Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
Buna dimineata!
Dece.. de cafea...ce merge...Felicitari pentru reusita..2 treziri toata noaptea e super bine! Serviciu usor, astazi!
Ruxita..hold on, mami!...ce-a fost mai greu(primele 24 de ore)..a trecut!
O saptamana frumoasa, tuturor!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Neata, Sorina multumesc de cafeaaa ![]() Alexa singura acasa?! si nu faci party???????? ![]() fetele cat costa in Romania un "all body massage" ? o zi frumoasa ![]() Mami de ![]() Motto-ul de azi: "Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame." |
Neata Fetele,
Eu nu apuc sa intru in uichend. Vineri am avut o inmormantare, am fost la servici cateva ore....azi am programare cu Dani la vaccinul de 1 an, la 12, asa ca lucrez de acasa - ma rog, acum citesc forumul
![](icon_smile_big.gif)
Simply - eu dau pe masaj anticelulitic (pe picioare, fund) si masaj de relaxare pe spate si maini, 60 minute, 50 de lei. +10-15lei la maseuza.
Nu stiu daca ti-au mai raspuns fetele, eu acum am intrat pe capitolul asta.
Preturile variaza in f de locatia salonului si de fitele aferente. Sunt saloane cu 70-80-100 lei pe 60 minute. Depinde de maseuza pana la urma, nu de fitele salonului.
Cat e in UK?
blue_flower spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
Eu folosesc adaptor de wc, dar la Mara, nu la David ![]() Avantaj...pai in primul rand este mai igienic, nu? Povestea lui David Mamica fericita de Mara si de David |
Muuult mai igienic.
Noi am fost in uichend in vizita la niste prieteni si Dani al meu, intr-o sec de neatentie din partea noastra, a luat olita (fetitei prietenilor) si si-a turnat-o pe el.
![](icon_smile_big.gif)
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela n-am luat ink pastile...nici nu stiu ce si cum...am incercat sa ma mulg cate putin...cat sa nu fie sanii tensionati...ink nu iau...pana nu vad sigur ca e 100% intarcat...mi-e frica...pt ca am inteles ca se branzeste laptele..are un gust ciudat..etc...mai lasa asa 2-3 zile..sper sa nu apara altfel de probleme... aceste pastile se iau...dupa ureche? se dau cu reteta? Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Dece, poate ti-au mai raspuns fetele. Cica se dau pe reteta. Mie o farmacista nu a vrut sa imi dea 2 pastile, ci doar 1
![](icon_smile_big.gif)
Mi-a zis sa iau la culcare, ca s-ar putea sa am variatii de tensiune, sa iau doar jumate de pastila. Si a doua zi inca o jumate si a treia zi 1 pastila intraga.
Pana la urma nu am mai luat deloc pastile, s-a oprit de la sine laptele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ale1212xa bea cum te mai simti? ----------------------------------------- Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem ![]() |
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
![](vomit.gif)
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si
![](gravida.gif)
Doamne ajuta!
![](rugaciune.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Beatrice1982/Beatrice1982.jpg)
Beatrice1982 spune:
RUXITA AI PM
Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si ![]() Doamne ajuta! ![]() |
greu...dar asa sti ca totul merge bine
![](pupic.gif)
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_bz/sorina_bz.jpg)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aoleu...asa rau?
Ufff...sorry...nu functioneaza nimic?
Apa minerala mai rece, cu lamaie, sau lamaie goala, sau biscuitzei sarati, covrigei...nimic nu merge, sa-ti mai ia putin greata? Offf...macar asa stii ca e totul ok...
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 RUXITA AI PM Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si ![]() Doamne ajuta! ![]() |
![](japonez.gif)
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
citat din mesajul lui decenuela
doamne ajuta...fii pregatita pt trezirile de noaptea...alea sunt mai..nashpa... ma uit acu la semnatura ta...kay e nasc cand trebuia sa se nasa jiji... la noi...fatzaiala in pat...cu lumina stinsa...apoi dansul ploii( va mai amintiti cand a pus plateea filmulet cum facea ea fitness...cu pastaia in bratze? )...n-a mai marait...apoi pus in pat...cantat je...si adormit... sa vedem la noapte... sa aveti o noapte linistita... Mihaela, ![]() Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Kay trebuia sa se nasca la inceputul lunii ian... pana in 5 ian... dar s-a nascut abia in 21 si atunci cu provocare a nasterii... oare felul in care vin pe lume (ca se grabesc sau se lasa astept) le influenteaza felul de a fi?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)