Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
ana_o spune:
Ne poti "deranja" oricand, Pogonici. Esti binevenita in barlogul nostru!
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 dar zimi ce nu ai inteles??/..eu cred ca am scris destul de gramatical...postarea mai sus..... da sunt veche pe acest forum..dar nu postez aici... ci am intrat la voi special ptr puficele lui sugubina si bebei lui adipapazi...caci ii stiu povestea ei de la alta sectiune a forumului dar daca deranjez..ma retrag.... cea mai fericita mami de printesa http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png |
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kokorinusha spune:
citat din mesajul lui mirela2 fetelor daca mai aveti un pic de rabdare pana in Florii aduce al meu sot un lot mare de COLACEI vor fi pt toata lumea, numai sa mi spuneti pupici mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() |
DADA EU VREAAAAAAUUUUU
mirunam spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kokorinusha
DADA EU VREAAAAAAUUUUU MAMI IMPLINITA DE BEBE LUCA STEFAN!!!!(10.12.2010) |
Ne inscriem si noi pe listuta! Abia acum am vazut mesajul.
Elfica spune:
Buna seara! Multumesc de grija celor care m-au intrebat de Iulia. E bine, nu sunt probleme, doar un mic cucui, care sigur va trece. AnaO: Imi pare rau de situatia prin care ai trecut si tu cu Piersicutza. Grele momente, cand il vezi pe jos! RamoP: Nu mai lasa puiul pe canapea, ca pot fi atat de rapizi... Si apoi apar mustrarile de constiinta. La mine a fost bine, dar putea fi rau. Nu am covor, ci doar parchet, iar spatiul dintre canapea si o masa e de vreo 40-50cm. Putea sa cada cu capul de cantul de la masa si abia apoi jos si ar fi fost mai rau. Vorba lui Bravegirl: mai bine ii punem pe jos, pe o paturica si inca ceva (eu am un izopren de pus in cort, pe jos, sub sacul de dormit si m-am gandit ca pe el o voi pune).
Intamplarea cu jucaria s-a repetat, am mai prins-o de cateva ori bune cu jucaria in mana, dar mai e si smechera si mai plange sa i le dam noi. I-a cumparat tati si inele gingivale, trei la numar, sa fie forme diferite, culori diferite. Sper sa nu aiba probleme prea mari cand i-or iesi dintii. Ne-a spus cineva din Anglia ca ne va trimite niste pliculete minune pentru perioada cand ii dau dintii, dar nu stiu mai multe (cred ca producatorul e acelasi ca al Infacolului, dar nu stiu sigur, ci doar deduc din cum s-a exprimat tipa). Daca le primesc, va spun cum se numesc. Nu stiu daca se gasesc si la noi, habar nu am.
De votat votam cum am stabilit: luna asta Scorpiutza sa iasa pe locul intai, luna viitoare Puficele, apoi Robert de RalEli si la sfarsit bebe de Siema. Daca ele vor sa faca schimb de luni, ca poate sunt plecate in concedii, e treaba lor... sa ne anunte. Daca mai sunt si alti bebei la cabinetul doamnei Herdea, sa ne spuna.
Pup!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
kokorinusha si miruna cand ajunge coletul va anunt pe fiecare
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
douradoudou spune:
hello..la 7:30 am ajuns is noi acasa ..i-am facut baie buburuzei..am alimentat-o si acum doarme...eu sunt la recuperari..sunt la pag 4..am sarit un pic peste 5 si 6 pt ca vroiam sa-i spun ceva lui adi: nu te chinui cu mar daca nu le place...chiar n e bine deloc sa le dai ceva ce nu le place..marul nu este indispensabil
..ai incercat avocado sau nu inca?
chimenul si anasonul
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
pogonici esti bine venita ..usa noastra este mereu deschisa pt oricine vrea sa intre in barlog
gabriela ce=ai avut cu fata???vezi ca si eu scriu de multe ori f aiurea ..mai scriu de pe iphone sau ipad si alea mai scriu cuvinte aiurea singure (au dictinar ..blah blah)..si chiar si de pe laptop cateodata ma grabesc si tastez aiurea...
sugu ai fost tare cu carutul..acum nici nu stiu ce sa-ti doresc :sa-l fure...sa nu-l fure
va pe toate
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
kokorinusha spune:
citat din mesajul lui mirela2 kokorinusha si miruna cand ajunge coletul va anunt pe fiecare ![]() mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() |
hihihihi,abia asteppt!!!
![](alcool.gif)
sorinaalex spune:
Seara buna!
Fetelor, va multumesc tuturor de urari. Sunteti tare dragutze toate!
Votat si ieri si azi Scorpiuta, Puficele si Natalia.
Alina, eu chiar nu am ai retinut nimic de la Biogoods in afara de morcovi, mere si lamai. Poate Dana a fost mai atenta si la alte produse.
Cat despre regim, si la mine a functionat cel mai bine cel cu multe legume la fiecare masa. In curand imi voi face si eu curaj sa ma apuc si tot pe asta o sa-l tin: 3 mese pe zi, 2 gustari de fructe, legumele trebuie sa fie jumatate din portia de mancare(nu fasole, cartofi, etc), nu amestec carne si lactate la aceasi masa, iar paine numai 2 felii la micul dejun. Daca vreti scanez maine schema pe care am primit-o acum cativa ani de la nutritionist si o pun pe mailul comun.
Beatrice, cum a fost marul “aburit”? I-a placut lui Robert?
Pogonici, bine ai venit pe la noi. Te mai asteptam sa ne mai scrii.
Miruna, multumesc mult pentru sfaturi!
Ana, te simti mai bine?
Adi, sa ne spui si noua cum reactioneaza copii la avocado. Eu mai am cam o luna pana incep diversificarea si o sa debutam cu suc de morcov, apoi m-am gandit sa ingros sucul ala cu niste mar “aburit” sau avocado. Sa vedem, ca socoteala din targ nu se potriveste cu cea de acasa. Tu le-ai dat si suc de morcov la inceput sau ai inceput direct cu mar? Sunt curioasa maine cand le ingrosi supa cum reactioneaza. Adica sa fie problema la alimentele cu consistenta? Si pentru ei, saracutzii, e obositoare trecerea asta la linguritza.
Va tinem pumnii!
Gabriela, te rog sa nu te superi pe mine, dar toate suntem cu multe nopti nedormite la activ, uneori cu nervii intinsi la maxim, insa suntem aici sa ne sustinem una pe alta, sa ne ajutam si nu sa ne dam in cap. Este o perioada tare frumoasa, dar si grea si toate mai facem si greseli. Sper sa nu interpretezi gresit mesajul meu; eu nu vreau decat liniste si pace in barlogul nostru!
Cu toata isteria asta cu gaura in stratul de ozon m-a mancat undeva sa iau crema cu protectie solara pentru Tudor. Am luat una de la Vichy, speciala pentru bebelusi cu factor de protectie 50. Mi s-a super iritat copchilul pe fatza.
Gata, ma bag la nani. Somn usor tuturor!
Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)