AJUTOR PENTRU MARIUS!!!
Raspunsuri - Pagina 15
ancadragoman spune:
Daria ,da se poate inchide
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
dana.andrei spune:
Buna seara fetelor! LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE tuturor ce poarta numele de ELENA
Vreau sa va spun ca Marius -Andrei merge in continuare la "lucru", si-a canalizat toata energia si atentia spre acel atelier, unde inavata si lucreaza ata cat se poate.Bunul Dumnezeu l-a indrumat si ii da putere. Cu scoala, ce sa spun...a lasat-o moale. Multumim din suflet pentru gandurile bune si pt tot!!!
dana.andrei spune:
am dat confirmari la Ancutza si maine dimi punem coletele la posta! Va multumim din suflet si va dorim tot binele din lume. pentru toata lumea!
Andreiutz merge la scoala, merge la atelier, astazi a avut un concurs de sesiuni stiintifice iar joi un concurs la electronica.Isi ocupa timpul cu de toate si incearca sa dovedeasca ca el este ok. Asta ma bucura si pe mine.
dana.andrei spune:
Dragele noastrte, Andrei a luat locul II pe judet la concursul de electronica.A fost un moment placut pentru el. In rest...cum ne stiti, controale si tratamente pana peste cap. Va pupam cu mult drag!
dana.andrei spune:
"Rasfatzatul" nostru a facut contestatie la HD si i s-a acordat oficial locul I pe judet.Acum este multumit pentru ca este chiar ce munceste el si invata la atelier. Daca ar ramane cu vederea atat cat este ar fi minunat. Se indura bunul Dumnezeu de noi. Va pupam cu drag si multumim fetelor!!!
diannaalex spune:
La Multi Ani Marius sa cresti mare sa fii sanatos si fericit alaturi de cei dragi.
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
dana.andrei spune:
Multumim frumos dinnalex!La multi ani si voua.
In luna lui mai s-au adunat 480 lei, banutzi pe care i-am cheltuit pe medicamente. Va multumim frumos, ne bucuram mult ca va avem alaturi!.
dana.andrei spune:
Buna seara tuturor! Ne apropiem de vacanta si uite cum terminam inca un an cu ajutorul lui Dumnezeu. Marius-Andrei inca merge si la "lucru", isi castiga pachetul de zi cu zi de la scoala. Are o multumire sufleteasca. Si inca ceva trebuie sa va spunem: Andrei are o pisicutza siameza (varsta=2 luni), mi-e tare greu, nu am fost de acord cu animale in casa, la apartament(cam mic, 2 cam), dar de cand o are,parca e cel mai fericit, o ingrijeste, ii cumpara cele necesare si doarme cu ea. Oare e cineva in masura sa -mi dea niste sfaturi in privinta asta? cum sa tii un animalutz intr-o casa mica? As incerca s-o tin pentru sufletelul lui, dar nu prea stiu cum sa fac, va lasa par, acum e mica si tare jucausa, dar cand va creste...Of, o iubeste de nu mai poate. (Normal ca voi aspira mai mult) Va pupam cu mult drag