Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Dece..felicitari pentru reusita!

Noi..fost in carre4...urlat..plecat cum am venit.
Nu mai inteleg nimic.

Lasa mami, nu mai fi suparata. A indispus-o vremea de afara.

Indispusa, daaa...
Acum tocmai a papat...din 2 bucati. Primul castron l-a izbit cu o jucarie, la mijlocul mesei, si s-a facut tzandari pe covorul din sufragerie...am model cu paste cu legume si sunca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Dece..felicitari pentru reusita!

Noi..fost in carre4...urlat..plecat cum am venit.
Nu mai inteleg nimic.

Sorina, mami de Diana si Iris

Lasa mami, nu mai fi suparata. A indispus-o vremea de afara.

Indispusa, daaa...
Acum tocmai a papat...din 2 bucati. Primul castron l-a izbit cu o jucarie, la mijlocul mesei, si s-a facut tzandari pe covorul din sufragerie...am model cu paste cu legume si sunca

Eeee, vezi? Iris s-a gandit ca e timpul sa faca o schimbare in casa , si a inceput cu covorul. Designer de interior se face. Are talent, ce sa mai...
Unde mai pui ca a si papat... ce conteaza din cate bucati?

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:

Eeee, vezi? Iris s-a gandit ca e timpul sa faca o schimbare in casa , si a inceput cu covorul. Designer de interior se face. Are talent, ce sa mai...
Unde mai pui ca a si papat... ce conteaza din cate bucati?

A mancat chiar binisor...ii plac destul de mult pastele, de obicei.
Covorul...nah....merge portocaliul mancarii cu fondul albastru...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
Mie mi-e frica de lasatul serii... oare cum va fi? Sa-l scot afara ca afara se linistete, asta pana adoarme... si cand se trezeste noaptea ce fac cu el? OF.

Ruxita...pai ma gandesc ca poate o sa vrea sa bea apa, sau LV, din bibe noaptea..poate accepta..Sau poate o sa ii placa sa-l legeni...nu e neaparat sa planga....Hai, ca o sa fie bine...curaj!

Mergi la inceput

Citat:

Ce fel de paste ii dai? Le pasezi?

Ma gandesc ca as putea sa-i dau si eu lui David, dar el nu mananca decat pasat bine bine. Daca simte bucatele mai mari in gura ori baga mana sa le scoata, ori icneste sa vomite si le impinge cu limba afara.

Povestea lui David

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Ce fel de paste ii dai? Le pasezi?

Ma gandesc ca as putea sa-i dau si eu lui David, dar el nu mananca decat pasat bine bine. Daca simte bucatele mai mari in gura ori baga mana sa le scoata, ori icneste sa vomite si le impinge cu limba afara.

Blenduit la maxim...tot ce primeste din lingurita. Daca papa ea cu manutza, pastele le rontaie fara probleme, dar i le dau fara sos.
De obicei iris mananca borcanele, dar i le blenduiesc, pt ca au bucatzele, cele de la 8 luni in sus.
Daca ii fac eu, fusilli de la Barilla papa, fierte putin mai mult decat scrie pe cutie... sos...de obicei cu rosii si carnitza de vita, morcov, ceapa, mazare..ce e prin casa omului...parmezan accepta uneori, alteori nu...
Dar sosul il fac mai...zemos, sa iasa cremos amestecul dupa ce blenduiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:
Mie mi-e frica de lasatul serii... oare cum va fi? Sa-l scot afara ca afara se linistete, asta pana adoarme... si cand se trezeste noaptea ce fac cu el? OF.

Ruxita...pai ma gandesc ca poate o sa vrea sa bea apa, sau LV, din bibe noaptea..poate accepta..Sau poate o sa ii placa sa-l legeni...nu e neaparat sa planga....Hai, ca o sa fie bine...curaj!

indoia-m-as c-o sa vrea bibe cand i se pune pata pe san... dar o s-o scoatem cumva in capat... si Kay improvizeaza pe covoare .. deseneaza cu biberonul pe podea si covoare ... diverse modele...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Dece ma bucur fff mult pt voi,daca nici el nu mai da semne ca vrea e super;din experienta mea(eu sunt anti lasat sa planga)atunci cand am intarcat-o:
-noaptea 1-2 o luam in brate cand incepea sa planga ca sa nu isi piarda somnicul,dar o data am incercat sa ii dau apa si a baut un pic,a plans cam 1-2 minute si somn....nu imi venea sa cred,de atunci nu o mai ridicam noaptea,am 2 sapt(cred) de cand am intarcat-o si nu mi se mai trezeste noaptea deloc,se pune sa doarma pe la 8-9 dar la 6.30 e in picioare,noi atunci avem prima masa
- imi bea pe zi cam 300 ml de lv,lp nu-l accepta

cu sanii,incearca sa storci un pic cat sa ii detensionezi,in mod normal scade productia daca nu mai suge jiji;incearca sa bei 3 cani pe zi de ceai de salvie,la mine a avut efect(eu inca mai am laptic daca storc),dar nu ma mai dor sanii...

Felicitari din suflet

Ruxita nu lua medicamente asa dupa ureche(parerea mea),am inteles ca au efecte secundare,poti avea prb la urmatoarea alaptare...citeste pe forumuri,intreaba medicul....aici sunt scoase de pe piata

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."

nu e mare branza sa-ti recomande un medic pastile de ablactare, mi le-a si recomandat la cerere, dar mai demult si am uitat cat sa iau... da voi incerca metoda naturala, sincer din cauza banilor (sunt scumpe pastilele).

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:

Blenduit la maxim...tot ce primeste din lingurita. Daca papa ea cu manutza, pastele le rontaie fara probleme, dar i le dau fara sos.
De obicei iris mananca borcanele, dar i le blenduiesc, pt ca au bucatzele, cele de la 8 luni in sus.
Daca ii fac eu, fusilli de la Barilla papa, fierte putin mai mult decat scrie pe cutie... sos...de obicei cu rosii si carnitza de vita, morcov, ceapa, mazare..ce e prin casa omului...parmezan accepta uneori, alteori nu...
Dar sosul il fac mai...zemos, sa iasa cremos amestecul dupa ce blenduiesc.

Am inteles. Deci si voi tot blenduit la maxim.

Povestea lui David

Mergi la inceput

Citat:

nu e mare branza sa-ti recomande un medic pastile de ablactare, mi le-a si recomandat la cerere, dar mai demult si am uitat cat sa iau... da voi incerca metoda naturala, sincer din cauza banilor (sunt scumpe pastilele).

Cum spunea si Simply, ceaiul si tinctura de salvie isi fac treaba, le-am folosit si eu.
Mie mi-ar fi frica sa iau pastile hormonale, ca si asa functionez pe baza de hormoni din cutie (euthyrox).

Mergi la inceput