Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Asa zic si eu, la 4 ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Asa zic si eu, la 4 ore.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Am vb si cu pediatra. Pt inflamatie a zis sa ii dau Silicea CH9.
Iar supozitor dupa 38.5.
Acum i-am luat temperatura, deja are 37.6. O sa ii dau dupa ce se trezeste alta lingurita de nurofen si apoi mai vedem mai pe seara, daca mai creste febra ce si cum mai administram.
Cica sa nu ii dau azi carne, ou sau alte proteine grele gen smantana/cascaval. Sa ii dau doar legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

De supozitor stiu si eu ca nu se administreaza decat dupa 38,5 daca nu scade cu Panadol sau Nurofen. Daca deja a scajut atunci e mai bine. Si compresele fac bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Asa zic si eu, la 4 ore.

de buburuza Amaris-Stefania (26.01.2010)

Am vb si cu pediatra. Pt inflamatie a zis sa ii dau Silicea CH9.
Iar supozitor dupa 38.5.
Acum i-am luat temperatura, deja are 37.6. O sa ii dau dupa ce se trezeste alta lingurita de nurofen si apoi mai vedem mai pe seara, daca mai creste febra ce si cum mai administram.
Cica sa nu ii dau azi carne, ou sau alte proteine grele gen smantana/cascaval. Sa ii dau doar legume.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

nu stiam ca nu se dau proteine cand copilul are febra...??? si cu supa de pui cum ramane?

eu stiam de supozitor daca febra depaseste 39.2...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

ah, Bea, ce-as mai vrea pentru Kay intalnirea cu porcul, capra, calul, oaia si gainile... ca pana acum le-a vazut numai pe cartonase si in poze pe google...

Foarte frumos se dezvolta Ivan! Ai mai fost invidiata pentru ceva?

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

ah, Bea, ce-as mai vrea pentru Kay intalnirea cu porcul, capra, calul, oaia si gainile... ca pana acum le-a vazut numai pe cartonase si in poze pe google...

Foarte frumos se dezvolta Ivan! Ai mai fost invidiata pentru ceva?

Du-l la ferma animalelor....are de toate acolo. Strutii sunt bonus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

am fost si noi afara, foarte frumos, parcul plin de copii...pacat ca batea vantul destul de tare asa ca nu am stat decat o ora...

vorbeati de inteles si cum ii facem pe copii sa inteleaga NU-ul...ee..si Dragos e foarte incapatat..e de ajuns sa ii zicem nu ca e clar ca numai asta o sa faca...daca il luam din zona periculoasa tipa incordeaza pumnii...urla...dar se calmeaza relativ repede daca il ducem in alta camera si nu mai vede ce nu are voie...
in schimb intelege tot ce ii zic...ca si il intereseaza asta e partea a doua

-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am fost si noi afara, foarte frumos, parcul plin de copii...pacat ca batea vantul destul de tare asa ca nu am stat decat o ora...

vorbeati de inteles si cum ii facem pe copii sa inteleaga NU-ul...ee..si Dragos e foarte incapatat..e de ajuns sa ii zicem nu ca e clar ca numai asta o sa faca...daca il luam din zona periculoasa tipa incordeaza pumnii...urla...dar se calmeaza relativ repede daca il ducem in alta camera si nu mai vede ce nu are voie...

noi nu putem iesi afara bicoz carut 10 kile si copil 14... si lift care nu stationeaza la etajul nostru (1)... si asa asteptam pe cineva sa vina acasa sa ne scoata... alta solutia n-am pana nu creste un pic mai mare ca sa-l pot lua de manutza...

Si-a trantit o tava de la cuptor peste picioare (nu ma intrebati ce facea el cu tava in living)... s-a invenetzit... ce se pune pe vanatai?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

noi nu putem iesi afara bicoz carut 10 kile si copil 14... si lift care nu stationeaza la etajul nostru (1)... si asa asteptam pe cineva sa vina acasa sa ne scoata... alta solutia n-am pana nu creste un pic mai mare ca sa-l pot lua de manutza...

Si-a trantit o tava de la cuptor peste picioare (nu ma intrebati ce facea el cu tava in living)... s-a invenetzit... ce se pune pe vanatai?

of..greu..noi lasam tricicleta in scara blocului asa ca de iesit afara e foarte usor...mai ales ca de la o vreme Dragos vrea sa urce si sa coboare el scarile..chit ca facem 10-15 minute de la etajul 2 pana jos...nici eu nu cred ca m-as descurca si cu carut si cu copil

pentru vanataie habar nu am, eu cand vad ca mai da Dragos cu capu pe undeva si se inroseste ii pun imediat un cub de gheata intr-o batista...ii tin vreo 5 secunde ca mai mult nu are el stare sa stea

Mergi la inceput

am servit si noi pranzul...se pare ca s-a intors la mancatul bine..astazi a papat rapid si fara maraieli si fructele de dimineatza si castronelul de supa de la pranz...doamne ajuta

l-am pus in patut sa vedem daca adoarme...

Mergi la inceput