Profesorii, bataia de joc a guvernantilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Mai tine minte cineva de unde a aparut aceasta problema? De la niste demagogi prosti.

Au vrut atat de mult sa fraieresca naivii ca sa castige alegerile, ca au calcat totul in picioare atunci. Iar acum anuleaza prin legi decizii judecatoresti - lucru inacceptabil intr-un stat de drept - pentru ca nu au cu ce plati.

Ar trebui dati ei in judecata ca persoane si sa plateasca din averile lor personale diferenta. Basescu & Boc& Geoana si toti tembelii. Un bun exemplu ca sa se introduca responsabilizarea politicienilor pentru declaratiile lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Simona, excelent punctat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Laura25 nu este de acord ca atunci cand usl va reveni la putere sa plateasca retroactiv toate drepturile castigate in instanta.

Nu, Laura25 nu este de acord cu mistourile de 2 bani pe un subict atat de sensibil si serios.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

nu mi se pare legal si moral sa anulez niste drepturi castigate in instanta de oricinem intr-o democratie.
dar nici nu mi se pare normal ca la 18-20 de ore cat lucreaza pe saptamana sa fie paltiti cu 1000 de euro, cand minim programul de munca este de 40 de eore pe saptamana.
adica lucram juma de zi si vrem salarii intregi, plus vacante cu lunile platite.
adica per total cat lucreaza acesti oameni intr-un an de zile, 3 luni complete a 40 de ore pe saptamana
aici educatoarea e de la 8-17 la gradinita, nu c ain romania de la 8=12.30
si icna o cestie, cati profesori sunt care dau meditatii in romania, si nu isi declara venitul pentru impozitare, sau predau si la stat si la particular, asta nu vede nimeni
iar calitatea profesorilor lasa muuuuuuuuuuult de dorit, si stiu ce vorbesc, am experienta ca alex sa fii stat la gradinita in romania, care cica era printre cele mai bune, mai plateam si o gramada de bani, si intr-o saptamana nu a mai vrut sa mearga la gradinita delocdesi el adora acest lucru.sa lucreze mai mult profesorii,a dica 8 ore pe zi ca si orice persoana de al stat sau privat, sa fie doar cei foarte buni si bine platiti.
si sa mai fie si testati psihic, emotional si clinic, pe langa calitatile lui ca pedagog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Nu, Laura25 nu este de acord cu mistourile de 2 bani pe un subict atat de sensibil si serios.

Ce anume este serios in subiectul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Laurei tot nu i-a revenit simtul umorului . Capcaunule, daca se lasa cu avertisment, sunt pe-aproape :)).

~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

nu mi se pare legal si moral sa anulez niste drepturi castigate in instanta de oricinem intr-o democratie.
dar nici nu mi se pare normal ca la 18-20 de ore cat lucreaza pe saptamana sa fie paltiti cu 1000 de euro, cand minim programul de munca este de 40 de eore pe saptamana.
adica lucram juma de zi si vrem salarii intregi, plus vacante cu lunile platite.
adica per total cat lucreaza acesti oameni intr-un an de zile, 3 luni complete a 40 de ore pe saptamana
aici educatoarea e de la 8-17 la gradinita, nu c ain romania de la 8=12.30
si icna o cestie, cati profesori sunt care dau meditatii in romania, si nu isi declara venitul pentru impozitare, sau predau si la stat si la particular, asta nu vede nimeni
iar calitatea profesorilor lasa muuuuuuuuuuult de dorit, si stiu ce vorbesc, am experienta ca alex sa fii stat la gradinita in romania, care cica era printre cele mai bune, mai plateam si o gramada de bani, si intr-o saptamana nu a mai vrut sa mearga la gradinita delocdesi el adora acest lucru.sa lucreze mai mult profesorii,a dica 8 ore pe zi ca si orice persoana de al stat sau privat, sa fie doar cei foarte buni si bine platiti.
si sa mai fie si testati psihic, emotional si clinic, pe langa calitatile lui ca pedagog.

scuza-ma, cate ore ai predat si unde? eu am lucrat in invatamant, mai putin de un an e drept, si am plecat mancand pamantul. ca sa pregatesti o lectie, iti trebuie timp. ca sa corectezi temele si lucrarile, iar iti trebuie timp. toate la un loc, mult mai mult de 4 ore pe zi. oamenii tineri si buni nu pot fi tinuti in invatamant pe banii astia. iar diferenta dintre 180-200 de euro cat are un profesor salariu, si cei 1000 la care te referi tu, este colosala.

mama mea este educatoare si lucreaza de la 8 la 14.30. ca sa pregateasca materialul didactic ii mai trebuie cam 5-6 ore pe saptamana. carti, dosare, sute de pagini printate, curriculae, programa pe saptamani, printate si date parintilor, facute pe banii ei. pardon, ai mei, ca la 850 ron cat are ea acum salariul, dupa 35 de ani de munca si cu toate gradele luate, de abia isi plateste intretinerea, mancarea si eventual vreun teatru sau carte. macar eu ii dau cu drag ceva banuti pe luna, ca sa se poata descurca decent, dar pun pariu ca cei mai multi sunt deja la limita saraciei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana971 spune:

Draga olim nu vrei sa dai tu niste meditatii in romanica?la ed muzicala, tehnologica , geografie si altele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

sau sa faci focul dimineata in clasa,ca postul femeii de servici e blocat? mai sunt si alte categorii de profi care nu dau meditatii(invatatori,educatori...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

Citat:
citat din mesajul lui daiana_raluk

sau sa faci focul dimineata in clasa,ca postul femeii de servici e blocat? mai sunt si alte categorii de profi care nu dau meditatii(invatatori,educatori...)

Daiana,mami de printese Raluca(13 ani) si Alexia(5 ani)

off topic- si care-i pb daca faci focul?
aici educatoarele, invatatoarele etc fac curatenie in sala de clasa si nu am vazut sa se simta jignite.

Mergi la inceput