Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***317***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neata fete, ceva cafea?
eu am temrinat-o.
avusei o noapte de kktzel, racita cobza(facui o inhalatie de dimi), + nu shtiu dc voua va fac piticii nazuri d-astea. dar Ariana ce face ziua cred , ca altfel nu-mi pot explika, viseaza noaptea si ma trezesc la 3 dim, sau 4 de ce nu? sa zica jjjjjjjj(=feonul), rujul, bebe, pucika, si toate jucariile sau ca sa nu spun ca m-am foit toata noaptea la propriu pe "mamica de azi"
deci cum s-o dezvat?
am intrat in ea, am certat-o am pupat-o, i-am cantat, deci noi in fiecare noapte scotocim prin jucarii ca-i pika ei pe ceva.
nou obiceiul asta de vreo 2 sapt, insa vin chiauna.
deci...eu mai dau o cafea ca ne pace pace pace!(=theraflu sub birou)
noroc cu pisigri ca imi mai revin psihic...am ce citi, chiar le recitesc pe unele!

www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

gataaa, am rezervat buburuza
deci am o zi buna azi c-am inceput-o bine

chiar asa, cafea nu vrea nimeni?
carla, unde esti cu cafeaua matinala?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

bebe-strumf - si noi avem "ceva" cu ora 3.30 - 4 dar m-am obisnuit
la ora aia incepe sa se foiasca, uneori se trezeste de-a binelea de nu mai adoarme pana la 6
de vorbit, nu vorbeste doar ca se suceste, se foieste cand pe-o parte cand pe alta cand intr-un capat al patului, cand in celalalt
acum 2 nopti m-am trezit ca ma ciocanea incet in cap am luat-o in patul meu si spre marele meu noroc a adormit instant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Eu sunt la Braila la deschiderea cinematografului din mall si mi-e Dor de pitic ca nu l-am vazut azi si ajung abia la noapte acasa

Floric daca ai timp, hai diseara prin mall sa ne vedem o tara.

Foarte frumoase pozele de la petrceri

Va pup, sa aveti o zi frumoasa

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

daaa, ffff frumoase pozele de la petreceri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mie nu mi-au iesit planurile cu "o zi linistita la serviciu".... da zic si io hello la ceas de "seara"...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ilinca, nu stiu daca nu-ti raspund prea tirziu dar eu am folosit cu succes ceapa pentru nas infundat. A functionat si-n cazul lui Ian si-n cazul meu. Am si scris aici dar postarea de-atunci a ramas fara nici un ecou

Sanatate!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

ca va place camera lui Ian pe care, momentan, o folosesc eu pe post de birou

Mireal, camera are cam 3,5 -4m pe 2, 5m. Dar are balcon si intentionam sa o marim darimind peretele dintre camera si balcon. Ulterior ii vom face si mobilier "pentru scoala" gen birou, biblioteca etc. Momentan pe patul de sus depozitam jucarii. Sper sa facem modificarea in toamna sa pot muta "shatra" din living in camera lui.

Noi avem un dormitor foarte mare si i-am propus lui Jambo sa-l lasam pe Ian acolo dar nu e de acord Oricum, noi folosim dormitorul doar pentru somn, asa ca nu vad de ce nu ne-ar fi suficienta camera lui Ian. O sa mai insist, sa vedem, poate, poate...

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Pisik, iti impartasesc atit opinia cit si atitudinea referitoare la Ayla si la prietenele ei. In general sint pro toleranta si pro non-etichetare

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput

Ati dat careva CREIER la copii?
Daca da, sub ce forma?
Daca nu, de ce?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mergi la inceput