Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***
Raspunsuri - Pagina 14
pisigri spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui dyana27
pupici pupici. vedeti ca va citesc constiincios?? ![]() ![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 IANUARIE 2011![]() |
Deja iti sint datoare forever.
Daca ma lamuresti si ce poate face un doctor in stiinte medicale, specializare morfologie normala si patologica...

http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
novus spune:
Pisigri, cam de multisor nu ai mai fost activa, ma bucur ca ai revenit, ce mai face Pisilinca, nu ne zici nimic
?
Dar tu ce mai faci ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
mireal spune:
La Multi Ani Adela!La Multi Ani Valentin!Dyana,ma bucur ca ti s-a parut usoara prima zi,si ca Mutu mic a fost bine cu bona.Floric, felicitari pt kg date jos!Pisigri, eu care nu sunt cu animalele si tot as lua un catelus pt Theo pe la 5-6 ani, cand il vad cat de innebunit e dupa ei.Ieri avea un covrig in mana a venit un catel si i l-a mancat din doua inghitituri, nu a zis nimic.Ilinca, arata bine Staffordshirul, pare de casa.Am vazut-o pe Adela,mi-a placut mult in rochita cu trandafiri.Vreau si eu o bucatarie ca Adelei.Ina,frumoasa camera,e mai masculina.Cati m2 are ca si Theo are o camera micuta.Fetelor, ma duc la nani.Ps.O sa-i transmit lui Theo ca l-ati admirat
.
Pisik06 spune:
Hello!
Ii spun si aici LA MULTI ANI! Adelei, sa ai o viata fericita si implinita si sa te bucuri de ea alaturi de parintii tai minunati!
In legatura cu ce s-a scris despre fotografiile de pe FB-ul Aylei si a altor mamici de ingerasi, nu vreau sa contrazic pe nimeni nici sa isc vreo disputa. Vreau doar sa spun atat: de mai bine de un an de zile am avut prilejul sa cunosc astfel de femei, greu incercate de soarta. Nu doresc nimanui sa treaca printr-o asemenea drama. Haideti sa nu judecam, atata vreme cat nu stim cum am reactiona noi intr-o astfel de situatie (sa ne fereasca Dumnezeu pe toate).
Durerea poate capata forme de manifestare diverse, multe tin si de reperele culturale, sociale si de educatie (nu ma refer aici la lipsa de educatie, Doamne fereste, ci doar la diferite tipuri de educatie, de valori) pe care le-a primit fiecare. Nu spun ca agreez anumite fotografii sau comentarii sau anumite gesturi care poate mi se par si mie extreme. Spun doar ca am invatat sa fiu mai toleranta si sa incerc macar sa nu mai judec si sa pun etichete.
Nu am vrut sa supar pe nimeni, doar mi-am exprimat o opinie. Sper sa nu se simta nimeni deranjat sau atacat, nu asta este intentia

In rest, eu tot racita, astazi am mers la serviciu, dar am plecat un pic mai devreme, ca nu mai puteam. Ana deocamdata e bine, doar cu mucisorii de care nu mai scapam.
Va pup!
Mami de minune mica
pisigri spune:
Am lipsit, dar oarecum motivat
de lipsa de chef pe motiv de lipsa de perspective in domeniul profesional.
Singura speranta este ca, daca tot se apropie alegerile, se vor adopta ceva masuri populare. Adicatelea, ca se vor debloca posturi in invatamint. Pentru anul asta sint disponibile 4 posturi de asistent pe universitate, unul a fost repartizat facultatii noastre...si nu va imaginati ce coada este deja pentru el, citi fosti doctoranzi care au sustinut tezele anul trecut si acum doi ani stau la coada pentru el. Si desigur ca nu conteaza numai rezultatele la concurs...
In cercetare iar ne-au dat in cap, la ce dotari avem noi, anatomia noastra patologica e la km distanta de ce se lucreaza in domeniu in strainatate, si astia, ca sa fii eligibil pentru contracte de cercetare, iti cer sa ai lucrari publicate in reviste cotate ISI. Ce sa publici tu, care faci poze in microscop cu obiectivul aparatului foto lipit de ocular, in reviste in care se publica articole despre molecule si macromolecule si gene activate sau inhibate?
Si uite-asa, habar nu am incotro as putea sa apuc din toamna (sau din 2012, ca inca nu e fixata data sustinerii publice), ceea ce ma deprima cumplit.
In plus sintem veeeeesnic in kkt cu banii.
Si eu mai vreau un copil, si sint singura...
Pisilinca e bine, slava Domnului, trancaneste non stop, vrea numai afara (si e o vreme de citeva zile
, si nici in magazine nu mai vreau sa merg, ca dau in depresie sa ma duc ca la muzeu), spune poezii dar numai cind vrea ea, daca o rogi sa iti spuna te trateaza cu sictir. E rusinoasa, cind o baga cineva in seama lasa ochii in jos si priveste pe sub gene de zici ca-i ceva neam de printesa.... De mincat tot "delicata" este, ne scoate peri albi... a trecut prin faza "nu, de dragul lui nu" acum ori a depasit-o ea, ori ne-am schimbat noi, ca parca nu mai e asa de acuta treaba...
Si nu mai stiu. Tre' sa scriu si eu ca Floric ce minuni scoate din ea, numai sa ma mobilizez. Poate miine, la serviciu, daca termin de corectat referatul in timp util ![]()
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Neatza tufete.
De dimi m-am trezit cu gandul la Anca. Ce mai e de viata ei? Nu a mai intrat de multisor.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
Neata,
floric, feliciari!
Parca am baut toata noaptea, asa ma simt. Mai e si vremea asta ploioasa...parca mai tare ma ia somnul. Astept sa se opreasca sa putem iesi afara sa ne jucam in balti:D
Gianina34 spune:
buna diminetat tufete dragi
pe asa o vreme nu-mi ramane decat sa pupacesc la greu Adelakele drag
si pe Valentin
si pe Andreea
si pe Radu Mihai
si sa le spun tuturor LA MULTI ANI!
floricule - felicitari si tie pt schimbarea prefixului
pisigri -
eu am avut ieri o zi naspa rau(dar se putea si mai rau
) iar azi am inceput sa ma agit cu organizarea petrecerii la gradi, de cautat printesa, de comandat tort si alte alea asa ca am la ce sa ma gandesc frumos![]()
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 buna diminetat tufete dragi ![]() pe asa o vreme nu-mi ramane decat sa pupacesc la greu Adelakele drag si pe Valentin si pe Andreea si pe Radu Mihai si sa le spun tuturor LA MULTI ANI!floricule - felicitari si tie pt schimbarea prefixului pisigri - ![]() eu am avut ieri o zi naspa rau(dar se putea si mai rau Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si unsprezece luni |
Gianina, eu am colaborat bine cu Blu Party (am avut niste evenimente cu copii cu ceva timp in urma). Stiu ca platisem 600 de ron pentru Alba ca Zapada si Scooby Doo (facut baloane, pictat pe fata, jocuri de copii).
Pisik, a avut printesa la petrecerea Anei. PPoti sa o intrebi pe ea de unde a "luat-o".
Gianina34 spune:
multumesc mult bianca
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

fericita de