AJUTOR PENTRU MARIUS!!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

buna fetelor!Ma iertati ca nu am mai scris de mult timp, dar eu am fost f bolnava, acum mi-am revenit, iau tratament in continuare si trebuie sa fiu ok pentru "sufletelul"meu. Andreiutz mai are 1 saptamana de practica si incheie anul scolar.Vrea sa mearga in continuare la "lucru". Se pare ca este un ucenic bun si ascultator. Tensiunea oculara este cam marisoara, facem tratament in continuare si ce sa mai spun... parca vad cum trece vara, ne trezim in octombrie si va trebui sa plecam iar in Germania. Va pupam cu mult drag

Mergi la inceput

Am fost la control si nici o schimbare...dar decat sa fie mai rau e mult mai bine asa, macar sa stagnam cat se poate. Mai trebuie sa mergem si saptamana viitoare sa luam o tensiune.Ia in continuare o gramada de medicamente si picaturi, nu se poate renunta la nimic. Va pupam cu mult drag

Mergi la inceput

pe luna iunie s-au adunat 130 lei.Va multumim fetelor cu mult drag!
Sa ne tineti pumnii, maine vom fi din nou la spital pentru un alt control. Speram si ne rugam Domnului sa stagnam, ca tare ne-am mai saturat de umblat prin spitale.Cu ajutorul vostru luam si medicamente lunar, e mare lucru. Va pupam si va vom spune maine seara ce-am facut.

Mergi la inceput

Am fost la medic , tensiunea buna la ambii ochisori. Momentan suntem bucurosi.Peste 2 sapt vom merge din nou la spital, se va incerca reducerea medicamentelor, nu si a picaturilor. Ar fi minunat sa le reducem pt ca au reactii adverse.Am terminat si cu scoala, avem media 8,70. Putem spune ca acum suntem binisor! Va pupam cu mult drag si va multumim din nou ca sunteti alaturi de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana ma bucur ca sunteti bine,Doamne ajuta!

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

multumim Anca, profitam de momentele astea de bine.Peste 3 saptamani ne-a chemat din nou la control, vrea sa- i faca un grafic ( un control amanuntit) si sa incerce usor reducerea medicamenteleor, nu renuntarea de tot. De saptamana viitoare voi fi in concediu 2 saptamani si ma voi ocupa de Andy ( adik plimbari multe la aer, petrecerea timpului prin diferite jocuri si actiuni care-i plac lui), deci, dak voi lipsi de aici sa stiti ca sunt doar cu "sufletelu" meu intr-un mic concediu. Va pupam cu drag pe toata lumea

Mergi la inceput

Sal;ut fetelor! Nu ne-am mai auzit de mult , asa ca va spun ca suntem destul de bine, am scapat de stresul examenelor si ne-am intrat in drepturile... de vacanta. Cu tensiunea la ochisori stam tot asa , adica acceptabil, insa ochii sunt foarte limpezi si odihniti,ceea ce ne-a bucurat pe toti. Am facut numai ceea ce ne-a placut,(muzica, plimbari, role,etc.) fara nici un stres si rezultatele s-au vazut. sper ca si voi sunteti bine siva pupicim pe toate . Dumnezeu sa aiba grija de voi!

Mergi la inceput

ne bucuram de fiecare clipa si moment, adica, vrem sa va spunem ca suntem bine in continuare. Saptamana viitoare vom merge din nou la spital si suntem siguri ca va fi totul f bine.( poate boala va stagna, poate vom mai scapa de medicamente....speranta moare ultima!) Am dat confirmari la Anca. Va pupam pe toate .

Mergi la inceput

Buna fetelor!Nici nu stiu ce sa mai zic... acum este bine ( in sensul ca stagneaza boala si nu se mai intampla nimic rau ) si apoi ne cade cate o bomba in cap de nu mai stim ce sa facem. Am fost la control la tensiune si am primit 3 vesti rele:
*prima se refera la aciutatea vizuala la ochiul stang ,care s-a redus inca o data la jumatate ( din cea de 40%, pe care o mai avea )la ochisorul drept, adica mai vede doar primele 2 randuri de la panoul cu litere ( la ultimul control vedea 5 randuri bine si al 6-lea cu dificultate). Doctorita ne-a spus ca este din cauza celeilalte boli asociate, adica virgula cataracta care a avansat si a opacizat cristalinul.
* cea de-a doua veste rea este ca si tensiunea la ochisorul stg. este destul de mare adica mai mare decat normalul(10-21) Avea 24 si asta nu e prea bine pt. ca ne-a mai bagat o pastiluta suplimentar la ceea ce aveam noi. In loc sa mai scadem din ele , mai primim una. Eh ce sa-i faci! tragem si cu dintii de tot ce putem si ce avem.
*cea de-a treia veste rea este ca si doctorita noastra de la Hunedoara, singura care era in stare sa ne dea o valoare corecta a tensiunii oculare si un tratament de urgenta calificat in caz de urgenta, s-a pensionat si nu mai lucreaza decat in particular( deci nu mai putem merge in Spital pentru controale(gratuite)ci doar in cabinetul ei privat unde totul costa( o luare de tensiune = 50 ron, un camp vizual =80 ron si altele si altele)

Totusi noi nu ne pierdem speranta, inca suntem cu sabia scoasa din teaca( vorba sotului meu) si mergem la razboi.Stim ca si voi sunteti alaturi de noi si ne sprijiniti cu tot ceea ce puteti si pentru asta va multumim inca o data din suflet!

Mergi la inceput

buna fetelor! Am fost din nou la control si suntem la fel.Ba mai mult, acum dupa ce am inceput scoala, ne va fi si mai greu. Saptamana viitoare vom merge din nou la control. Si cred ca tot asa, in fiecare saptamana pana vom pleca in Germania. Cred ca pana la inceputul lunii viitoare vom afla si data la care trebuie sa fim acolo.Va pupam cu drag

Mergi la inceput