Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

LA MULTI ANI RALAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
si hai cu update ca ne este dor de tine .

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

La multe lunite bb-ilor sarbatoriti astazi!

Ral_eli - 8 ore legate... eu nu indraznesc inca sa visez la asta, bb are programul cam asa 23.00 somn, 02.30-03.00 trezire papa, somn 06.30-07.00 trezire papa, povesti sa fie sigur ca eu nu mai dorm si pe la 08.00-08.30 somn el, eu forum

Alex nici macar intr-o parte nu se intoarce, de rostogoliri nici vorba, in schimb, de cateva zile, numai cu picioarele in sus si si le prinde cu mainile, si cade intr-o parte, le da drumul se redreaseaza si o ia de la capat, e asa haios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

buna dimineata

si cafeluta de rigoare

sunt rupta de somn..abia apuc sa dorm 5-6 ore pe noapte si asta nu din cauza fetelor, dar ma apuca intotdeauna 1-2 noaptea pana reusesc sa ma pun in pat trebe sa ma reorganizez neaparat, mai ales acum, tinand cont de faptul ca de maine raman singura cu fetele...sotul se muta cu serviciul la Bucuresti, deci vom avea tatic de week-end

norocul meu e ca mica este cuminte si doarme toata noaptea in continuare
iara face figuri la masa de cateva zile, dar ma obisnuiesc si cu asta...nu vrea sa manance mai mult si pace!
saptamana viitoare mergem la evaluarea de 4 luni, vedem ce zice dr.

Simona, aici n-a vrut sa-mi primeasca dosarul de indemnizatie mai repede de cele 126 de zile...deci am depus pe 4 februarie si inca nu am primit nici un banut

nici eu nu-i dau Antoniei nimic altceva in afara de Vigantol; nici calciu, nici fier, nimic...

La Multi Ani, Rala!
La multe luni Iustin, Leon, Toma ! sa cresteti mari si sanatosi!

_

LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

Se muta definitiv cu serviciul la bucuresti? sau doar pt o perioada? cred ca iti va fi foarte greu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor un copil are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162699

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

vitamina D3 e aia pe care o dam bebelusilor
anymona eu cred ca asa e cel mai bine: analize si dupa aceea vedem, daca dam fier sau calciu sau vitamine....si ai dreptate, calciu se depune pe unde nu trebuie daca este dat fara sa fie vreo carenta...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Se muta definitiv cu serviciul la bucuresti? sau doar pt o perioada? cred ca iti va fi foarte greu....

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
POZE

DEFINITIV...

incerc deocamdata sa vad partea plina a paharului ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Rala!

Legat de vitamine si alte suplimente, uitati si aici un articol destul de cuprinzator:
http://www.kellymom.com/nutrition/vitamins/vitamins.html

Iar de vigantol spune ca se recomanda in tarile nordice, unde bb nu e expus direct la soare. In rest, o expunere de 17 min/zi la soare imbracat, fara caciula, e suficienta:
http://www.kellymom.com/nutrition/vitamins/vitamin-d.html
In plus, expunerea nu e necesara in fiecare zi, pt ca se fac rezerve in corp. Deci profitati de 2 ore insorite pe saptamana si bb si-a umplut rezervorul de vit D.

Well, fiecare face cum vrea, dar mi s-a parut foarte interesant.:)

Ral-eli, la Maria am schimbat constant obiceiul de somn. Erau perioade in care adormea la san, apoi perioade in care adormea doar cand dansam usor si-i cantam, iar pe noi nu ne lasa sa adormim inaintea ei. A fost greu, dar imi aduc aminte cu mare placere de perioada aia. Stiu ca odata aproape ne-am adormit niste prieteni incercand sa o culcam pe ea. Cand eu, cand Bogdan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Lorin, ce schimbare... sper sa gasiti cele mai bune solutii pentru familia voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
POZE

DEFINITIV...

incerc deocamdata sa vad partea plina a paharului ...

_

LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

Cred ca iti e foarte greu, dar de asta suntem noi aici sa te ajutam sa iti fie mai usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!

Legat de Ca, mie mi s-a recomandat si de catre pediatru si de catre ortoped, din cauza fontanelei, care e prea mare. Si la echo de sold, depunerea de Ca nu s-a vazut si teoretic, tb sa se vada Ca asimilat.

Mergi la inceput