Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela n-am luat ink pastile...nici nu stiu ce si cum...am incercat sa ma mulg cate putin...cat sa nu fie sanii tensionati...ink nu iau...pana nu vad sigur ca e 100% intarcat...mi-e frica...pt ca am inteles ca se branzeste laptele..are un gust ciudat..etc...mai lasa asa 2-3 zile..sper sa nu apara altfel de probleme... aceste pastile se iau...dupa ureche? se dau cu reteta? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece, eu le-am luat la recomandarea med ginecolog, dar fara reteta. Asa se si recomanda sa le iei, doar in momentul cand este 100% intarcat. Se poate si fara pastile, daca laptele se retrage singur.
Eu am avut probleme in trecut cu prolactina marita si am vrut sa fiu sigura ca o tin in frau...
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Dece FELICITARI!
Imi inchipui cat de greu ti-a fost si iti este, dar gandeste-te la noptile linistite ce or sa vina.
Acum trece la aripioare picante nu?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
Dece..felicitari pentru reusita!
Noi..fost in carre4...urlat..plecat cum am venit.
Nu mai inteleg nimic.
Ruxita spune:
Dece, felicitari tie si bravo lui jiji! Mai aveti putin si reveniti la un program normal... Mie mi-e frica de lasatul serii... oare cum va fi? Sa-l scot afara ca afara se linistete, asta pana adoarme... si cand se trezeste noaptea ce fac cu el? OF.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
livia1980 spune:
Buna
Eu raportez una bucata copil cu febraIeri pe la amiaza am vazut ca frige...si mi-am dat seama ca are temperatura.I-am dat Nurofen si i-a trecut.Asta noapte pe la 3 ne-am trezit si frigea tare, nu i-am luat temperatura(sa nu-l trezesc), dar ia-m dat sosetute cu apa si otet si Nurofen si in jum de ora si-a revenit.Azi , de la capat...avea 38 cu 6...iar Nurofen si sosetute...si a adormit...culmea e ca e vesel, mananca f. bine, nasul nu-i curge...adica alte simptome nu are..ma rog sa trecem cu bine noaptea ...sa ajung la doctor. Ca la spital nu ma duc decat in caz de forta majora!!!
Dar nu pricep ce are....ca nu am mai avut de-a face cu febra ! Poate sa fie de la Priorix ca i l-am facut marti????
s-a trezit
simplicity spune:
Dece ma bucur fff mult pt voi,daca nici el nu mai da semne ca vrea e super;din experienta mea(eu sunt anti lasat sa planga)atunci cand am intarcat-o:
-noaptea 1-2 o luam in brate cand incepea sa planga ca sa nu isi piarda somnicul,dar o data am incercat sa ii dau apa si a baut un pic,a plans cam 1-2 minute si somn....nu imi venea sa cred,de atunci nu o mai ridicam noaptea,am 2 sapt(cred) de cand am intarcat-o si nu mi se mai trezeste noaptea deloc,se pune sa doarma pe la 8-9 dar la 6.30 e in picioare,noi atunci avem prima masa
- imi bea pe zi cam 300 ml de lv,lp nu-l accepta
cu sanii,incearca sa storci un pic cat sa ii detensionezi,in mod normal scade productia daca nu mai suge jiji;incearca sa bei 3 cani pe zi de ceai de salvie,la mine a avut efect(eu inca mai am laptic daca storc),dar nu ma mai dor sanii...
Felicitari din suflet
Ruxita nu lua medicamente asa dupa ureche(parerea mea),am inteles ca au efecte secundare,poti avea prb la urmatoarea alaptare...citeste pe forumuri,intreaba medicul....aici sunt scoase de pe piata
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
nyny spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna Eu raportez una bucata copil cu febraIeri pe la amiaza am vazut ca frige...si mi-am dat seama ca are temperatura.I-am dat Nurofen si i-a trecut.Asta noapte pe la 3 ne-am trezit si frigea tare, nu i-am luat temperatura(sa nu-l trezesc), dar ia-m dat sosetute cu apa si otet si Nurofen si in jum de ora si-a revenit.Azi , de la capat...avea 38 cu 6...iar Nurofen si sosetute...si a adormit...culmea e ca e vesel, mananca f. bine, nasul nu-i curge...adica alte simptome nu are..ma rog sa trecem cu bine noaptea ...sa ajung la doctor. Ca la spital nu ma duc decat in caz de forta majora!!! Dar nu pricep ce are....ca nu am mai avut de-a face cu febra ! Poate sa fie de la Priorix ca i l-am facut marti???? s-a trezit mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Offffff... cred ca sigur este de la Priorix. Doamne ajuta sa treceti cu bine peste noapte...
Povestea lui David
miremia spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna Eu raportez una bucata copil cu febraIeri pe la amiaza am vazut ca frige...si mi-am dat seama ca are temperatura.I-am dat Nurofen si i-a trecut.Asta noapte pe la 3 ne-am trezit si frigea tare, nu i-am luat temperatura(sa nu-l trezesc), dar ia-m dat sosetute cu apa si otet si Nurofen si in jum de ora si-a revenit.Azi , de la capat...avea 38 cu 6...iar Nurofen si sosetute...si a adormit...culmea e ca e vesel, mananca f. bine, nasul nu-i curge...adica alte simptome nu are..ma rog sa trecem cu bine noaptea ...sa ajung la doctor. Ca la spital nu ma duc decat in caz de forta majora!!! Dar nu pricep ce are....ca nu am mai avut de-a face cu febra ! Poate sa fie de la Priorix ca i l-am facut marti???? s-a trezit mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Parca stiam ca priorix-ul da reactie dupa 7-14 zile dar cred ca e posibil sa fie si de la vaccin.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Dece..felicitari pentru reusita! Noi..fost in carre4...urlat..plecat cum am venit. Nu mai inteleg nimic. Sorina, mami de Diana si Iris |
Lasa mami, nu mai fi suparata. A indispus-o vremea de afara.
Povestea lui David
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna Eu raportez una bucata copil cu febraIeri pe la amiaza am vazut ca frige...si mi-am dat seama ca are temperatura.I-am dat Nurofen si i-a trecut.Asta noapte pe la 3 ne-am trezit si frigea tare, nu i-am luat temperatura(sa nu-l trezesc), dar ia-m dat sosetute cu apa si otet si Nurofen si in jum de ora si-a revenit.Azi , de la capat...avea 38 cu 6...iar Nurofen si sosetute...si a adormit...culmea e ca e vesel, mananca f. bine, nasul nu-i curge...adica alte simptome nu are..ma rog sa trecem cu bine noaptea ...sa ajung la doctor. Ca la spital nu ma duc decat in caz de forta majora!!! Dar nu pricep ce are....ca nu am mai avut de-a face cu febra ! Poate sa fie de la Priorix ca i l-am facut marti???? s-a trezit |
Livia...incearca sa te uiti si in guritza lui, poate e vreo maselutza, ceva...zic si eu.....desi, daca e vesel si papa bine...chiar nu stiu...
Posibil sa fie si priorix-ul...noi l-am facut acum 14zile..deocamdata n-a facut nimic, dar am inteles ca poate aparea o reactie timp de pana la 3 saptamani...
Multa sanatate va dorim, sa veniti cu vesti bune maine, de la medic!