Mar-Apr(198)Bv Strumphi, Catank,Ally,Pisucmic!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

fetele, help!!! Cine stie datele despre catank?
A nascut ieri, nu? si greutate, cm, stie cineva?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

erau in mesaj la cap trecut ceva cu 54 de cm , mai mult numai stiu...

mami de fete frumoase MARIA DANIELA si DODO (ANDRA SIMONA) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

catank - felicitari! bine ai venit pe lume Ioana

ally - felicitari! bine ai venit pe lume Eduard

leeloo - tin pumnii stransi pt voi sa ajungeti azi acasica

ama - multi un un munte de sa iti treaca starea nasoala

36 +

AMR MAXIM 18 ZILE !!!

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

multumesc mult Ioanna

39+ Natalia

AMR 1 zi!

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Ina e asa de scump Alex .La multe lunite

Madutza bine totusi ca nu e gelos Cristi pe surioara.Eu ma tot gandesc cum va reactiona Time cand o sa vin cu bebe acasa,mai nou daca ai zic ca nu o pot lua in brate ca am bebe in burta ami spune :jos burta,jos burta ca ea vrea in brate

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 37+ s
Amr 9 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui millie

Ina e asa de scump Alex .La multe lunite
Madutza bine totusi ca nu e gelos Cristi pe surioara.Eu ma tot gandesc cum va reactiona Time cand o sa vin cu bebe acasa,mai nou daca ai zic ca nu o pot lua in brate ca am bebe in burta ami spune :jos burta,jos burta ca ea vrea in brate

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si cu 37+ s
Amr 9 zile

eu nu i-am spus niciodata ca nu-l pot lua in brate pt ca am bebe in burta. i-m spus ca nu-l iau pt ca ma doare burta sau spatele, dar fara sa fac vre-o referire la bebe

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

fetele,si eu il sterg pe bebelin la ochisori cu lapte din tzitzi,pun mai mult asa pe tamponase din alea demachiante si il sterg,si pe fatzuca ii dau,ii face tare bine:)))

hai burticile la termen!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

yoni, multu de incurajari..nu i-am dat pana la urma, pe la 1 a adormit pana dimineata la 6..am scapat de data asta..
dinora e minunat barbatelul tau felicitari
madutza, minunata gradina si copilasii nu mai zic..o sa-ti cer sfaturi cand ma apuc de amenajat gradina..dar mai dureaza..finantele, finantele
pisuc, multa bafta astazi, ma gandesc la tine..sa ai o intalnire minunata cu bebita
leelloo, off tu ai avut parte de nebunia cu inchisul spitalelor..numai in romania poti pati asa ceva..bine ca e bine bebita..si tu rabdare, ca poate vine si lapticul..bea lichide multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

neatza!!!
Felicitari bb edy!!!! pana la urma te-au scos italienii prin ceza..ei lasa tu sa fii sanotos si mami la fel!!!!
Felicitari Ally si refacere usoara!!!

Hai Pisuc!!!!
desi cred ca a si nascut

Hai Cami si Ama....ce fete incapatanate aveti

Mada super tare Cristi...am tras o portie de ras....da ce i-a venit cu linsul ....imi imaginezcat de dulce poate fi...si tu ce fete faci

fimea ieri si azinoapte inclusiv acum imi cam testeaza nervii...NU DOARME...azi noapte a stat de la 1fara 20 la 4.20 cu okii in tavan...am prins 2 mesein intervalul asta....credeam ca fac noapte alba...am ajuns de am leganat-o si pe picioare....desi in burtica cand era imi ptopusesem sa nu mai fac greselile de la stefy....atunci ma consideram mica si prostutza si de aceea a facut o mogandeata ce a vrut cu mine...dar iata ca nu-i asa

Dorinutza si noi avem probleme cu okisoarii....si nu trec cu ce ne-a dat oftalmoloaga....dar stiti ce m-a intrebat pe mine ..daca am scos fata afara si am tinut-o in curent

mada nici eu nu am datele fetii trecute in listutzz..desi le-am scris de 2 ori..insa cum cineva imi ignora mesajele (si e reciproca faza) nu m-a trecut
deci 3000g...53cm...apgar 10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata fetele!

miki of, nici nu stiu ce sa-ti spun. Mai mult ca sigur de la oboseala nu s-a mai produs mult laptic. Daca vei apuca sa te odihnesti sigur isi revine cant de lapte. Totusi decat sa fi efectiv epuizata, iar bebita nedormita si infometata, mai bine seara bagi un biberon de lapte praf.
Bebelusii cu cat sunt mai obositi, cu atat adorm mai greu. Si daca poti incearca sa nu o mai ti la san decat atunci cand mananca ca altfel e greu sa-i sa-i stabilesti ore clare de masa si intre ele sa produci si laptic Sper sa va reveniti repede

Povestea nasterii

Poze

off madutza, merci mult de sfaturi..si asa bine stiu si eu teoria, dar uite ca practica uneori ma depaseste..eu i-as da numai la orele de masa strict numai ca eu nu am surplus ca sa zic asa, adica uneori suge ambii sani si tot mai vrea..si o mai pun ba kla unul ba la altul doar ii mai curge ceva si se satura..si intram intr-un cerc vicios..sunt convinsa ca daca ar fi mai mult laptic n-am avea problemele astea..iar eu stimulez cum pot, cu lichide, ceaiuri si tot felul de suplimente pt alaptare..dar problema asta eu am avut-o si la vlad si pana la urma am ajuns la supliment cu lp

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

La 6.55 a venit pe lume Eduard Andrei de AllyLaur! 3500 gr, 51 cm, cezariana de urgenta, din cauza dublei circulare de cordon. Mama e bine, il astepta pe bebe sa treaca de controlul pediatric.

Bun venit, Edi! Felicitari, Ally!

Ana,
mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor!

felicitari ally bine ai venit bebe Edi

Mergi la inceput