FIV Dr. ALBU DRAGOS 26
Raspunsuri - Pagina 10
nokianne spune:
Honeys ce mai faci! Vad ca ai revenit cu forte!
Im pare rau pentru tine..dar te urmaresc si dupa cum vezi te-am prins!
Iar daca cumva nu stii...acum sunt "un pic si mai rea" caci sunt o mutanta nu doar MTHFR ci si PAI -homozigota!
Din suflet iti spun ca iti doresc ceea ce imi doresc mie...si asa cum imi place sa cred...sa iti simt gandirea pozitiva...vom reusi noi
Iti trimit PM !
Si tot binele din lume pentru toate gravidutele de aici!Si D-zeu sa va ajute sa treceti peste toate problemele!
Istoric:3 sarcini FIV obtinute...toate pierdute:20saptamani :gemeni; 10saptamani;5saptamani...
ABIA ACUM STIU INSA CA AM TROMBOFILIE si lupt macar cu alte forte!!!!!
De-as fi putut avea mai demult cunostintele si gandirea de-acum......nu s-au mai fi varsat atatea lacrimi... si nu as mai fi avut poate atatia ingerasi...
simonia spune:
maruscha, si eu am remarcat ca fetele care au facut hiperstimulare sau au avut estradiolul mare au ramas insarcinate, asa ca e posibil sa te apropii de tinta.
rabdare si poate ramai "balonata " 9 luni!
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
honeys spune:
Camemar ne bucuram ca sunteti bine . Ai grija de voi.
Corry ce frumos, 2 nazdravani. Sa va traiasca.
Nokiane, sunt aici, optimista nu stiu de ce (de la Maria cred), reusim si noi, stai linistita. Vb pe pm.
Maruscha eu zic ca e de bine.
Pupici fetelor
honeys spune:
A si deocamdata nu fac nimic, ca n-am bani.
Ba fac ceva, muncesc cu drag si spor pt NATURAL. Am fost si la Sovata si, spre minunea mea, SPER.
Stiu (nu stiu de unde si de ce) ca voi reusi. Nu e asta cel mai important?
maruscha80 spune:
cory, simonia, honeys ... si eu simt cam la fel. Sper sa nu ma pripesc cu concluziile fericite,insa starea asta m-a luat fix in ziua a 9-a, cand ar trebui sa fie deja prinsi embrionii si ccred ca, no, incepe sarcina. Hormonii aia plus horminii pe care oricum ii iau pot avea astfel de efecte. asta pe scurt ca nu ama vut niciodata stofa de savant
a fost ciudat, fiindca vineri eram ok, ma apucasem deja sa mai deretic un pic prin casa iar sambata am cazut cu totul, azi m-am trezit de parca eram batuta. Abia m-am dat jos din pat, plus ca sa ma intorc in pat e chin...in fine. Sa dea domnu sa fie ok ca prea sufar draga de mine
multumesc mult si va tin la curent
honeys spune:
Maruscha si eu tot in ziua 9 am avut semne..scurgeri, dar tot semne sunt si alea. Nu stiu de ce dar cred ca si tu ai mai mult de 1...Asteptam beta, ce sa facem?
anna_a spune:
vai ce de controverse de la unsimplu "incompetenti"; ma scuzati, poate ca am exagerat cu "incompetenti"; dar asa cum spunea o fata, ma refeream la echipa ML ca un tot, si nu pe dr Albu in special.
Sincer pt mine cel putin, experienta cu ei nu se ridica standardele la care ar trebui sa se ridice o clinica privata de talia lor, ca probleme as enumera:
- incepand cu feteke de la receptie care sunt pe alta lume, nu stiu preturi, vb cu alte persoane in timp ce vb si cu tine si tot asa
- apoi cu asistentele,
- unele desi dragute (eu am vazut numai una) mi-a spart vena cand mi-a luat sange, in fine asta e se ma intampla, dar se pierduse toata, ceea ce nu mi se pare ok;
- altele care vorbesc de sus si ma trimit singura la etajul 1, unde se face transferul, eu nestiind unde era camera asta
- alta care-mi face o injectie dupa transferul pt IA, in timp ce vorbea la telefon cu o prietena si mi-a facut un hematom sau cum se numeste, de toata frumusetea care mi-a trecut cam dupa 6-7 luni, nu stiu cum de nu i-am facut reclamatie ca eu sunt mai cu gura mare de fel
- nu cred ca e cazul sa mai mentionez programarile la care se asteapta minim 1h, pana la 2 ore; adica ok, e spital, nu se poate la fix, dar atunci sa nu mai faca programari, sa zica veniti pe la 8 si intrati in functie de cum ajungeti
- anul trecut dupa cele 2 IA, nu am ajuns nicidata sa fac Beta ca mi-a venit ciclul innainte; nu am primit nici macar un telefon de la acea asistenta a Dr Deliana Predoi sa zica ce faceti, care e rezultatul?, veniti sa discutam cum procedam mai departe; la urma urmei era si interesul lor sa ma duc in continuare si sa discutam despre alternativa FIV
- analize care ar trebui recomandate, cum sunt cele de mutatii genetice, si totusi nu stiu de ce sunt recomandate abia dupa 2-3 pierderi de sarcina
- teste privind anticorpii antispermatici pe care aflu ca-i avem la 2 ani si ceva dupa primele analize, desi in sange au iesit negativi, abia acum spun ca i-au facut si din sperma si au iesit pozitivi; macar le-as da un plus ca i-au descoperit pana la urma
Acum revenind la Dr Albu, am observat ca unele persoane au un cult pt el, nu stiu de ce, dar din punctul meu de vedere este doar un doctor care-si face meseria si nimic mai mult (expexperienta mea cu el nu este cu nimic diferita de cea cu Dr Deliana Predoi); iti face o eco in 2 minute, zice e ok, raspundeti bine si gata, daca mai intrebi tu ceva iti raspunde, dc nu, nu; alta la rand. Seara primesti sms de la asistenta, care nu se deranjeaza nici macar sa te sune, ca e scump un telefon, si procedura e ieftina si nu acopera costurile (scuzati ironia, dar nu ma pot abtine); si-ti spune ca s-a marit doza, te intrebi si tu de ce, ca dimineata ti-a zis ca raspunzi bine, asa ca te apuci sa cauti raspunsuri singura pe forumuri.
