Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

si eu va zic noapte buna!!!!!!

is varza........

ma bucur ca jiji avanseaza bine cu intarcarea.......

doamne ajuta!!!!!!!!!!

noapte buna.....

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Fetelor, cat costa dostinexul? am aruncat un ochi pe ici pe colo si am vazut ceva de genul 2 mln 800 8 pastile... deci cam 35 de lei pastila? Cate se iau?

Noi am dat in varianta "hard" plans ca porcul injunghiat, scos afara, suspine prelungite... l-am intaratat rau cu leucoplast pe mameloane... ce ti-i si cu interdictia la pitici... tot cu leucoplast am interzis accesul la CD-rom-ul de la calc ca ii placea sa-l inchide si deschida si iar inchida si iar deschida... si acolo urlete si plansete...

Am ajuns sa gandesc astfel "Intzarcarea e obligatorie"? si de ce?

Masagio - all body 50 lei, la pachet mai multe sedinte 45, doar spatele 35, la pachet cu fizioterapie 25 lei...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

ruxita eu am doua pastile, ca mi-a dat acu dr, daca imi fac prolactina si e mare sa le iau........

ti le trimit cu mare placera daca vrei
lasa-mi pm

da sunt al naibii de scumpe

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

pai fa-ti mai intai prolactina sa vezi daca e mare sau mica... la Ela n-am luat pastile, nu mai tin minte cum s-a retras laptele... cred ca in timp... m-am muls un pic cat sa detensionez sanul (parca as avea doar unul, stangul mai exact, care e dublu fata de dreptul) si am pus compresa rece, daca ma enervez pun si o varza... problema e piciu pe care habar n-am cum sa-l adorm altfel decat cu o tzatza in gura... uneori adormea cu capul pe masa cand ii puneam ceva pe youtube, repet figura, poate, poate adoarme pe el... incerc norocu'

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

a functionat leganatul in carut!!!

Sa aveti o noapte linistita! Si noi la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

doamne ajuta...fii pregatita pt trezirile de noaptea...alea sunt mai..nashpa...

ma uit acu la semnatura ta...kay e nasc cand trebuia sa se nasa jiji...

la noi...fatzaiala in pat...cu lumina stinsa...apoi dansul ploii( va mai amintiti cand a pus plateea filmulet cum facea ea fitness...cu pastaia in bratze? )...n-a mai marait...apoi pus in pat...cantat je...si adormit...
sa vedem la noapte...

sa aveti o noapte linistita...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...vad ca nu este cafea....asa ca....va invit la una fierbinteeeeeeeeee

ce sa zic...e de bine...cu jiji...adik s-a trez la 1 juma...i-am incalzit un bibe...apoi la 4 juma..am incercat dansul ploii....a fct pana l-am pus in pat(destul de repede a adormit)...dar s-a trez...asa cai-am fc bibe....si a adormit...si....ink doarme...e de bine avand invedere ca se trezea de 10 oricel putin....

eu am dormit asa si asa..dar nu dincauza lui..ma rog..e mai comod sa-i intinzi tt decat sa-i faci bibe si sa i-l tii fetili care au"alaptat" cu bibe....nu-i usor...

mi-e dorsa dorm cu el....dar mi-e frica ca o sa cedez peste noapte...de dragul lui...asa ca momentan stam la distanta..

aseara am umplut cada sa facem baie amandoi...am uitat ca pot fi tentante tt....asa ca a trebuit sa fac cu bustiera pe mine...nu s-a intamplat nik...

azi e zi de...munca...care prb nu va mai fi de 4-5 ore...asta e...

va doresc sa aveti o sapt superba...cu pufi sanatosi ...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

doamne ajuta...fii pregatita pt trezirile de noaptea...alea sunt mai..nashpa...

ma uit acu la semnatura ta...kay e nasc cand trebuia sa se nasa jiji...

la noi...fatzaiala in pat...cu lumina stinsa...apoi dansul ploii( va mai amintiti cand a pus plateea filmulet cum facea ea fitness...cu pastaia in bratze? )...n-a mai marait...apoi pus in pat...cantat je...si adormit...
sa vedem la noapte...

sa aveti o noapte linistita...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Neatza si la noi!
Primele 24 de ore fara tzatza!

A avut o singura trezire noaptea, a fost purcelul injunghiat reloaded... si cand am epuizat toate resusele inclusiv psihice saracu copil mi-a aratat cum sa-l linistesc, sa-i pun filmulete disney si sa-l legan in fotoliu si stat cu nasul in san si mangaiat cu disperare tzatza mult iubita...

Dece cum ai gestionat partea de pietroaie? Azi dimi am facut un dus si m-am muls ca aveam efectiv 2 pietre (am si uitat cum e durerea de sani)... ieri ca vaca am baut lichide (ceaiurile mele obisnuite)...

Mergi la inceput

pai ruxita nu mai am cum sa imi fac prolactina....trebuia inainte sa raman gravi, dar eu am stiut ca raman si nu mi-am mai fct-o..stii?

daca vrei sa zici, ca il pun azi la posta....

oki???

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

fetele neata!!!!

felicitari pt dece si ruxita.............
vedeti ca se poate????????

si bebeii coopereaza asa ca se intarca incet da' sigur..........

doamne ajuta!!!!!!!!

o sapt minunata va doresc!!!!!!!!!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

dece mersi de cafea..e la fel de buna ca cea a sorinei

dece, ruxita ma bucur ca reusiti intarcarea, multe pentru voi sa mearga repede si fara suparari de ambele tabere

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

bea cum te mai simti?

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput