Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
douradoudou spune:
sorina eu iti spusesem la multi ani si pe fb..dar mi-au spus fetele ca vb singura pt ca nu ai cont
dar poate itiu faci si acolo
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adipapazi spune:
martuta, chiar ca imi vine sa ma apuc de tutun! Mandrii mei sunt acelasi model cu a ta: nu dorm afara neam. Mor de ciuda cand vad in parc mamele relaxate citind elle in timp ce in carutz se doarme tun.
joann, nu aveti si voi vreo boxa la parter sa lasi acolo carutul? Noi am cerut voie ca 2 ani sa intretinem o boxa in care sa parcam carutul, am renovat-o cu 100 roni si e mai comod asa.
heidy, io nu inteleg nimic: marsupiu, sling, mei tai, was ist das? Care e diferenta?
mirela, ma inscriu cu vreo 4 colaci, 2 pt ana si ioakim si 2 pt alte mame!
pogonici, te sarut! Ce face bebelina? Esti o eroina si o puternica. De cate ori imi amintesc povestea ta, ma gandesc ca ai un suflet mare.
doura, astept sa vina pediatra ca sa imi zica daca am voie avocado acum.
sorina, da acilea regimul. Dar fasole ai voie, verde sau galbena, pastai. Multumim de galerie!
frate, grea zi am avut. a innebunit ana: urla pana la raguseala inainte de masa. cum o vad ca ii e foame, la 4 ore intre mese, cum o ia urletul. ma plimb prin casa, ma joc cu ea, o duc la geam, nimik: se aduna lacrimile in barba, oki injectati, urlete cat cuprinde.evident ca dupa un timp ma ia si pe mine cu lacrimi si calduri. intre timp, punem foehnul. nimic. dupa vreo 7-8 plimbari si restart la foehn, mananca de parca e ultimul biberon care i se mai da.rade cu calicie. de ce urla?si ce frumoasa e cand doarme!
cantarit produsele: fata are 7220, baiatul 7130.
va pup si va mai povestesc aventuri din bucatarie.
gabriella1 spune:
Referitor la greselile gramaticale, ptr mine e obositoare,pur si simplu.O stiu de cand nu avea copilul si la fel scria.Repet:daca as putea sa nu-i vad postarea ar fi ok.
gabriella1 spune:
Am votat scorpiuta.Pe cin' tre sa mai votez? din cate in cate oare am voie sa votez?Nu va suparati, dar n-am timp sa citesc detaliile , sunt chioara de somn.Tudor, ca de obicei, cu chef de joaca de la 1-2 noaptea, si de ascultat muzica de la 5-7. De mancat nici nu mai spun
edit:votat si ptr sugubina.
A mai ramas cineva?
pupici fetili, s-a trezit Tudor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pogonici1977/pogonici1977.jpg)
pogonici1977 spune:
pentru linistea forumului...si a GABRIELEI..ca sa nu o mai doara capul si sai stresez ficiorul (urat din partea ta ) no coment..
ma retrag.....si nu mai deranjez... am sa votez pe bebei care imi sunt dragi ...atat am avut de spus
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 pentru linistea forumului...si a GABRIELEI..ca sa nu o mai doara capul si sai stresez ficiorul (urat din partea ta ) no coment.. ma retrag.....si nu mai deranjez... am sa votez pe bebei care imi sunt dragi ...atat am avut de spus cea mai fericita mami de printesa http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png |
"sa-i"
![](icon_smile_big.gif)
si printre altele, te rog, totul pana la copilul meu.Intre noi doua e o diferenta de la cer la pamant in privinta asta !
Gabriela
mami de
![](copilas.gif)
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 kokorinusha si miruna cand ajunge coletul va anunt pe fiecare ![]() mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() |
E tarziu daca anuntam maine seara cd vorbim cu kineto?
beatrice75 spune:
Sorina, am inteles ca pana la 6 luni nu este bine sa le dam cu crema pt protectia solara. Si da, azi e prima zi cand i-am dat mar. Astept sa vad daca-l si suporta.
Adi, e super blenderul. N-am incercat carne. Piureul il face cat vrei tu de consistent.