Nu-mi exprim parerea formata pe baza esecului sau succesului procedurii pe care am facut-o, deoarece inca nu stiu rezultatul si accept faptul ca esecul nu i se datoreaza lui, asta e, sunt organisme care nu accepta sarcina sau din diverse motive aceasta nu se prinde.
Desigur, as avea alta parere dc mi s-ar intampla sa reusesc si sa pierd sarcina din cauza mutaliilor genetice, analiza care nu stiu de ce nu se recomanda de la inceput; la cate analize am facut si cati bani am dat, as fi preferat sa le fac de la inceput; dar am vazut ca le recomanda numai dupa 1-2 sarcini pierdute, sper sincer sa nu ajung acolo, mai bine sa nu-mi iasa deloc.
Dupa cum spuneam, nu-i pot reprosa lui personal incompetenta, dar nepasarea o pot reprosa intregii echipe. Nu stiu cine mi-a completat fisa de externare, poate el, poare Dr embriolog, poate asistenta, dar sa greseasca o amarata de data, rezultata dintr-un calcul foarte simplu, ma face sa ma intreb ce alte greseli se mai fac pe care noi nu le stim?
Ceea ce nu se face si poate ca ar trebui, ar fi o consultatie la psiholog, care sa te pregatesca pt un esec, si care sa-ti spuna ca a avea sau nu un copil nu ar trebui sa fie singurul scop in viata, parerea mea, "nu dati cu rosii" iarta-ma corry, fac si eu haz de necaz); adica si eu imi doresc f mult un copil, dar dc nu va fi asta e, ar trebui sa ni se spuna ca exista si altceva in viata ce trebui apreciat, un sot bun si iubitor, un job poate, o pasiune, calatoriile si vacantele si la urma urmei mai exista si adoptia; incerc si eu sa ma incurajez singura, ca am fost un pachet de nervi in ultimul timp, as bate pe toata lumea
In fine, sper ca nu am lezat pe nici una dintre fetele de aici, nu asta este intentia, fiecare dintre noi are dreptul la o parere mai buna sau mai rea, formata evident pe baza experientei cu ML.
O zi buna si "multe succesuri"
Ana
honeys spune:
Anna la mine nervii au fost de bun augur in perioada aia, asa ca... la cat ai scris... e de bine!
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 cory, simonia, honeys ... si eu simt cam la fel. Sper sa nu ma pripesc cu concluziile fericite,insa starea asta m-a luat fix in ziua a 9-a, cand ar trebui sa fie deja prinsi embrionii si ccred ca, no, incepe sarcina. Hormonii aia plus horminii pe care oricum ii iau pot avea astfel de efecte. asta pe scurt ca nu ama vut niciodata stofa de savant a fost ciudat, fiindca vineri eram ok, ma apucasem deja sa mai deretic un pic prin casa iar sambata am cazut cu totul, azi m-am trezit de parca eram batuta. Abia m-am dat jos din pat, plus ca sa ma intorc in pat e chin...in fine. Sa dea domnu sa fie ok ca prea sufar draga de mine multumesc mult si va tin la curent |
si eu cand am ramas, am "simtit" oarecum interior, instinctual, desi teoretic nu mai aveam nicio sansa si nu mai credeam.
si ca simtome am avut doar atat: maxima balonare si imi era frig continuu,de parca toata energia mea era in alta parte. dar in special balonarea,eram ca umflata cu pompa. cat despre sani tari sau greturi, au aparut de abia dupa sapt 8-9 de sarcina. greturile chiar mai tarziu.si au fost extrem de slabe.
sa dea domnul sa fii gravida!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeys A si deocamdata nu fac nimic, ca n-am bani. Ba fac ceva, muncesc cu drag si spor pt NATURAL. Am fost si la Sovata si, spre minunea mea, SPER. Stiu (nu stiu de unde si de ce) ca voi reusi. Nu e asta cel mai important? |
este f bine ca "stii". si eu tot asa "stiam" ca pana la urma trebuie sa pot si eu cumva, ori natural, ori alt fiv.
am auzit nenumarate lucruri bune despre sovata.
eu de asemenea am facut acupunctura pt fertilitate,am luat naturiste, m-am rugat la toate manastirile....toate ajuta! asa cred...
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural