Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)
Raspunsuri - Pagina 8
gabriella1 spune:
E careva dintre voi care alapteaza si da si LP fara a fi inceput diversificarea?
Tudor a inceput sa manance dintr-o data mult ,nu stiu ce sa fac sa-i aman mesele .Mi-i ca-l fac cat tancul .Deja are 8 kg si doar 4 luni si 6 zile .Conform greutatii avute la nastere, cam pe la 6 luni trebuia sa cantareasca atat.
JoAnn spune:
hello
hai ma Gabriela lasa fata in pace. sari peste postarile ei si gata.
sugubina sa stii ca mie chiar imi e dor de perioada cat am fost gravi...chiar daca a fost cum a fost...adica super grea...numai pat si spitale ,jdemii de cutii de pastile inghitite...vene perforate de la atatea perfuzii, de cred ca o sa am semne si la adanci batraneti.
adipapazi nu am nicio boxa....dar o sa coboare sotul carutul dimi cand merge la munca...si eu il folosesc cand imi trebuie.
zic si eu...cine naibii sa il fure
fug ca is zuzele maraite...si eu is home alone...cu ele sper sa le adorm.
pogonici1977 spune:
rusine sati fie .....pacat ca mai sunt pe pamant si astfel de oameni de categoria ta...
sincer mie scarba de astfel de persoane care gandesc asa...
iar daca tot teai luat de mine gabriela..tu ai inceput prima nu eu...si tiam raspuns pe masura cuvintelor tale
JoAnn spune:
ha ha...ce faza...cand am ajuns la patutul fetelor, Marti deja dormea,si Sara era aproape adormita...i-am bagat suzetuta si acu...doooorm amandoua lateee cu mainile sus ca prizonieriimooor de dragul lor.
pogonicinu te supara, dar in barlogul nostru nu s-au adresat niciodata cuvinte jignitoare...daca ne-ai urmarit cred ca ai realizat deja asta...
eu as fi preferat ca si tu sa ignori posturile Gabrielei si sa scrii in continuare la noi.
ti-am mai citit din cand in cand mesajele si stiu prin ce ai trecut.
oricum, va rog
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Beatrice, felicitari pentru mar!
Adipapazi, ce bine ca ai tai mananca supa, Ilinca nu vrea zeama, doar piure si al doar din morcov, cartof si dovlecel; daca e o urma de albitura scuipa tot.
sugubina, nu mi se mai deschide pgina de votat ursuletii frumosi, ati patit si voi sau o fi ceva cu conexiunea mea?
mirunam, anao, ne bucuram ca nu stati numai pe fb.
pogonici si gabriella1, aveti optiunea de a discuta in particular pe PM, pe noi nu ne intereseaza conflictele voastre.
Imi si va doresc sa ne pastram barlogul linistit!
fluturasha23 spune:
Buna dimineata si de la noi!
Va invit la o cu lapte. Eu beau chiar daca alaptez. Nu cred ca o afecteaza pe Delia ca vad ca doarme noaptea 8-10 ore, iar ziua doarme prea mult - parerea mea - pentru un bebe de 4 luni jumate, insa pediatrul zice ca doarme cat ii trebuie.
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 E careva dintre voi care alapteaza si da si LP fara a fi inceput diversificarea? |
Da, si o mai tin asa 3-4 saptamani. Nu mai sunt la primul copil sa ma grabesc. Are timp sa manance.
Beatrice ai PM.
mirela2 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
E tarziu daca anuntam maine seara cd vorbim cu kineto? |
nu e tarziu mamicule
cu cine faceti kineto?
noi am facut cu dr Caciulean, super buna si ea si personalul ei de la cabinet
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JoAnn ha ha...ce faza...cand am ajuns la patutul fetelor, Marti deja dormea,si Sara era aproape adormita...i-am bagat suzetuta si acu...doooorm amandoua lateee cu mainile sus ca prizonieriimooor de dragul lor. mami de bubuline gemene |
neata
si ai mei motani tot asa dorm
sunt asa de dulci cu suzetele in gurita si manutele ridicate ci degetele desfacute
zici ca s nedormiti de cand haul si paraul
pupi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
sunset_zuzi spune:
neata fete unde o fi primavara aia ca eu nu o vad asteptam cu nerabdare sa vina zilele mai caldute si cand colo ne amagim cu cate 1-2 zile frumoase si dupa aia urmeaza o saptamana intreaga de frig ...HAI CU PRIMAVARA
scorpiuta e maraita nu stiu ce are se trezeste de 2-3 ori pe noapte si nu e suficient sa-i dau tzatzi ea vrea leganata si toata noaptea se foieste de abia pot inchede si eu ochii bebeii vostri cat si cum adorm?
eu am ramas cu niste sechele de la nastere si anume hemoroizi nu am avut niciodata pana acum am incercat aproape toate cremele si nimic stie cineva vreun remediu ???
Votati scorpiuta AICI
gabriella1 spune:
Fluturasha, si eu m-am hotarat sa-i incep diversificarea la 6 luni, dar a inceput dintr-o data sa nu se mai sature. Papa tzitzi ,apoi baga un supliment de 120 ml si dupa 2 h ii este iar foame.
Mda, tocmai mi-a vomat in jet