Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
beatrice75 spune:
Eu cd i-am spus lui Stanciu ca med de fam mi-a zis sa-i dau calciu, a facut o fatza, m-a intrebat: Dar, ce-i nascut prematur de-i dai Ca?
A fost foarte ferm, daca ii dai Vigantol, nu-i mai dai si calciu. (la fel de ferm a fost si cand a zis fara flour la pastele de dinti pt copii!)
Acum eu nu stiu de la cate luni putem sa-i suplimentam cu Ca, poate ne spun fetele cu copilasi mai mari care merg la el.In schimb, mi-a zis ca-i pot da fier.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simona-maris spune:
Buna noaptea, Doamnelor!!!
Nu am mai intrat demult , fetelor, si imi era dor de voi.Va pup si va imbratisez pe toate mamicile si mai ales pe minunatii bebei.
Pogonici, esti binevenita oricand sa scrii, draga mea! Nu are nimeni dreptul sa te opreasca. E libertatea cuvantului , din '89 incoace. It's a free country! ( thank God!)
BRocolinaBINE AI VENIT LA NOI IN BARLOG
Am vizitat si eu un pic "feisbuc"-ul, nu e rau, dar parca nu are savoarea de aici. Ceva ii lipseste, ma gandesc si va zic mai tarziu .
Vreti sa stiti despre bebe Stefan? Are 7,300, la 5 luni, e sanatos si voios siiiiiiiiii i-a iesit primul dinte.
. Si sta si in fund cateva secunde bune , dupa care cade in nasucul ala mic.
Se uita lumea la ochii lui albastri, si azi dr mi-a zis ca parca e pictat. Ochi asa albastri nu stiu de unde, ca noi nu prea avem in familie. Frumos, ca toti bebeii
Dr mi-a zis sa incep sa ii dau mar si etc.... Eu il alaptez, asa ca am zis ca ea si fac asa ca mine. Tot la 6 luni incep.
Cam asta ar fi de zis. Eu, fetelor, sunt si cu lucrarea de disertatie, si cu examene , si cu restante, si imi pare rau ca nu pot scrie mai des, dar de citit citesc tot..parol
Va pup tare pe toate si mai ales pe toti bebeii!
Simona si bucuria noastra, Stefan (1 11 2010)
simona-maris spune:
Inca ceva : mie de pe 16 martie a inceput sa imi intre indemnizatia. Nu stiu daca va mai amintiti ca eu depusesem dosarul cand inca mai aveam vreo 2 luni de CM. Deci am terminat CM pe 3 febr, si pe 16 martie mi-au venit banii pe indemnizatie.Yuhuuuu. Deci a mers treaba cu dosarelul mai devreme.
Stiu ca pt ursoaice nu mai are importanta stirea, dar poate ne mai urmaresc gravidute, sa stie si ele de pont!
Gata, ma duc la somn, promit
lorin7774 spune:
buna dimineata
si cafeluta de rigoare
sunt rupta de somn..abia apuc sa dorm 5-6 ore pe noapte si asta nu din cauza fetelor, dar ma apuca intotdeauna 1-2 noaptea pana reusesc sa ma pun in pat trebe sa ma reorganizez neaparat, mai ales acum, tinand cont de faptul ca de maine raman singura cu fetele...sotul se muta cu serviciul la Bucuresti
, deci vom avea tatic de week-end
norocul meu e ca mica este cuminte si doarme toata noaptea in continuare
iara face figuri la masa de cateva zile, dar ma obisnuiesc si cu asta...nu vrea sa manance mai mult si pace!
saptamana viitoare mergem la evaluarea de 4 luni, vedem ce zice dr.
Simona, aici n-a vrut sa-mi primeasca dosarul de indemnizatie mai repede de cele 126 de zile...deci am depus pe 4 februarie si inca nu am primit nici un banut
nici eu nu-i dau Antoniei nimic altceva in afara de Vigantol; nici calciu, nici fier, nimic...
La Multi Ani, Rala!
La multe luni Iustin, Leon, Toma ! sa cresteti mari si sanatosi!
Ramo_P spune:
Neata fetele!
Multumesc de sfaturi, astazi i-am dat Ca in ceai, el a baut din bibe cred ca de 5-6 ori pana acum, la inceput l-am pus pe perna inclinata sa ii dau, se juca cu bibe si credeam ca nu o sa mearga cu ceai, dar l-am luat in brate si l-a haplit imediat cu pofta inca... o sa fie si mom happy, ca de cand imi zicea sa ii dau si putin ceiut ca nu are ca sa ii strice, si eu nu si nu, ca laptele are tot ce ii trebuie...
Beatrice eu am fost la medic pt ca ii aparusera pete pe piele, dermatita de contact, si a spus ca e o forma usoara sa nu ii dau nimic decat 5 zile calciu, mai stiu de la o prietena ca iei ii daduse alt medic Ca lactic, tot pt eruptie cutanata.
simona-maris - Sa-i creasca dintisorul mare si fara probleme
- sincere felicitari pentru indemnizatie
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Brocolina Si Rebecca tot pe la 11 - 12 adoarme! Dar asa doarme si dimineata mai mult, altfel la 7 ar fi in picioare, si eu vreau sa dorm, cat mai pot, ca apoi intru la servici si gata lafaiala!!! Toate le dati calciu la copii? Eu nu ii dau, nu mi-a zis nimic pediatra... I-am dat doar vitamina D si K, pana la 3 luni, acum nu ii mai dau nimic. |
adoarme Robert la 11-12 dar tot la 7 se trezeste
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
mami de Robert Petru
poze
anymona spune:
Mai, nici eu nu prea inteleg treaba asta cu calciul. De ce unii dr recomanda si altii nu. R e prematur si nu mi-a zis sa-i dau calciu. Pe baza analizelor din spital mi-a recomandat doar fier. Adevarul este ca acest calciu, dc analizele nu arata ca are lipsa, poate face mai mult rau decat bine. Nici Clarei nu i-am dat vreodata calciu si nu am avut probleme. Ba mai mult, cand am inceput dive la Clara, dr mi-a interzis cu desavarsire sa-i fac branzica cu calciu lactic.
Vigantolul este doar vit D care ajuta la fixarea calciului. Nu contine si Ca.
JoAnn spune:
salutare sevesc si eu o cafea cu voi
zuzele sunt in patutul lor si tipa de bucurie...iiii, aaaa, daaaa eiii...si alte alea
si eu dau calciu si vigantol...indicatie de la iesirea din spital...deh prematuri.
sugubina, supica o dau deocamdata la bibi. ieri au papat 20 ml, azi dau 30....cand ajung la 50 incep sa bag si legume pasate, si apoi trecem la lingurita.
si Sara mea se ruleaza de numa...cand pe o parte cand pe alta, pe burta , pe spate.......Marta nu prea...mai domol asa, doar pe o parte si pe alta.