Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Hello!

Mie mi-a trecut asa repede ziua ca n-am apucat nici sa fac mare lucru, nici sa va scriu.

Micki foarte frumos gestul tau cu voucherul.

Uite asa mi-a venit in minte tomaca si ma intrebam de ce asa rar pe la noi, sper doar ca e prinsa cu treburi. Daca ne citesti, poate imi spui si mie cum e aia cu 2% din impozit redirectionat, in cazul persoanelor juridice.

Mara mea azi a fost super maraici, daca ma iau dupa antecedente s-ar putea ca peste 2 sapt sa ne mai iasa un colt. Azi ii dadeam sa pape iaurt cu o lingurita normala si scotea sunete cu dintocul cand il atingea lingurita.
Eu sunt in barca cu Sorina la faza cu mancarea. Mie daca imi mananca 5 linguri la o masa, ma bucur. Azi a papat continutul unei sarmalute de post, vreo 40 de g de iaurt si vreo 2 biscuiti. A primit si bonus....un ruj lancome
Ma striga ta-su azi...vino repede ca avem probleme mari. Cand ajung, ea urla ca din gura de sarpe ca-i luase rujul, era rosie la gura, pe palme, pe body, pe pulpite, pe talpi, m-a bufnit rasu cand am vazut-o. Rujul era nou, acum nu mai este deloc.
Si inca o intamplare de azi...si-a lasat ta-su canea cu cafea la discretia ei, ea a luat-o, si-a sprijinit-o pe burta si a dus-o pe pat, unde a varsat-o. Saraca salteaua mea! Cand am surprins-o se juca cu cana goala si imi arata ca e uda pe burtica.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Ma bucur sa aud ca pusa pe sotii , dar imi pare sincer rau pt salteaua voastra.

Cu voucerele, vad ca nimic. Eu am zis ca poate dau o mana de ajutor, ca tot trebuie sa stranga banii pana pe 10. Poate-poate. Am si ceva cercelusi la bazar pt ei. Sa se faca plata direct. Am si cumparat de la ei...

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/73-set-elegance.html" target="_blank"> Set "Elegance"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!

io incep sa regret profund si amarnic ca l-am intzarcat! as vrea acum sa-l fi alaptat pana in toamna... dar cum trebuia sa fac tratamente (2 antibio timp de 10 zile)... nu eram nici eu pregatita, daca asteptam momentul X nu-l mai intzarcam degraba... asa ca faza cu pregatirea nu e valabila...

in a doua noapte de patimi, s-a trezit de vreo 3 ori... prima data s-a trezit in urlete, s-a sculat in fund, nu eram langa el, am venit intr-un suflet am crezut ca a patit ceva (dupa stridentele plansului), l-am culcat inapoi, pus boticul intre sani si a adormit in mai putin de 1 minut... si-a pastrat cumva atasamentul pentru sani... adoarme la sani, se linistete la san, chiar daca nu-l mai alaptez.
Trezirile nr. 2 si 3 au fost cu vanzoleala, la a 3-a i-am dat apa, apoi masaj la picioare si a adormit (l-am trezit pe ticu sa ne faca un bibe si n-a vrut bibele).

Sanii... sunt foarte umflati si durerosi foarte, dimineata la dus i-am stors un pic, dar efectiv nu pot face nimic de ei, nici macar sa-mi tin in brate copilul, ca ma atinge si ma rupe... si sunt foarte grei si nodurosi... sotul zice ca el nu stia cat de complicata si dureroasa e relatia mama-copil... ca nu ne stia "drama" in detaliu, credea ca momentul facerii e singurul dureros... ce naivitate sa creada asta!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Imi pare rau pentru chinul vostru! Sper sa se incheie cat mai curand, cu bine pt amandoi!

Mami a lui Cristi

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/73-set-elegance.html" target="_blank"> Set "Elegance"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

sa ne laudam si noi cu cate ceva, pt mine sunt de laudat....nu stiu pentru altii........

-ii spun iubeste-o pe mami:el ma srtange de gat tare tare cu ambele maini...........e asa de frumossssssss..........................doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

-ii spun sa imi dea pup-si vine si isi baga odata nasul sa i-l pup, apoi fruntea.....si apoi zabeste rebel............

-am impresia ca ma imita...........in sensul bun al cuvantului...........si imi vine sa il pap tot tot

il iubi si pe tati, daca ii zic

- aseara am fc gogosi si i-am dat sa pape, si i-am zis da-i la tati sa mancance..........si a mers si i-a bagat juma de gogoasa in gura.........

apoi incepe sa isi bage jucariile in ladita......sau cum ii zice in cos...........

si sa stie locul la jucariile mai mari............

afara:
il intreb unde merge avionul/elicopterul....si el isi ridica capul sper cer si arata .........cu degetul din mijloc de la mana dreapta si tot ii spun ca nu cu degetul ala..........dar degeaba............

stie unde sunt iepurii. unde e sera, alearga dupa gaini sa le prinda, dupa porumbei(are tati vreo 50 de bucati)....nu ii e frica de nimic...........

se baga la vaci, la porci.se duce la cal, sta calare si face di-diiiiiiiiiiiii

n-are nici o greata

de caini nici nu vorbesc, numa sa se opreasca sa ii kilareasca......

so incep sa cred, ca fecioerul meu pricepe mare parte de tot ce ii zic.......bineinteles daca vrea.................

