Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

voi va culcati bebeii la ora 9??!!! vreau si eu :(. al meu doarme mereu in jur de 12 noaptea indiferent la ce ora ii fac baitza. cred ca e si vina noastra , ca el doarme in camera cu noi si noi abia pe la 12 noaptea ne culcam (cu toate ca mergem incet, lumina stinsa degeaba...

vasari tu ziceai ca baaitza nu e in ritualul de somn. cum o adormi?

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

voi va culcati bebeii la ora 9??!!! vreau si eu :(. al meu doarme mereu in jur de 12 noaptea indiferent la ce ora ii fac baitza. cred ca e si vina noastra , ca el doarme in camera cu noi si noi abia pe la 12 noaptea ne culcam (cu toate ca mergem incet, lumina stinsa degeaba...

mami de Robert Petru

poze

ii citim impreuna povestea Mariei, pe 2 voci, apoi toate fetele nani. De multe ori si eu. Ea adoarme si stand langa mine. Sau cu suzeta. Iar daca nu a mancat, adoarme dupa ce se satura. In secunda 2. E o noutate si pt mine. Mai bine ma intrebi cum o adormeam pe Maria.:)

Somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

fetele, voi cum dati calciu la bb-ei?
bb papa tzitzi, cu lingurita nu as vrea ca mai avem putintel pana la diversificare si stiu ca e cah calciu si sa nu ii displaca; lingurita pana acum ii e prietena a papat numai laptic cu ea, yamy.
sa pun putin laptic de-al meu in biberon si sa pun calciu in el, sau sa il dau asa pur si simplu din seringa?

Va rog ajutati-ma, luminati-ma si pe mine tks

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Daca ii dai Vigantol, nu tre sa-i mai dai si calciu ca atare. Vigantol este de fapt Ca si vit D.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

mami de Robert Petru

poze

ii citim impreuna povestea Mariei, pe 2 voci, apoi toate fetele nani. De multe ori si eu. Ea adoarme si stand langa mine. Sau cu suzeta. Iar daca nu a mancat, adoarme dupa ce se satura. In secunda 2. E o noutate si pt mine. Mai bine ma intrebi cum o adormeam pe Maria.:)

Somn usor!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai...

al meu a refuzat-o pe suzi. am reusit si noi "performanta" de a adormi inaintea lui bebe. l-am pus intre noi in pat , noi am adoormit cand el ne povestea si gesticula din picioare si maini. m-am trezit dupa 2 ore, doarmea bb cu fata spre mine si imi sufla in ureche

bine, atunci, cum o adormeai pe Maria?

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

nb , fetelor
a adormit si matzul meu

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Adi, noi tre sa consumam legume pana la 6 luni de la borcanse, dar marul s-a facut in 2 min.

Fetelor, eu am mers la proctolog de vreo 10 ori si s-a rezolvat. Si cu hemoroizi si cu fisuri anale.
Ramo, de ce iti este asa de frica de doctorul de popou?
Crede-ma ca nu doare nimic, deloc.

Andreea, multumim de pont. E un fel de jumper, nu?
Si iti multumesc ca imi scrii mereu pe Pm cand am cate o nelamurire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Citat:
citat din mesajul lui Ramo_P

fetele, voi cum dati calciu la bb-ei?
bb papa tzitzi, cu lingurita nu as vrea ca mai avem putintel pana la diversificare si stiu ca e cah calciu si sa nu ii displaca; lingurita pana acum ii e prietena a papat numai laptic cu ea, yamy.
sa pun putin laptic de-al meu in biberon si sa pun calciu in el, sau sa il dau asa pur si simplu din seringa?

Va rog ajutati-ma, luminati-ma si pe mine tks

_

Mami de bursucel Alexandru-Daniel - 12 nov 2010 poze

Daca ii dai Vigantol, nu tre sa-i mai dai si calciu ca atare. Vigantol este de fapt Ca si vit D.

serios?????????

noua dr ne-a dat si vigantol si calciu
nu mai inteleg nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna seara! Scurt si la obiect, ca de cand a cazut mandra de pe canapea, nu imi mai vine sa risc. Si atunci nu prea mai am timp de calculator decat dupa ce o adorm. In ultima vreme i se face brusc somn rau, desi doarme destul de mult, zic eu. Se freaca la ochi si se pune pe un plans, dar cu urlete... Are un tignal, de ne asurzeste, daca o tinem in brate, ca are gura langa urechea noastra :) Si de trezit noaptea s-a trezit mai des, de vreo trei ori pe noapte, dar mai urmaresc, caci cred ca are legatura cu programul nostru din week-end, cand ea nu doarme si mananca suficient, ca noi suntem tot pe drumuri. Si atunci recupereaza noaptea ce i-a lipsit ziua, ma gandesc. Dar mai urmaresc... sper sa nu se fi schimbat, ca pana acum tare bine a fost, doar cu o trezire pe noapte. Oricum, trebuie sa ma inham cu rabdare, ca mai am trei saptamani si incep diversificarea, ca face scumpa 6 luni. Si nu cred ca va fi prea usor, desi calciul il ia fara probleme, iar la voi vad ca fac mofturi copiii. A mea il dadea afara, ca nu stiam eu cum sa i-l pun in gura, incat sa il inghita, dar nu face mofturi ca nu il vrea. Mai degraba se stamba la vitamina C, decat la Ca., dar le accepta pe amandoua. Si Fe. e ok. Cum i-l dau? Indiferent cum gaseste sotul de la farmacie, fiola de plastic sau de sticla, o rup, iau cu seringa de 5 ml (e important, ca are diametrul mai mic - prima data farmacista i-a dat sotului de 10 ml si la gura ei micuta era enorma si mi-a fost imposibil de folosit). Deschide gura mare si ii pun in partea de sus a limbii, astfel incat cand apas putin, jetul sa se duca direct in gat. Si ea doar inghite... Nu se ineaca, totul e usor. In incercarile mele ii mai puneam in lateralul limbii, dar atunci mai dadea cu limba si imi scotea o parte din Ca afara, ma chinuiam sa il bag la loc etc. Dupa ce termin de administrat doza zilnica de 5ml., iau cu seringa ceilalti 5ml ramasi, ii pun in seringa si apoi pun acul cu tot cu dop, incat sa nu aiba contact cu aerul si folosesc continutul a doua zi. Ii dau mereu inainte de masa, ca atunci deschide usor gura si nici nu risc sa il regurgiteze. Desi s-a cam lecuit de regurgitat, foarte rar ii mai iese putin. Succes RamoP!

Va pup, ca pleaca sotul la nani si nu vreau sa il las singur! Mai vroiam sa scriu dar ramane pe maine!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

eu am asta, e asemanator cu mei tai-ul: marsupi.ro. eu am dus-o cu asta de cand avea o saptamana circa, si acum o duc, chiar azi am fost afara vreo ora jumate cu ea, si nu mi-a fost greu.

Cum se face sa fie si Rebecca mea in prima pagina, printe ursuleti si ursulete?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brocolina spune:

Si Rebecca tot pe la 11 - 12 adoarme! Dar asa doarme si dimineata mai mult, altfel la 7 ar fi in picioare, si eu vreau sa dorm, cat mai pot, ca apoi intru la servici si gata lafaiala!!!

Toate le dati calciu la copii? Eu nu ii dau, nu mi-a zis nimic pediatra... I-am dat doar vitamina D si K, pana la 3 luni, acum nu ii mai dau nimic.

Mergi la inceput