Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (108)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Intrebare:fetele care ati mers pe vaccinele Infanrix, care din ele se da la 1 an??Hexa sau Penta? Noi abia acuma vrem sa il comandam . Din cate imi amintesc arurma Penta ![]() Anca ![]() ![]() mami de ![]() de ![]() |
ANCA la un an se face infarix penta, de fapt ii zice infarix IPV-hib, asta mi-a dat medicul sa cumpar.
Diana
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Intrebare:fetele care ati mers pe vaccinele Infanrix, care din ele se da la 1 an??Hexa sau Penta? Noi abia acuma vrem sa il comandam . Din cate imi amintesc arurma Penta ![]() Anca ![]() ![]() mami de ![]() de ![]() |
Anca, Penta e la un an. Noi am mers pe schema asta!
![](pupic.gif)
R, mamica lui L si a M
![](images/user_woman.png)
CoriMami spune:
Hello!
Noi am avut-o azi in vizita pe fina cea mare cu fratele ei...si a fost o mare harmalaie, dar la final Eliza a cedat si acum doarme bustean, ceea ce mie imi convine de minune, ca pot "ma dau pe net".
Daynara...eram sigura ca Silvana e super eleganta! F frumoase pozele, sa iti traiasca cei 2 frumosi!
Alina pupam grecoaicele frumoase! asteptam si poze.
Sensibila ma bucur ca a fost reusita operatia bunicii. Cred ca e mare efort acum pt voi mersul la spital...dupa cum ai zis distanata e f mare...multa putere va doresc!
Pupici tuturor si o zi frumoasa!
stefimic spune:
LA MULTI ANI! RADU ALEXANDRU!
LA MULTI ANI! JEREMY NOAH!
LA MULTI ANI! STEFAN DANIEL!
LA MULTI ANI! SARA NATALIE!
LA MULTI ANI! JUSTINA!
SA CRESTETI MARI SI SANATOSI, SA AVETI IN VIATA MULT NOROC SI FERICIRE, SA VA BUCURATI PARINTII CU ZAMBETELE VOASTRE!
Iertare va cer pt intarzaiere, dar am pitica mucioasa, cu pustiul am inceput sa ma duc zilnic la inot si sincer nu prea mai am timp, dar recuperez de sambata incolo, va pup si sa aveti petreceri frumoase.
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Stefan Daniel de selina-d
Sara Natalie de emiliapop
Justina de Ioanact!
Sa va fie vietile pline de sanatate si voiosie, sa fiti mereu inconjurati de iubire si noroc, sa ajungeti oameni mari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI, Selina! Si toti sa/ti fie plini de sanatate si bucurii alaturi de minunatii tai baieti! Un brat de si multi
!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanaiacovita/oanaiacovita.jpg)
oanaiacovita spune:
Salutare fetelor!!!La multi ani, iepurasilor sarbatoriti in ultimile zile!!! Sper ca ati petrecut frumos cu totii!!!
La multi ani, Justina pentru azi!!!La multi ani, Uta_ciun si Selina!!! Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de iepurasi si familiile voastre!!!
Ma bucur ca s-a mai animat forumul.
Cori i-am cerut voie lui Eric.
Ce sa zic de iepurasul meu, i-am tuns carliontii(am dat share la album pe Picasa). Era rar si ii cadea foarte tare, asa ca acum e "baitzitzel" cum zice el. Vorbeste multe pe limba lui, mai putine si pe intelesul meu.
Nu sta o clipa cat e treaz, are zile cand mananca foarte bine, zile in care vrea doar lapte, trecem cu brio peste toate. Tanjim dupa vremea de afara, ca nu mai stim ce sa mai facem prin casa. Suntem la capitolul scos plintele de la parchet.
Acum incerc si eu sa fac cate ceva curatenie pentru Paste, cat reusesc cu el printre picioare.
Am vazut poze cu prichindei dragi, care deja sunt cavalei sau domnisoare in toata regula.
Pupici la toata lumea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lara/Lara.jpg)
Lara spune:
Sensibila, insanatosire grabnica bunicii tele! Sanatate multa!
Andira, sanatate Irinei si La multi ani!!
Selina, La multi ani tie si lui Stefan! Super ca v-ati impartit ziua! :)
Justina, La Multi Anisori!
Multa sanatate si ani buni si frumosi la toata lumea!
Oau, mai sunt opt iepurasi de sarbatorit si gata, ne dau afara cu topicul de aici, trecem la chestii mai serioase..:)
Banuiesc ca am primit si eu urari de bine pentru Sara tot timpul asta.. de fapt nici nu ma gandesc ca nu am primit, insa nu am reusit sa gasesc din urma, dar cand am timp am sa reiau, sa vad si ce s-a mai intamplat, ce ati mai facut in timpul asta. Sper ca numai de bine am sa gasesc. Va multumesc daca v-ati gandit si la noi si nu ne-ati uitat
Acum ca fetele imi sunt mai bine, mi s-a luat asa un pietroi mare de pe cap :)) chiar azi ma gandeam ca parca simt ca am timp mai mult, am si stat degeaba :))
M-am mai uitat si la poze.. cu atata drag.. :) Ma bucur mult sa va revad copilasii, dar si pe voi! Frumoase mamici am vazut!!
Multumesc si eu pentru aprecieri, sunteti tare scumpe, ca de obicei. Si eu imi doream sa intru mai demult, sa va mai zic una, alta de Sara insa nu am avut nici cum si nici starea necesara. Pot sa va spun ca e minunata! Si super scumpa si isteata :) O iubim cu totii de la mic la mare si e cea mai norocoasa fetita ca are o surioara mai mare cum e Jo, iar noi cei mai fericiti si blessed parinti ca le avem pe amandoua.
Va pup, tocmai sunt chemata :)
Numai bine la toata lumea, mai trec cand pot, sa va salut macar :*
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Multumim pt urari: asteropipan , sensibila
, irene26
, child
, stefimic
, Yaia
, oanaiacovita
si Lara
!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!