FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Poate am fost dura, imi cer scuze.

Ca sa schimbam subiectul: Corry nu stii ce ai in burtica?
Vad ca dl Albu are succes mai mult la sarcini gemelare sau de tripleti. Scapi de totul dintr-un foc.

Weekend placut fetelor si sa nu uitam ca suntem aici sa ne spunem suferintele si sa ne bucuram de reusitele altora, ca vom ajunge sa fim si noi fericite. Va promit eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camemar spune:

Neata tuturor,
Uite am mai intrat si eu dupa cateva zile de absenta, din cauza poblemelor care nu ne dau pace, respectiv sangerari abundente care vin si dispar si tot asa din cauza hematomului care imi face viata un cosmar...Dar se pare ca bebeii mei au fost tare luptatori pana acum si sper ca asa vor fi si pe viitor.
Ne apropiem de 13 saptamani si avem 2 pronosticuri diferite lelate se sexul (nu ca ar conta prea mult pt noi ): Dr Albu a zis 2 baieti si o fetita si un alt Dr la care meg in paralel A zis 2 fetite si un baietel
Oricare ar fi adevarul sa speram ca vor fi sanatosi si ca vom duce sarcina la bun sfarsit .
Bafta tutuor
PS. Am aflat joi ca in lotul cand am ramas eu au mai fost 2 reusite de care nu stiam ce se intamplase, deci inca 2 care reusisera cu gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

camemar, multa sanatate si sa duci sarcina la termen iar copii sa fie sanatosi

mi-a facut bine ceea ce ai scris, sunt si eu ca atatea altele intr-o perioada sensibila, mai am o saptamana pana la beta si orice veste buna e fireste,de bun augur!

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Honeys, eu stiu ca tu esti o luptatoare.Am trait alaturi de tine, si clipa bucuriei si pe cea a durerii.....
Ai tot dreptul din lume sa-ti pui intrebari...ce, eu nu mi-am pus dupa primul esec?
Te-ai hotarat unde vrei sa incerci?
Eu am doi baietei, care misca incontinuu.Sunt tare nazdravani
Am o sarcina foarte frumoasa, fara greturi sau dureri, la fel cum va doresc si voua
Camemar, ma bucur ca totul este bine cu micutii, in ceea ce priveste sangerarea, pana nu se retrage sau elimina hematomul, tot este posibil s-o ai....Ce a trecut timpul....parca ieri faceai beta
Inna, ce faci? Hai, mai da si tu un semn
Mirela, pe tine te urmaresc la gemenasi

20+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

Buna fetele:)Subscriu ce ai scris despre unguri,Corry!Am auzit si lucruri bune si rele,desi m-au trimis la Szeged pt FIV,eu ma incapatanez sa raman in Romania mea draga si tot la Medlife,la acelasi dr,pentru ca si eu am fost foarte multumita de ''tratamente''....partea cu oprita in evolutie e discutabila,avand in vedere ca am mutatiile Pai1 ambele heterozigote.
Nu am mai scris pt ca nu am noutati momentan,desi va citesc zilnic;ah,cum am uitat oare?m-am pus pe slabit,trebuie vreo 10 kg panaa fac FET-ul,am dat deja 2.Pupici la toata lumea!si bafta la fetele care sunt ''in focuri''.
Arabella,34 ani(inca),2 IA,la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile,urmeaza FET.
Mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arabella34

Buna fetele:)Subscriu ce ai scris despre unguri,Corry!Am auzit si lucruri bune si rele,desi m-au trimis la Szeged pt FIV,eu ma incapatanez sa raman in Romania mea draga si tot la Medlife,la acelasi dr,pentru ca si eu am fost foarte multumita de ''tratamente''....partea cu oprita in evolutie e discutabila,avand in vedere ca am mutatiile Pai1 ambele heterozigote.
Nu am mai scris pt ca nu am noutati momentan,desi va citesc zilnic;ah,cum am uitat oare?m-am pus pe slabit,trebuie vreo 10 kg panaa fac FET-ul,am dat deja 2.Pupici la toata lumea!si bafta la fetele care sunt ''in focuri''.
Arabella,34 ani(inca),2 IA,la MNL,prima reusita,sarcina pierduta la 23 sapt,a2-a nereusita,FIV la ML cu dr Albu,reusit,sarcina oprita in evolutie la 8 sapt si 3 zile,urmeaza FET.
Mutatiile genei PAI1,ambele de tip heterozigot.

Dupa ce am transmis mesajul, mi-am dat seama ca nu ti-am transmis nimic, dar uite, ai intrat tu...
Spor la slabit, draga mea, si de abia astept sa intri iar in focuri.

20+cu si

Mergi la inceput

va rog mult ajutati-ma si pe mine cu o informatie.

azi ma simt mai balonata ca oricand, am momente in care ma doare abdomenul si cand inspir, sau respir cu greutate.

ati trecut prin asa ceva, ce ati facut?

PS am fosta balonata toata perioada asta insa astazi e mai rau, plus ameteli si o stare de moleseala fizica in general.

merci mult si sper sa fie cineva pe faza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

va rog mult ajutati-ma si pe mine cu o informatie.

azi ma simt mai balonata ca oricand, am momente in care ma doare abdomenul si cand inspir, sau respir cu greutate.

ati trecut prin asa ceva, ce ati facut?

PS am fosta balonata toata perioada asta insa astazi e mai rau, plus ameteli si o stare de moleseala fizica in general.

merci mult si sper sa fie cineva pe faza

Maruscha, poate ai facut hiperstimulare.
Sfatul meu este sa tragi o fuga pana la Medlife.
Succes

20+cu si

Mergi la inceput

merci cory, am vb cu domnul doctor si mi-a zis sa iau clexane sau fragmin, sa monitorizez ce beau si ce iese si sa mananc carne, oua, lapte mult, apa multa. In caz de ceva, daca ma simt mai rau dau o fuga la Medlife.

Clexane nu se gaseste asa ca mi-am facut o injectie cu fragmin (sa nu fac trombofilie de la hiperstimulare).

adevarul e ca stau sa pocnesc, io oricum sunt slabanoaga si burta asta deja ma strange...acum deja ma simt un pic mai bine fiindca am luat si espumisan.

merci inca o data

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

merci cory, am vb cu domnul doctor si mi-a zis sa iau clexane sau fragmin, sa monitorizez ce beau si ce iese si sa mananc carne, oua, lapte mult, apa multa. In caz de ceva, daca ma simt mai rau dau o fuga la Medlife.

Clexane nu se gaseste asa ca mi-am facut o injectie cu fragmin (sa nu fac trombofilie de la hiperstimulare).

adevarul e ca stau sa pocnesc, io oricum sunt slabanoaga si burta asta deja ma strange...acum deja ma simt un pic mai bine fiindca am luat si espumisan.

merci inca o data

Off, prin ce treci....
Sper ca stii ca in urma hiperstimularii (si eu am avut o forma usoara)Mirela si Camemar au ramas insarcinate
Te pup si asteptam beta

20+cu si

Mergi la inceput