Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna fetelor!
VA citesc cu mare drag dar nu prea mai am timp sa scriu.Este destul de obositor de cand am inceput serviciul.
Sandra e un copil tare cuminte,este toata zambet cand ii dam atentie si cand ne jucam cu ea.Nu plange....rar se intampla,de cele mai multe ori cand nu-i convine ceva pune botic si se incrunta.Doarme bine,mai toata noaptea,de pe la 22-23 pana pe la 9 cu o pauza,doua de papa.
Cam de 2 sapt se intoarce de pe spate pe burtica,sta 2-3 minute asa sprijinita pe antebrate cu capul rdicat mandru iar apoi incepe sa tipe ca nu se poate intoarce pe spate si se plictiseste.Nu o mai pot lasa singura.....
Problema noastra sunt ochisorii...inca de la nastere.I-am recoltat secretie si i-a iesit Sreptococ.Unul dintre antibioticele la care ar fi sensibil l-a luat pt bronsiolita dar aspre ochisorilor nu a avut niciun efect...oricum tare rau am mai tras-o dupa antibiotic.Era stomacelul ei varza,ne-au trebuit 3 sapt sa fie bine.Dr la care am fost au spus ca ar avea inca canalul lacrimal infundat si sa asteptam sa se rezolve de la sine.Masajul=0 efect
Eu de cateva zile am inceput sa-i dau suc de morcov si ii place tare mult.Apoi i-am adaugat si suc de mar,iar i-a placut.Asa ca am zis sa-i dau piure de mar dar nu-i place....cred ca e vorba de consistenta.Am sa incerc sa-l diluez cu un pic de suc de morcov.

Am inceput mesajul de o ora.
Va pup si sper sa intru si eu mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Vasari, da...mare schimbare..n-am cautat-o noi, ni s-a propus

am mari emotii pentru Miruna, nu stiu cum se va adapta; probabil ca in timp vom lua in considerare varianta de a ne muta cu totii.

si bineinteles ca ma bazez pe umerii vostri pentru plans si jelit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

lorin....daca va mutati la bucuresti o sa ne vedem la intalnirile cu ursuletii

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

lorin....daca va mutati la bucuresti o sa ne vedem la intalnirile cu ursuletii

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

esti o draguta...m-am gandit si eu la acest aspect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Si buna... ziua si de la noi
Astazi a fost zi de vaccin, a plans un picut, mie mi-a tremurat inima de mila, dar speram sa fie bine. Avem 7,6 kg.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Ce grasunel !!!Bravo ! Sa fie bine dupa vaccin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona-maris

Buna noaptea, Doamnelor!!!
Vreti sa stiti despre bebe Stefan? Are 7,300, la 5 luni, e sanatos si voios siiiiiiiiii i-a iesit primul dinte.. Simona si bucuria noastra, Stefan (1 11 2010)

E cumva primul dintisor din barlog??? Felicitari bebe Stefan !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Am avut o noapte de cosmar i-am schimbat ora de baie scorpiutei am pus-o la 9:30 (inainte facea la 8:30 ca se intuneca mai devreme) si de la asta cred ca i s-a dat peste cap tot programul de somn care si asa nu era prea stralucit dar ma obisnuisem cu el asa ca zunt zombi

legat de vitamina D si calciu pana la urma cum e mai bine? doar vigantol...doar calciu....sau doar soare nu mai inteleg nimic...sa se puna si medicii astia toti de acord sa nu ne mai brambureasca atat

Lorin suntem aici 24h din 24 h pentru jelit oricum esti tare daca mi se intampla mie asta plangeam de umflam parchetul

Ramo cam asta era si programul de somn al Alexiei dar acum s-a stricat si asta

Votati scorpiuta AICI

Mergi la inceput

Va invit la o si la o felie de tort pentru ca azi Toma implineste 4 luni .
Ramo, Loredana multumim frumos de urari.
La multi ani Rala !
Legat de discutia despre vigantol: este doar vitamina d3 , nu contine si calciu. Eu i-am dat Anastasiei vigantol pana la 2 ani iar Calciu i-am dat pe la 8 luni pentru ca dintisorii ei nu aveau nici o intentie sa se arate iar fontanela era ceva mai mare decat ar fi trebuit(adica nu i-am facut analize de sange si astea au fost argumentele medicilor cand mi-au prescris Ca).La Toma vom vedea, deocamdata mergem cu vigantolul. Medicii stiu unde sa se uite la un bebelus inainte de a prescrie un supliment, au anumite repere( fontanela, picioruse, coaste, coloana, degetele ).
Va doresc o zi linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Brocolina

eu am asta, e asemanator cu mei tai-ul: marsupi.ro. eu am dus-o cu asta de cand avea o saptamana circa, si acum o duc, chiar azi am fost afara vreo ora jumate cu ea, si nu mi-a fost greu.

Cum se face sa fie si Rebecca mea in prima pagina, printe ursuleti si ursulete?

Da-mi un pm cu datele, te rog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Da-mi un pm cu datele, te rog.

am incercat sa-ti trimit pm dar zice ca nu pot sa-ti trimit, zice "heidy nu accepta mesaje private"

Mergi la inceput