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

ce frumos!

Mami a lui Cristi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Noi am fost azi la bliantul de la 1 an si 3 luni si ne prezentam astfel: 11 kg si 79 cm, de la 9.700kg, la 1 an, si 73 cm.

Dar ne bagam iar pe luat calciu, ca inca are coastele evazate.

Si nu avem alte probleme.

Citesc aici ca e greu cu intarcatul. I-am zis pediatrei ca ii dau de 3 ori pe zi: dimineata la trezire, la nani de pranz si seara la culcare. Si m-a intebat daca ii dau si supliment si i-am zis ca da. A zis "Foarte bine!". Asa ca eu o sa ii mai dau, poate pana in toamna. Probabil ca se va duce tzitzi de pranz, ca nu o sa mai am asa mult, dar azi de ex, i-am dat dimineata din stg si la pranz dr pocnea rau de tot. N-ar fi pacat sa nu ii dau?

Si da, Dece, ai dreptate. E mai comod sa ii bagi tzitzi-n gura, decat sa te scoli, sa incalzesti apa, sa il mufezi...

Gata spamurile. Ma duc sa bucataresc ceva. Ca mor de foame.

Mami a lui Cristi

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Mire zici ca Mara experimenteaza body painting? Cum sa nu razi? Imi dau seama ce munca o fi fost pe capul ei sa se coloreze din cap pana-n picioare
Sorina, iar shmotruesti?
Ruxita nasol cu sanii durerosi. Daca ai facut noduli, nu-i lasa asa. Maseaza-i bine cat suporti tu ...pana se desfac si pune comprese cu apa rece.
Bea ce baiat istet e Ivan. Chiar ma uitam pe pozele voastre. Ce bine se simte el in natura... mare lucru.
Gratiana am vazut pozele cu frumoasa buburuza. E dulce foc!
BF Doamne ajuta sa treaca repede reactia vaccinului si sa nu mai faca febra Daniel.
Ale1212xa ce bine ca si-a revenit Dragos cu mancarea.
Tomaca spor la treburi

Am iesit si noi vreo 2 ore afara. Cam frigulet de dimineata. Ma asteptam sa fie mai cald. Acum am bagat copiii la culcare. David cred ca a facut pe el inainte sa adoarma, ca n-a facut deloc azi kk si s-a cam foit pana una alta. Vedem cand s-o trezi...

Povestea lui David

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Noi am fost azi la bliantul de la 1 an si 3 luni si ne prezentam astfel: 11 kg si 79 cm, de la 9.700kg, la 1 an, si 73 cm.

Dar ne bagam iar pe luat calciu, ca inca are coastele evazate.

Si nu avem alte probleme.

Gata spamurile. Ma duc sa bucataresc ceva. Ca mor de foame.

Ohoho, da ce frumos creste. Bravo. Eu zic ca e super

Pofta mare !

Povestea lui David

Mergi la inceput

Am vazut la tv, la stirile de la ora 13 ca o femeie de vreo 100kg a nascut in toaleta unui spital din Brasov un baietel de 5.500kg. Partea cea mai tare e ca habar n-avea ca este insarcinata. Nici macar medicul nu si-a dat seama. Dupa ce i-a facut eco, i-a spus ca are o tumoare imensa care trebuie operata... cum naiba e posibil asa ceva?!??

Povestea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Ale1212xa, Ele si eu am ras, salteaua se curata ea.
BF asa am zis si eu, bine ca nu era fierbinte! Sper sa scapati repede de febra!

Gratiana ai reusit cu parola? Ce artista mica si scumpa ai tu acolo!

Tomaca [salutare] , mai ia si pauze.

Micki , frumos bilant. Mergem si noi azi la vaccin, abia astept sa vad cat are.

Nyny da, era super incantata de ce "realizase". Cum e, ati fost la plimbare?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Am vazut la tv, la stirile de la ora 13 ca o femeie de vreo 100kg a nascut in toaleta unui spital din Brasov un baietel de 5.500kg. Partea cea mai tare e ca habar n-avea ca este insarcinata. Nici macar medicul nu si-a dat seama. Dupa ce i-a facut eco, i-a spus ca are o tumoare imensa care trebuie operata... cum naiba e posibil asa ceva?!??

Povestea lui David

Desi atunci cand eram insarcinata credeam ca e o tampenie cand ma uitam la "I didn't know I was pregnant", acum parca incepe sa-mi para plauzibil.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ah, Bea, ce-as mai vrea pentru Kay intalnirea cu porcul, capra, calul, oaia si gainile... ca pana acum le-a vazut numai pe cartonase si in poze pe google...

Foarte frumos se dezvolta Ivan! Ai mai fost invidiata pentru ceva?

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

va asteptam la o tura la zoo Bea...............

nu stiu daca am fost invidiata pentru ceva...........
de ce???????

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput