Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
blue_flower spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eleysa Am pus cateva pozici cu pitica...cel mai probabil maine o sa sterg albumul ...e mai safe asa...dorm mai linisita...mama loca ce sunt... |
Am vazut o printesa superba in poze....gatita si frumoasa foc!!!!!!!!!!!!!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui decenuela deci acu 1 ora am recuperat....acu park mi-a spalat cineva creierul... ely....nu stiu ce sa zic...cu pregateala asta...nu stiu daca ea exista cu adevarat....cred ca, atunci cand se intampla..se intampla ur si simplu....nu stiu daca asa zis...pregatita....ti-e mai usor... daca si jiji....tzatzodependentul...nu le mai cauta...cred ca se poate.de fapt...exista o mare doza de egoism..cred ca ne gandim la noi...NOI nu suntem pregatite..io nici acu nu sunt...efectiv refuz sa ma gandesc la subiect...tot imi zic....las ca aprofundez evenimentul maine...sa bocesc cat vreau...sa ma racoresc.....si trece si maine....pt ca nu sunt pregatita... dar...acu daca ma gandesc bine....jiji e intarcat de pe 1....aprilie...si nu e minciuna...oare...evenimentele din viatza lui....au legatura cu data de 1? in legatura cu sanii....nu stiu ce sa zic...n-am luat nik..m-am mai muls cate putin...nu ma dor..nu suntf tari...las sa se intample de la sine...fara sa apelez la tot felul de chestii...sa vedem cum evolueaza.... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret PENTRU MAMICI SI BEBICI... JUCARII PENTRU PITICI... HAINUTE BAIETEI... N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
Eu vreau sa iti zic Felicitari pentru putere. Si mie mi-a fost greu. Si eu am simtit ca nu se poate sa nu mai am momentele de alint cu el....dar...asta e cursul vietii. Sa vezi cand nu vor telefona cu zilele....
Ai sa vezi ca merge inspre bine. Daca deja au trecut 4 zile de cand nu i-ai mai dat...e bine. Capul sus mami, asta nu inseamna ca nu ne mai iubim copiii sau ca ei nu ne mai iubesc.....
Si daca nu ai luat inca pastile, nu mai lua.....trece de la sine, in 2 sapt nici nu mai ai deloc lapte.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui miremia Hello! Mie mi-a trecut asa repede ziua ca n-am apucat nici sa fac mare lucru, nici sa va scriu. Succes Ruxita, sper sa-ti iasa si tie! Dece mai bine asa, sa fie maine ala peste vreo 10 ani. Nyny wb to life! Ele admirat domnisoara cocheta, este scumpa foc. Micki foarte frumos gestul tau cu voucherul. Uite asa mi-a venit in minte tomaca si ma intrebam de ce asa rar pe la noi, sper doar ca e prinsa cu treburi. Daca ne citesti, poate imi spui si mie cum e aia cu 2% din impozit redirectionat, in cazul persoanelor juridice. MP sper ca sunteti bine, abia astept sa te recistesc, ne e dor de voi! Adina_bulina voi ce faceti? Mara mea azi a fost super maraici, daca ma iau dupa antecedente s-ar putea ca peste 2 sapt sa ne mai iasa un colt. Azi ii dadeam sa pape iaurt cu o lingurita normala si scotea sunete cu dintocul cand il atingea lingurita. Eu sunt in barca cu Sorina la faza cu mancarea. Mie daca imi mananca 5 linguri la o masa, ma bucur. Azi a papat continutul unei sarmalute de post, vreo 40 de g de iaurt si vreo 2 biscuiti. A primit si bonus....un ruj lancome Ma striga ta-su azi...vino repede ca avem probleme mari. Cand ajung, ea urla ca din gura de sarpe ca-i luase rujul, era rosie la gura, pe palme, pe body, pe pulpite, pe talpi, m-a bufnit rasu cand am vazut-o. Rujul era nou, acum nu mai este deloc. Si inca o intamplare de azi...si-a lasat ta-su canea cu cafea la discretia ei, ea a luat-o, si-a sprijinit-o pe burta si a dus-o pe pat, unde a varsat-o. Saraca salteaua mea! Cand am surprins-o se juca cu cana goala si imi arata ca e uda pe burtica. Aaaa....Sorina ma bucur ca a scapat (macar azi) Iris de fite in carucior, nu cumva le-ati trimis spre Buc? _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Bine ca nu era cafeaua fierbinte....cat despre ruj....na, asta e....deja incepe domnisoara sa fie cocheta!!!
gratiana77 spune:
BEA tare destept mai e Ivanel! Cum le stie el pe toate. Sa dea D-zeu si fetita sa ii semene.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Buna dimineata, Intru sa va salut in fuga. Macar din cand in cand, ca poate vi se face dor de noi (sau sa nu ne uitati). Treaba multa. Sper ca sunteti ok cu totii. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Salut si tie.
Mai lasa trebile alea!!!
blue_flower spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 sa ne laudam si noi cu cate ceva, pt mine sunt de laudat....nu stiu pentru altii........ -ii spun iubeste-o pe mami:el ma srtange de gat tare tare cu ambele maini...........e asa de frumossssssss..........................doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeee -ii spun sa imi dea pup-si vine si isi baga odata nasul sa i-l pup, apoi fruntea.....si apoi zabeste rebel............ -am impresia ca ma imita...........in sensul bun al cuvantului...........si imi vine sa il pap tot tot il iubi si pe tati, daca ii zic - aseara am fc gogosi si i-am dat sa pape, si i-am zis da-i la tati sa mancance..........si a mers si i-a bagat juma de gogoasa in gura......... apoi incepe sa isi bage jucariile in ladita......sau cum ii zice in cos........... si sa stie locul la jucariile mai mari............ afara: il intreb unde merge avionul/elicopterul....si el isi ridica capul sper cer si arata .........cu degetul din mijloc de la mana dreapta si tot ii spun ca nu cu degetul ala..........dar degeaba............ stie unde sunt iepurii. unde e sera, alearga dupa gaini sa le prinda, dupa porumbei(are tati vreo 50 de bucati)....nu ii e frica de nimic........... se baga la vaci, la porci.se duce la cal, sta calare si face di-diiiiiiiiiiiii n-are nici o greata de caini nici nu vorbesc, numa sa se opreasca sa ii kilareasca...... so incep sa cred, ca fecioerul meu pricepe mare parte de tot ce ii zic.......bineinteles daca vrea................. Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite... Doamne ajuta! |
Ce frumos!! Fac din ce in ce mai multe copiii nostri, inteleg din ce in ce mai multe.
bineinteles, daca vor! Asta cu vointa e problema mare. Si cu impunerea vointei lor.
gratiana77 spune:
Avem si noi poze recente. Nu prea apucam sa incarcam pe contul comun ca trebuie micsorate si nu ne prea pricepem.
https://picasaweb.google.com/gratiana.tanase/Amaris11#
blue_flower spune:
Asa, si acum ca am recuperat....raportez prima febra a lui Dani. La 6.30 dim plangea de mama focului, ardea idem, l-am dezbracat de pijamaua flausata, avea 39.1, dupa nurofen, apa, dezbracat la maneca scurta si dupa vreo juma de ora avea 38.4
Acum inca are 38. A mancat lapte, paine cu branza, putin ou de la mine, a baut ceai cu lamaie si putina miere, e cam marait, dar tot se joaca. Am vizionat impreuna Gummy Bear de un numar imens de ori....dar asta era singura chestie care il linistea.
Si evident, ca nu m-am mai dus la servici.
Acu e cu sosete cu otet in picioare si ma enerveaza ca nu pot sa ii dau alta lingurita cu Nurofen decat dupa 6 ore.
A facut pt prima data reactie la vaccin.
Problema mea este ca vaccinul de ieri este facut f aproape de BCG. Si s-a inflamat BCG-ul. Pana acum nu s-a inflamat niciodata, desi am citit ca e f bine sa se inflameze, ca inseamna ca s-a prins.
Intrebare de baraj: s-a inflamat BCG-ul pt ca e facut celalalt vaccin prea aproape sau pt ca are vaccinul asta vreo ramura din vaccinurile facute pana acum? M-am uitat in carnetul de vaccinuri, dar nu prea ma pricep la astea cu medicina.
Evident ca tanti doc pediatra nu mi-a raspuns la sms. Voi incerca sa o sun.
tomaca spune:
citat din mesajul lui blue_flower Asa, si acum ca am recuperat....raportez prima febra a lui Dani. La 6.30 dim plangea de mama focului, ardea idem, l-am dezbracat de pijamaua flausata, avea 39.1, dupa nurofen, apa, dezbracat la maneca scurta si dupa vreo juma de ora avea 38.4 Acum inca are 38. A mancat lapte, paine cu branza, putin ou de la mine, a baut ceai cu lamaie si putina miere, e cam marait, dar tot se joaca. Am vizionat impreuna Gummy Bear de un numar imens de ori....dar asta era singura chestie care il linistea. Si evident, ca nu m-am mai dus la servici. Acu e cu sosete cu otet in picioare si ma enerveaza ca nu pot sa ii dau alta lingurita cu Nurofen decat dupa 6 ore. A facut pt prima data reactie la vaccin. Problema mea este ca vaccinul de ieri este facut f aproape de BCG. Si s-a inflamat BCG-ul. Pana acum nu s-a inflamat niciodata, desi am citit ca e f bine sa se inflameze, ca inseamna ca s-a prins. Intrebare de baraj: s-a inflamat BCG-ul pt ca e facut celalalt vaccin prea aproape sau pt ca are vaccinul asta vreo ramura din vaccinurile facute pana acum? M-am uitat in carnetul de vaccinuri, dar nu prea ma pricep la astea cu medicina. Evident ca tanti doc pediatra nu mi-a raspuns la sms. Voi incerca sa o sun. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Incearca cu alternare nurofen si panadol la 4 ore. Parca asa merge. Eu i-am dat acum o saptamana cand a facut Tudor 38-38.3. Desi doctorita la care am fost mi-a zis sa nu-i mai dau decat dupa 38.5.
Oricum cand am ajuns la ea nu mai facea 38, dar avea rosu in gat.
Nu mi-a dat decat oscilo si vitamina C.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un