Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata fete unde o fi primavara aia ca eu nu o vad asteptam cu nerabdare sa vina zilele mai caldute si cand colo ne amagim cu cate 1-2 zile frumoase si dupa aia urmeaza o saptamana intreaga de frig ...HAI CU PRIMAVARA

scorpiuta e maraita nu stiu ce are se trezeste de 2-3 ori pe noapte si nu e suficient sa-i dau tzatzi ea vrea leganata si toata noaptea se foieste de abia pot inchede si eu ochii bebeii vostri cat si cum adorm?

eu am ramas cu niste sechele de la nastere si anume hemoroizi nu am avut niciodata pana acum am incercat aproape toate cremele si nimic stie cineva vreun remediu ???

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

.1 Fierbe taratze si baga-ti fundul in apa iai cu taratze. Apoi te clatesti.
2. Proctolog, costa 16 Ron , te "vindeci" in max 48 h. Adica trece durerea si usturimea, iar "domnii" se retrag.
Pupic sa-ti treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Gabriella, Odiseea noastra a fost lipsita de certuri si jigniri si ar fi frumos sa ramana la fel. Daca ai ceva impotriva lui Pogonici poti sa clarifici pe privat. Niciuna dintre noi nu cred ca este interesata de conflictele voastre. Mai mult, suntem un grup, am impartasit experiente si bucurii impreuna si nu este posibil, ca una, doar una dintre noi, sa hotarasca cine scrie sau nu la acest subiect. Poate scrie oricine doreste, singura conditie ar fi decenta si bunul simt.

Pogonici, ai vazut ca ai fost bine primita de multe dintre noi si incurajata sa ne si scrii. Opinia unui singur membru nu este si opinia celorlalti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Gabriella, Odiseea noastra a fost lipsita de certuri si jigniri si ar fi frumos sa ramana la fel. Daca ai ceva impotriva lui Pogonici poti sa clarifici pe privat. Niciuna dintre noi nu cred ca este interesata de conflictele voastre. Mai mult, suntem un grup, am impartasit experiente si bucurii impreuna si nu este posibil, ca una, doar una dintre noi, sa hotarasca cine scrie sau nu la acest subiect. Poate scrie oricine doreste, singura conditie ar fi decenta si bunul simt.

Pogonici, ai vazut ca ai fost bine primita de multe dintre noi si incurajata sa ne si scrii. Opinia unui singur membru nu este si opinia celorlalti.

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Iaca mai, ies eu de aici .Daca atatea luni numai atat ati reusit sa ma cunoasteti, restul ce-ar mai conta?
Cand o se activeze si "dasteapta "aia ,masteranda fiind dar in acelasi timp ....................asa, si va va jigni la fel, poate o sa reactionati altfel.Eu n-am putut sa aleg un mod convenabil si mie si voua .PUNCT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Pogonici esti bine venita aici oricand iti doresti!!!

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea, sunt prin zona, doar ca de multe ori nu apuc sa citesc si sunt pe langa subiect. Pe FB e mai usor de scris si de urmarit dar nu inseamna ca parasesc barlogul. Nu scapati asa usor . Cum merge scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Iaca mai, ies eu de aici .Daca atatea luni numai atat ati reusit sa ma cunoasteti, restul ce-ar mai conta?
Cand o se activeze si "dasteapta "aia ,masteranda fiind dar in acelasi timp ....................asa, si va va jigni la fel, poate o sa reactionati altfel.Eu n-am putut sa aleg un mod convenabil si mie si voua .PUNCT.

Gabriela
mami de Tudor Andrei (29.11.2010)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

urat....

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Am marea rugaminte sa stergeti pozele lui Tudor de pe picassa, sa ma stergeti din lista.
Va doresc numai bine si sanatate bebeilor.VA MULTUMESC ca mi-ati fost alaturi in tot timpul acesta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ah si inca ceva gabriela..cred ac tudor al tau a vomat pt ca era supra saturat...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor va multumesc de intelegere.....si daca vad ca nu mai sunt jignita si nu se mai mai vb la adresa mea urat..atunci voi mai scrie

eu nu o cunosc pe aceasta fata gabriela..si nu am discutat nici pe forum cu ea si nici pe privat....habar nu am de unde atata ura impotriva mea din partea ei

nu mie rusine sa spun...si chiar zic la toata lumea cu o mare bucurie....dar fetita mea e adoptata..si a e noastra din prima ei ora de la nastere..noi iam pus numele..etc..

cine ma citit pe celalat forum..stie prin ce am trecut eu ultimii 2 ani...dar asta nu fc sub de discutie aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

fetelor va multumesc de intelegere.....si daca vad ca nu mai sunt jignita si nu se mai mai vb la adresa mea urat..atunci voi mai scrie

eu nu o cunosc pe aceasta fata gabriela..si nu am discutat nici pe forum cu ea si nici pe privat....habar nu am de unde atata ura impotriva mea din partea ei

nu mie rusine sa spun...si chiar zic la toata lumea cu o mare bucurie....dar fetita mea e adoptata..si a e noastra din prima ei ora de la nastere..noi iam pus numele..etc..

cine ma citit pe celalat forum..stie prin ce am trecut eu ultimii 2 ani...dar asta nu fc sub de discutie aici...

cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

as vrea sa-ti citesc povestea...unde o gasesc?
te admir ca ai infiat....mare lucru

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput