Mar-Apr(198)Bv Strumphi, Catank,Ally,Pisucmic!
Raspunsuri - Pagina 5
IONY_82 spune:
FELICITARI ALLY

BINE AI VENIT EDUARD-ANDREI

Doamne saracuta pana la urma a facut cezariana
am sa o sun pe seara sa vad cum se simte, acum sigur se odihneste dupa o noapte atat de grea
IONY_82 spune:
Miki, ma bucur ca ai trecut cu binr noaptea si ai rezistat 

Strumfi ce o face?? banuiesc ca e cu micuta Sophie in brate

nu stie nimeni nimic??
sa scoatem agitatele si ptr Pisucmic
HAI PISUCMIC

miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ina.click Alex a implinit o luna...si trec printr-un moment de maxima confuzie temporala: pe de o parte mi se pare ca il am dintotdeauna, pe de alta parte, parca mai ieri aveam burtica. Aici cum arata mai recent, si intr-o pasa buna :) cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011 |
minunat martisorul tau

IONY_82 spune:
OFFF, fetelor mie mi s-a umflat un ochi si nu stiu ce am

si doare rau
stau cu comprese cu ceai de musetel ca altceva nu stiu ce sa fac
ce o fi n-am idee, dar sper sa-mi treaca mai repede
aseara nici nu puteam sa ma uit la fata

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 OFFF, fetelor mie mi s-a umflat un ochi si nu stiu ce am ![]() ![]() ![]() si doare raustau cu comprese cu ceai de musetel ca altceva nu stiu ce sa fac ce o fi n-am idee, dar sper sa-mi treaca mai repede aseara nici nu puteam sa ma uit la fata ![]() ![]() ![]() ![]() CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011 |
yoni, nici nu stiu ce sa-ti zic..doar ca museteleul nu e chiar asa bun dezifectant cum se crede...se pare ca de fa[pt inmulteste bacteriile..asta daca ar fi ceva infectios..
sanatate multa

madutza_bra spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
yoni, nici nu stiu ce sa-ti zic..doar ca museteleul nu e chiar asa bun dezifectant cum se crede...se pare ca de fa[pt inmulteste bacteriile..asta daca ar fi ceva infectios.. sanatate multa ![]() mami de 2 prichindei |
asa stiam si eu ca nu e bun pt ochi8 musetelul.
Poate ar fi bine sa mergi la farmacie sa ceri ceva

Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
ioanna16 spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 OFFF, fetelor mie mi s-a umflat un ochi si nu stiu ce am ![]() ![]() ![]() si doare raustau cu comprese cu ceai de musetel ca altceva nu stiu ce sa fac ce o fi n-am idee, dar sper sa-mi treaca mai repede aseara nici nu puteam sa ma uit la fata ![]() ![]() ![]() ![]() CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011 |
iony, incearca sa cumperi niste kanamicina unguent; trec toate cele de la el
36 +AMR MAXIM 18 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
ailed_dota spune:
eu zic sa te duci la dr, ca daca e ceva infectios poti sa-i dai si la fata

si apropo de faza cu curentul... se pare ca suntem unul din putinele popoare care crede in notiunea asta... e posibil sa fie de la praful de afara de la ceva bacterie, microb, virus.....
si pediatrii astia sunt de mai multe feluri... cand pleca ala de l-am avut la Maria, intram in depresie

...asta de o am acum m-a linistit, m-a facut sa vad lucrurile mai simplu....desi e mai in varsta, dar e mai open-minded...ala de la maria era sub papucul asistentei...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
ailed_dota spune:
ioana, iubita, Iony sta in Italia... nu cred ca-i da acolo la farm ung cu antibiotic pt ochi fara reteta...
, si oruicum pt ca alapteazaar tb sa ceara sfatul dr...
mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)
ioanna16 spune:
| citat din mesajul lui ailed_dota ioana, iubita, Iony sta in Italia... nu cred ca-i da acolo la farm ung cu antibiotic pt ochi fara reteta... , si oruicum pt ca alapteazaar tb sa ceara sfatul dr...mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008) |
stiu ca locuieste in italia
, doar ca m-am gandit ca gaseste ceva similar, habar n-am care e politica de vanzare a medicamentelor la ei...
36 +AMR MAXIM 18 ZILE !!!
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

1 Martie 2011
de