sa fim toate libere in acelasi we, mai ales ca in we se mai planuiesc tot felul de intalniri in familie. Si nici we urmator nu pot, am botez si ziua soacrei duminica ![]()
24+ cu 
Eliza Maria
Ireth spune:
neatza burtici!
Azi dau eu bautura de inceput 
Ce urat e afara...normal, pomeneam si noi de intalnire in weekend si pac! s-a stricat vremea.
Azi ma duc la 4 la Fundeni sa-mi iau rezultatele... can't wait sa vad ce-mi spune. Sper sa nu stau mult (urasc sa stau la cozi and stuff)
O zi faina tuturor!
ma intorc la hartiile mele
22+ 
corry_28 spune:
| citat din mesajul lui Ireth neatza burtici! Azi dau eu bautura de inceput ![]() Ce urat e afara...normal, pomeneam si noi de intalnire in weekend si pac! s-a stricat vremea. Azi ma duc la 4 la Fundeni sa-mi iau rezultatele... can't wait sa vad ce-mi spune. Sper sa nu stau mult (urasc sa stau la cozi and stuff) O zi faina tuturor! ma intorc la hartiile mele![]() 22+ ![]() |
O
si pentru mine, IrethSunt curioasa, ce analize ai facut din set?Stii acum, sau ne spui diseara?
Iti tin pumnii sa vii cu vesti bune, si incearca sa-i spui doctorei povestea ........

20+cu
si
adra_bell spune:
Buna
Eu stiu ca medicul de familie al copilului are chiar obligatia sa vina acasa, minim o vizita, pentru a observa conditiile in care creste copilul.
Mihaela, hai nu fi suparata, pe net pot aparea tot felul de neintelegeri care nu ar fi posibile in real life. Si asta pentru ca scrisul nu reflecta limbajul corpului, o replica scrisa poate parea rautacioasa, aceeasi replica vorbita si insotita de un zambet e absolut inofensiva
Am fost ieri la doctorul meu, toate-s ok, sarcina decurge excelent, adevarul e ca si eu sunt surprinsa, la Eva aveam deja picioare de elefant, pulsul era razna rau de tot, eram ca ala micu de respira greu si aveam in permanenta contractii ne-dureroase.
Colul e scurt intr-adevar, 2.7cm, dar orificul intern e inchis, deci nu-s probleme.
Mi-a propus sa ma gandesc la o nastere naturala in cazul in care doresc asta.
Pentru Rh voi face Rhesonativ, a vorbit de fata cu mine cu o neonatoloaga care i-a confirmat ca e la fel de ok ca si celalalt
blog
asteptandu-l pe Filip (august 2011)
The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world