Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 6
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nyny Am inteles. Deci si voi tot blenduit la maxim. |
Daaa, totul blenduit.
Avem toti dintii, avem si ceva masele, dar...sunt de frumusete. Nu ii folosim, ca se tocesc.
ale1212xa spune:
noi suntem iara in greva foamei, sper ca e de la dinti ca iar nu ma lasa sa ma uit in gurita...am mancat pana la ora asta 3 biberoane cu lapte si juma de borcanas de fructe..plus vreo 10 pufuleti...in rest...pauza
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ale1212xa noi suntem iara in greva foamei, sper ca e de la dinti ca iar nu ma lasa sa ma uit in gurita...am mancat pana la ora asta 3 biberoane cu lapte si juma de borcanas de fructe..plus vreo 10 pufuleti...in rest...pauza |
Ale...eu cred ca de la dinti, daca lapte papa...
Eu mandrei mele, cand o apuca dintii ii mai dau cate ceva de mancare in manutza, gen paste fierte, banana, struguri, bucatzele de chec fara cacao, goffre...ceva ce ii place sa pape singura...ca nici pe mine nu ma primeste sa-i dau papa cu linguritza, chiar daca e de silicon...Asta ca sa aiba ceva solid in burtica.
Iris nu primeste, ca am incercat sa-i pun cereale in bibe, cu lapte, sau sa-i fac milk shake in bibe, cu banana, lp, iaurt...dar poti incerca...zic si eu...
ale1212xa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_bz
Ale...eu cred ca de la dinti, daca lapte papa... Eu mandrei mele, cand o apuca dintii ii mai dau cate ceva de mancare in manutza, gen paste fierte, banana, struguri, bucatzele de chec fara cacao, goffre...ceva ce ii place sa pape singura...ca nici pe mine nu ma primeste sa-i dau papa cu linguritza, chiar daca e de silicon...Asta ca sa aiba ceva solid in burtica. Iris nu primeste, ca am incercat sa-i pun cereale in bibe, cu lapte, sau sa-i fac milk shake in bibe, cu banana, lp, iaurt...dar poti incerca...zic si eu... Sorina, mami de Diana si Iris |
da, i-am mai dat si eu in mana paine, pufarine, pufuleti, castravete pe care l-a aruncat cat colo de ziceai ca il arde...
cerealele nu mi le-a acceptat niciodata, iaurt n-a vrut...
offf...sper doar sa nu il tina prea mult, de abia ne revenisem si noi cu mesele ca lumea..
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ale1212xa da, i-am mai dat si eu in mana paine, pufarine, pufuleti, castravete pe care l-a aruncat cat colo de ziceai ca il arde... cerealele nu mi le-a acceptat niciodata, iaurt n-a vrut... offf...sper doar sa nu il tina prea mult, de abia ne revenisem si noi cu mesele ca lumea.. |
sa treaca repede perioada asta!
Deci nici voi nu papati cereale....ca nici domnisoara mea nu le-a primit, pana acum vreo saptamana, cand nu stiu prin ce miracol...a inceput sa mai pape cate 100g de grame de musli milupa, blenduit cu lv, banana si cu putina miere...
ale1212xa spune:
nu, n-a vrut si nici nu am mai insistat, daca am vazut ca mananca bine in rest nu mi-am mai facut griji....in schimb mananca fulgi de porumb dar nu in lapte ci asa in manuta..o sa ii cumpar maine ca acum nu mai am in casa...
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui ale1212xa nu, n-a vrut si nici nu am mai insistat, daca am vazut ca mananca bine in rest nu mi-am mai facut griji....in schimb mananca fulgi de porumb dar nu in lapte ci asa in manuta..o sa ii cumpar maine ca acum nu mai am in casa... |
A, ce idee buna...
Sa ii dau si eu, poate papa...ca nu i-am dat pana acum!
decenuela spune:
citat din mesajul lui Ruxita Dece, felicitari tie si bravo lui jiji! Mai aveti putin si reveniti la un program normal... Mie mi-e frica de lasatul serii... oare cum va fi? Sa-l scot afara ca afara se linistete, asta pana adoarme... si cand se trezeste noaptea ce fac cu el? OF. -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
dansul ploii...glumesc...de fpat nu...sa ii bagi suzeta daca vrea( jiji nu)...bibe cu ceai..lapte ...apa...daca vrea....
dintre toate,,,..noaptea e cea mai grea...
bafta si tie
sunt praf cu capul...insa..sfatul meu ar fi sa incepi cand stii sigur ca accepta alta sursa de lapte ..lvsau lp.....pt ca e posibil sa-l intarci brusc,..si sa nu mai vrea sa puna gura pe alt lapte...cunosc cazuri
jiji vad ca accepta 1 bibe pe la 2-3 ....150 ml...si tot atata dimi...6-7...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
ale1212xa spune:
Fetele eu va spun noapte linistita...Dragos a adormit de vreo jumatate de ora, sotul s-a bagat si el la somn asa ca il urmez si eu ca ma simt destul de obosita...
ne vedem maine dimineata la cafea
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui Ruxita Fetelor, cat costa dostinexul? am aruncat un ochi pe ici pe colo si am vazut ceva de genul 2 mln 800 8 pastile... deci cam 35 de lei pastila? Cate se iau? Noi am dat in varianta "hard" plans ca porcul injunghiat, scos afara, suspine prelungite... l-am intaratat rau cu leucoplast pe mameloane... ce ti-i si cu interdictia la pitici... tot cu leucoplast am interzis accesul la CD-rom-ul de la calc ca ii placea sa-l inchide si deschida si iar inchida si iar deschida... si acolo urlete si plansete... Am ajuns sa gandesc astfel "Intzarcarea e obligatorie"? si de ce? Masagio - all body 50 lei, la pachet mai multe sedinte 45, doar spatele 35, la pachet cu fizioterapie 25 lei... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
ruxita eu am doua pastile, ca mi-a dat acu dr, daca imi fac prolactina si e mare sa le iau........
ti le trimit cu mare placera daca vrei
lasa-mi pm
da sunt al naibii de scumpe
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!