Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

anaemi eu am zis ca am 4 nasi nu lissa

nu stiu cat de diferite sunt cartile astea de la o biserica ortodoxa la alta dar eu am botezat pana acum 4 copii si mai am de botezat inca 3 anul asta si la nici unul fie baiat sau fetita preotul nu la lasat pe sotul meu sa tina copilul in brate ...si au fost preoti diferiti...ma rog

eu nu am ce face daca prietenii vor sa boteze nu au decat imi e indiferent daca este o pereche de nasi sau 50...sanatos sa imi fie bebelul...

22+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

ireth, dupa ultima menstruatie, ar trebuie sa ai 23-24 de saptamani. ei masuratorile le fac de la UM.
asa eu dupa UM am 20 de sapt,dar de sarcina efectiva am 18 saptamani. pt ca nah,scad si eu 10-14 zile. dar nu se mai calculeaza dupa data posibila a ovulatiei,iar masuratorile eco sunt statistici, adica se ajunge la o valoare standard in urma a mii de masuratori la mii de femei la aceeasi varsta a sarcinii. deci tu, dupa UM ai 24 de saptamani. nu se mai calculeaza dupa data posibila a ovulatiei, tocmai pt ca sunt cicluri neregulate. pe tine te calculeaza dupa data UM.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2011 spune:

ireth, ti-am modificat caruciorul si data UM si te am trecut la odiseea de iulie, pentru ca dupa data UM acolo ajungeai. acuma eu nu stiu sigur cand nasti tu, dar am vrut sa respect ordinea care venea in functie de UM.

babyblue

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Ireth felicitari pentru bebeloi...tare nehotarat mai e. Legat de varsta sarcinii, cred ca tu stii cel mai bine si daca ai o doctorita in care ai incredere, apai sa te bazezi pe ce iti spune ea nu ce iti spun ceilalti.

Corry28 ce iti fac gazele? Isi fac curat in apartament?

Ca la mine e deja regula...seara, vreau nu vreau, cupilul meu face "curat": ma trimite la toaleta, ma trimite peste tot si abia atunci ma lasa sa ma culc. Ca doar vrea si el sa aiba spatiu si sa miroasa frumos. Aerisirea de seara (sotul meu imi zice...clar e fetitza...daca de acum e obsedata cu curatenia...sau mai zice, cand ma vede ca ma strab de durere...lasa pui ca iti face coditze la matze, ii incurca privelistea in apartament...las-o ca iese ea)

Felicia,de pui (Gabriel) si 23+ cu bulina (Mihai sauAnamaria???)
Nasterea lui Gabriel
_

Simply happy!

Ohooo, si inca cum
Atunci cand ma linistesc si eu, atunci se trezesc, si incepe distractia.Azi-noapte a fost show
Tie cum iti este?

20+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

anaemi, spune-mi tu dc e posibil asa: eu o vreau nasa pe verisoara mea primara, care e necasatorita, deci nu va avea nas bebe, doar nasa. (se poate?), iar verisoara asta a mea e fina de botez a parintilor mei?
imi poate boteza copilul?

_

20+ cu Iustin-Andrei
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.

Hai Anaemi, sa te vad acum

20+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

anaemi, spune-mi tu dc e posibil asa: eu o vreau nasa pe verisoara mea primara, care e necasatorita, deci nu va avea nas bebe, doar nasa. (se poate?), iar verisoara asta a mea e fina de botez a parintilor mei?
imi poate boteza copilul?

Babyblue pana raspunde Anaemi ma bag si eu in seama.
Faptul ca verisoara ta e singura nu o impiedica cu nimic sa-i fie nasa copilului tau dar daca ea a fost botezata de parintii tai eu stiu ca nu e ok sa-ti boteze tie pt ca se intoarce botezul sau asa ceva.
Cel mai bine intreaba preotul de la biserica unde vreti sa botezati bebeul.
In legatura cu mai multi nasi si eu sunt de acord ca nasi sunt cei care tin copilul si lumanarea si ceilalti vor fi in plus.
Sunt curioasa cum se va hotara cine tine copilul.
Eu am botezat 4 copii si nu stiu cum m-as fi simtit daca o alta nasa tinea bebelusul in brate, in prindea in panza de mir, il imbraca dupa baita etc......ma simteam in plus.
Nu vreau sa supar pe nimeni, e doar parerea mea .
Va pup pe toate si va doresc o zi usoara !

Alina 24+
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

fetelor am o amica, care e casatorita dar desp in fapt de sot de peste un an, locuieste in italia cu un tip, acum e gravida in 24 de saptamani. ea spune ca ii va recunoase copilul,iubitul cu care l-a facut, dar eu stiam ca dc e casatorita, legea da automat copilul tatalui?

cum e legislatia asta? voi stiti ceva? dc noul iubit il recunoaste, are ceva ca ea e inca maritata cu celalalt?

_

20+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Eu stiu ca nu e chiar asa, rog sa ma corecteze cineva daca e nevoie.
Deci sarcina = 40 saptamani, dar asta e media. In mod normal doctorii zic ca nasti intre 38-42 de sapt, de obicei inspre 38 (mai rar ajung la 40-42).
Aceste saptamani contin insa si acele 2 sapt. de care zici tu, adica daca nasti la 38 sapt (practic 9 luni jumatate) = 36 de sapt de sarcina efectiva, adica 9 luni. La fel, daca nasti la 42 de sapt inseamna practic 10 luni de sarcina efectiva. Majoritatea nasc la 9, evident.
Cam asta e treaba cu cele 2 sapt "din oficiu" dar calculul asta merge pentru persoanele care au un ciclu regulat. Eu n-am, n-am avut niciodata.
Chiar daca am coincis la un moment dat cu ciclul - am avut in aceeasi perioada - gandeste-te ca daca nu ramaneam insarcinate, eu as fi avut ciclu undeva la 40-45 de zile dupa data de 15 octombrie, pe cand tu ai fi avut la 28 zile, adica normal. Intelegi diferenta? faptul ca noi am coincis la menstruatie e ... coincidenta. Nu inseamna ca am ramas insarcinate in acelasi timp.
Sper ca m-am facut inteleasa, te pup!

Fecian, tare sotul tau are dreptate! cand afli ce e bulinuta?

babyblue, pai daca e cum zici tu, si eu nu am 24 de saptamani conform a ceea ce am zis mai sus, ar insemna ca eu tot timpul sa fiu in urma la ecograf, nu? poate copilul meu nu se dezvolta inainte de termen, poate e normal, dar ecograful il vede ca fiind sub pentru ca nu e la 24 de saptamani.

22+

Mergi la inceput

alina

si eu ma gandeam ca faptul ca e botezata de ai mei,poate sa nu o lase sa mi boteze bebeul. dar ea isi doreste enorm. o sa vorbim cu un preot,dar eu inca astept sentinta lui anaemi, ca sa nu mai bat drumul pana la biserica.:)

_

20+ cu Iustin-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Salut burticile vorbarete!!!

Pentru cele care discutati de botez si nasi.... http://www.desprecopii.com/info.asp?id=302

Theo 25+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput