AJUTOR PENTRU MARIUS!!!
Raspunsuri - Pagina 14
dana.andrei spune:
Fetelor,astazi Andrei a fost invitat la un simpozion (s-a tinut la Deva)unde au participat reprezentanti din toata tara( Bucuresti, Timisoar, etc)si a fost ales ca ARBITRU ( adat un examen).Este cel mai "mic" radio amator si cel mai tanar ARBITRU.Ne bucuram pt el, isi ocupa timpul cu lucruri placute lui si il ajuta sa lupte cu boala iar noi il sustinem in tot ce face.Avem un ingeras dulce, Dumnezeu sa ni-l ocroteasca.Am simtit nevoia sa va impartasesc si din micile noastre bucurii. Va pupam cu drag
olim au fost dulci , multumesc!!!
gatea1980 spune:
buna.imi pare bine ca marius se mai recreeaza asa.cred ca e satul dragutul de terapii si doctori.pupici sanatate multa.
o seara buna va doresc
mama unui inger mihaita darius
lavinia.p spune:
Dana ma bucur din suflet pt Marius sigur se mai relaxeaza si el si face ce-i place. Va si va doresc sanatate si recuperare rapida
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
AMR 1 zi si ma intorc la lucru
ancadragoman spune:
pe luna aprilie s-au stras 2527 ron,multumim mult
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
dana.andrei spune:
multumim fetelor! Marius-Andrei se relaxeaza,asa este, s-a saturat de controale, spitale, terapii si alte cele de atatia ani. Face orice numai sa nu auda nici macar de control.Acum il mai lasam un pic apoi va trebui sa mergem la spit la HD.Se pare ca are tensiune mare la ochiul drept .Vom vedea ce va fi.Important este ca si-a gasit o ocupatie sa-l scoata din "circuit" .Vreau sa spun ca si eu ma simt mai bine mai ales dupa ce ajung acasa de la servici si intru repede pe forum sa va scriu cate ceva. Va simt aproape de noi. O seara placuta tuturor!
dana.andrei spune:
Dragele noastre,suntem in perioada tezelor. Nu ne putem lauda cu mare lucru dar ne straduim sa facem fata lucrurilor normale.Andrei e binisor si cand poate, merge pe la atelierul unde este ucenic. Afara nu prea iesim, el este alergic la polen, asa ca stam mai mult in casa. Va pupm cu drag
dana.andrei spune:
Andrei e din ce in ce mai descurajat si nemultumit. Parca nu mai am nici eu putere sa-l ajut. De cand am venit din Germania am o tensiune... (cea mica e aproape egala cu cea mare). Ne-ar fi prins bine un psiholog dar Andy refuza. Sigur ca puterea lui Dumnezeu e mare si ne ajuta sa trecem peste toate, dar mi-e greu, simt ca m-au lasat puterile. Ma plang voua, dar parca mi-e mai bine. Va pupam cu mult drag
szivarvany spune:
Multa sanatate si sa treaca si tezele cu bine , sa vina bine-meritata vacanta
Intrebare: acestu subiect se poate inchide ?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151108
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID