Am fost la medic. Catarcata s-a extins, nu stim cand va fi op si pentru asta.Tensinea inca o putem controla cu multa medicamentatie. In data de 07.11.2011 va trebui sa fim in Munchen la control. Nu stim ce ne asteapta.Momentan cu ochiul stang nu mai vede decat obiectele foarte foarte mari. Ne este groaza de toate cele, ne-am saturat de umblat pe drumuri la medici etc. Ne rugam Domnului in continuare sa fie bine. Va pupam cu drag!
Buna fetelor.Suntem cu emotii deja pentru plecarea in Germania.Tensiunea este tot asa, nu se poate reduce din medicamentatie. Ce-i mai rau, este ca iar au inceput problemele cu stomacul, nu poate manca, se simte rau.Facem tratament, sta acasa, mai merge la scoala si tot asa. Este cu moralul cazut, ce sa spun...e cumplit ca mama sa treci prin toate astea.Dar luptam si luptam si iar luptam, ca doar de 9 ani traim tot cu sperante. Va pupam cu drag.
Andrei este foarte racit,cred ca a luat un virus,febra, tusa urata,a vomat.E fara vlaga in el si chiar acum inainte de plecare nu aveam nevoie de asta. De saptamana viitoare va trebi sa stau acasa cu el pentru a-l pune pe picioare. Nu scapam de una si dam de alta.
Buna fetelor!Lui Andrei nu i-a trecut raceala, speram sa fie bine pana saptamana viitoare.Ghinionul meu este ca am luat si eu raceala de la el cu tot tacamul.Sigur ca mi-am dorit sa stau acasa cu el dar nu in felul acesta. Tusim pe "voci",nu ne putem odihni din cauza tusei.Uf...Avem emotii, sincer, mi-e tare groaza de drumul acesta.Parca ne este tot mai greu,nu am voie sa ma plang, dar nu mai pot. Va pupam!