AJUTOR PENTRU MARIUS!!!
Raspunsuri - Pagina 13
ramyteo spune:
Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spirituale si sa va insoteasca pasii pe drumul vietii.
Cu multa dragoste de la Tiberiu, Teodora si Ramona.
Va dorim la toate si toti un Paste Fericit!!!!
lavinia.p spune:
Va doresc din suflet sarbatori fericite, pline de lumina, sanatate si belsug. Paste Fericit
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
Dodo-pui spune:
Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
dana.andrei spune:
HRISTOS A INVIAT!
MULTUMIM FETELOR SI NOI VA DORIM TOT BINELE DIN LUME.
Dinnalex, modul de a mi se scimba viata este ca sa dispara boala si suferinta!Faptul ca inca sper la o minune si faptul ca voi ne sunteti alaturi ne face sa luptam pana la capat indiferent de obstacole.SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!
Andrei din pct de vedere al psihicului este mai bine.Cu restul ....doar rabdare, credinta si rugaciune.
dana.andrei spune:
Am dat confirmari la Anca.
Andreiutzului nostru i-a revenit zambetul pe buze, chiar daca evolutia ochiului inspre bine stagneaza.Parca imi creste inima cand il vad mai bucuros. Mi-am luat concediu sa stau si saptamana asta cu el acasa, apoi de luni ma voi duce la serviciu.Astazi s-a trezit la ora 12, a ciugulit ceva din mancare iar dupa 2 ore s-a culcat din nou pana la ora 17,se odihneste bine .Va dorim o seara placuta si multi
ancadragoman spune:
Dana ma bucur ca sunteti mai bine
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
olim spune:
anca azi a platit delia bratara de la tine.nu pot sa iti trimit codul tranzactie, ca a plecat la munte si nu ii merge laptopu
is 10 lei din cluj napoca BD.
multumesc de confirmare
dana.andrei spune:
Buna fetelor! Astazi avem 2 sapt de la operatie. Asteptam ,nu avem cu ce ne lauda momentan, speram sa recuperaram chiar daca dureaza mai mult.Suntem tot cu tratament, am cumparat si Combiganul din Germania ( sa ne ajunga pana in octombrie), ne-a costat 140 euro.In continuare ia ederen(acetazolamida), aspacardin, trusopt(e singurul compensat), mirtilene,systane...astea toate pe bani(asa-i la noi)si optiluteina.
Drumul acesta cu operatie ne-a costat in jur de 2000 de euro.A fost mai ieftin ca altadata.
Pe luna martie s-au adunat 333 lei.Multumim tutror care ne sunt alaturi
olim spune:
fetelor, imic er scuze pentru acest incident,
sora mea a depus banii in contul lui Andrei, nu a lui Marius Andrei
promit ca saptamana viitoare sa ajunga banutii la voi.
mii de scuze
dana, ma bucur ca sunteit acasa
multa sanatate va dorim
dana.andrei spune:
Multumim din suflet "olim". Am avut mare ajutor de la voi pentru drumul facut in Germania.