AJUTOR PENTRU MARIUS!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Drum bun la intoarcere si multa sanatate, iar recuperarea sa fie rapida si usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

drum bun spre casa va asteptam sanatosi acasa.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Abia acum am vazut subiectul si imi pare tare rau ca n-am fost pe faza. Dar promit ca ma revansez si trimit ca sigur pica bine si acum.
Ma bucur ca vestile par bune pentru ce a avut nevoie Marius.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Fetele fetele repede strangerea...au trecut granita si sunt bine yupiiii am vorbit cu ei la telefon sunt bucuroasa ca se simte bine refacerea este mai usoara ca dupa operatiile facuta la Bucuresti datorita substantelor asa ca...Doamne Ajuta!
Acum intradevar picaturi si medicamente trebuie sa ia in continuare dar macar e bine ca e bine
Dragul de el ... cu el Andrei nu am vorbit, cred ca doarmea ca zicea Dana ca e rupt de oboseala dar il pupacesc eu cand il vad
Daca ma credeti ca pana acum parca au fost cum au fost dar operatia asta ne-a pus pe jar pe toti
Ralcat multumim oricand sunt bine veniti pentru ca ia multe tratamente si sunt o groaza de bani , multumesc in numele lor
Multumim si celorlalte fete pentru sprijinul acordat, mii de multumiri
Doamne Ajuta! si sper ca sa fie bine si in continuare!
Poate maine apuca si Dana sa intre .
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate si refacere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am primit aseara mesaj de la Dana ca au intrat in tara,operatia a fost ok insa dr a spus ca trebuie sa treaca ceva vreme pentru a se vedea rezultatele.Pana atunci continua tratamentul si vizitele la Hunedoara pentru a urmarii evolutia.Erau f bucurosi ca le-au ajuns banutii pe care i-au avut la ei si va multumesc tuturor pentru ca ati facut asta posibil.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Ma bucur ca sunt vesti bune! Sanatate multa in continuare.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

Buna fetelor! Am ajuns acasa cu bine.Va multumim din suflet pentru ca ati fost si sunteti alaturi de noi.Marius-Andrei doarme intr-una de cand am venit.Este in refacere.Am trecut prin clipe grele, ne-am necajit la vestea medicului ca va trebui operat.Acum nu avem decat sa asteptam cu rabdare si credinta ca-i va reveni cat de cat vederea la ochisor.In octombrie mergem din nou daca totul va decurge normal pana atunci.Mii de la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana.andrei spune:

PASTE FERICIT SI MULTA SANATATE TUTUROR!
Cu mult drag mama, tata si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil! Diana si Alex

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput