FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

anna, poti merge maine. O rogi pe asistenta care recolteaza sa-i puna bonulet rosu de urgenta si la 11-12 ai rezultatul. Mie o singura asistenta mi-a facut ceva probleme, adica mi-a zis ca-mi trebuie recomandare si ca data viitoare sa-i cer doctorului. Dar am facut pe prostu si urmatoarele dati( adica am facut 4 beta in urgenta fara nici o recomandare)
Bafta multa sa fie valoarea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

tinem pumnii, dar mia asteptam
maruscha, stii ca te intrebai acum cateva zile de ce pe mine m-au chemat pe 12-apr si pe tine pe 15 apr ca am facu transfer la 1 zi diferenta; pt ca sunt incompetenti si nu prea-i intereseaza
se pare ca mi-au gresit fisa aia pe care mi-au scris 12-apr pt beta si ca de fapt trebuie sa fac pe 14 apr (14 zile de la ET, nu de la punctie); deci nu are nici un rost sa fac maine ca abia e ziua 9; deci treb sa astept macar pana luni
si luni nu ma mai car eu pana la ei, fac un test de sarcina, cred ca ies si astea; la 11 zile
asta e se pare ca abia spre sfarsitul saptamanii vom afla amandoua

o zi buna si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Anna, iti urez bafta multa!
Daca este sa fii insarcinata, iti iese beta si in ziua 9 ( eu asa am facut).In schimb, cel de urina, s-a pozitivat prin ziua 13-14...
In ceea ce priveste "incompetenta" celor de la medlife, nu sunt de acord cu tine.Poate, pot fi invinuiti de altele, dar incompetenti....
Nu stiu de ce, citesc si pe alte forumuri despre esecuri, dar doar aici se arunca cu rosii in cazul unuia.....
Iar in cazul unei reusite, culmea, in loc sa se impartaseasca bucuria, trairile, de ce nu, secretele ei, majoritatea au ales sa nu mai scrie........
In fine, eu multumesc echipei Medlife, iar colaborarea pe care am avut-o cu ei s-a dovedit a fi una de bun augur!!!

Mult succes in continuare, tuturor!

20+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

corry, eu cred ca cele care au ales sa nu mai scrie au procedat asa pentru a nu le leza in vreun fel pe cele care nu au reusit, nu-s eu psihologul lui peste prajit, insa asa cred. Plus ca odata ce ti-a iesit poate nu mai simti nevoia sa mai comunici pe forum, te bucuri si gata.

nu toate femeile sunt forumiste, eu sunt convinsa ca rata lui (dr albu) de succes e mult mai mare decat ar putea reiesi din acest forum, insa multe femei nu comunica in acest fel. Citesc, se informeaza si atat. Si mi se pare un lucru sanatos. Eu-s mai forumista zilele astea fiindca stau acasa si nu am ce face si ma mananca ceva sa scriu, sa aflu ce s-a mai intamplat

anna succes, probabil le-a scapat, imi inchipui ca ii acuzi de incompetenta fiindca nu te-au tratat in general cum ti-ai fi dorit.

eu una, am fost multumita de cum m-au tratat, cand m-au dojenit au facut-o pe buna dreptate, insa in general m-au tratat cu demnitate si respect. mai putin fetele de la receptie care-s din alt film, insa deh, perfectiune nu exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

popif - pai fetele bantuie pe la alte forumuri Deja am fost off topic la alte doua topicuri, asa ca n-am sa mai fiu si aici, dar vei gasi adresa la oligoastenoteratozoospermie in urma cu vreo 2 pagini, cred.

eu tin pumnii pentru beta si subscriu: reusite sunt multe, ca am vazut si eu burticile la usa grizonatului

weekend placut

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

corry,eu sunt una dintre cele care nu prea mai scrie la acest topic desi citesc mereu.
ma bucur sincer pentru reusitele fetelor de aici si sunt trista atunci cand vad nereusite.

asa cum tu esti indreptatita sa "ridici in slavi" echipa cu care ai reusit...tot asa si noi,cele nemultumite de cum am fost tratate acolo avem dreptul sa ne verbalizam multumirea....si nu stiu de ce trebuie tratata treaba asta ca pe "aruncat cu rosii"-personal mi se pare chiar nefericita expresia.
este un forum deschis unde fiecare vine sa-si spuna parerea-buna sau rea...toti cei care citesc trec informatia prin filtrul gandirii personale si fiecare isi face propriile alegeri.

da,Albu este un medic extraordinar-poate putin cam fricos din punctul meu de vedere insa nu trebuie omis faptul ca face parte dintr-o echipa totusi...echipa care nu se ridica la nivelul sau din niciun punct de vedere...si cu o floare nu se face primavara,din pacate.

poate ca cele care "arunca cu rosii"-vorba ta, sunt si indreptatite s-o faca...intelept ar fi sa ascultam pe toata lumea...ca doar asa e civilizat,nu???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Uite ca eu am dat cu rosii in ultimul timp si nu pot sa tac acum..din pacate.

Eu m-am suparat pe atatea opriri in evolutie la dr nostru si daca va uitati bine, la alte topicuri nu sunt asa multe. Asta am simtit eu ca se intampla si am spus-o. De ce? Ca doareeee si daca reusesc sa conving o fata ca trombofilia e tare importanta inainte si nu dupa FIV, cum a fost la mine, n-am dat cu rosii degeaba.

Si daca incurc pot sa si dispar...
Oricum eu raman natural anul asta (Maria stie ) deci...
Samira
Luciana
Inna
Simonia
Aristica
Camemar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

poate sunt fete care sunt biologi sau ma rog, au cunostinte solide, sa ne explice si noua, pe intelesul nostru, de ce embrionii f. buni calitativ nu se nideaza sau mor in cateva zile.
asa vom intelege si noi si nu vom mai cauta vinovati dincolo de noi.
azi dimineata era la stiri o tipa de 41 de ani care a nascut in toaleta spitalului, nestiind ca este insarcinata.
de ce ea, care cu siguranta nu a urmarit perioada fertila, nu a avut nici o ingrijire speciala pt. gravide, tine sarcina si naste fara probleme, si noi avem asa esecuri?
desigur ca este o explicatie stiintifica pt. asta, dar care?
daca intelegem, nu vom fi fericite, dar nici nu vom mai fi bantuite de gandul ca am facut unele alegeri gresite, si din cauza lor nu vom avea copii.

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

corry,eu sunt una dintre cele care nu prea mai scrie la acest topic desi citesc mereu.
ma bucur sincer pentru reusitele fetelor de aici si sunt trista atunci cand vad nereusite.

asa cum tu esti indreptatita sa "ridici in slavi" echipa cu care ai reusit...tot asa si noi,cele nemultumite de cum am fost tratate acolo avem dreptul sa ne verbalizam multumirea....si nu stiu de ce trebuie tratata treaba asta ca pe "aruncat cu rosii"-personal mi se pare chiar nefericita expresia.
este un forum deschis unde fiecare vine sa-si spuna parerea-buna sau rea...toti cei care citesc trec informatia prin filtrul gandirii personale si fiecare isi face propriile alegeri.

da,Albu este un medic extraordinar-poate putin cam fricos din punctul meu de vedere insa nu trebuie omis faptul ca face parte dintr-o echipa totusi...echipa care nu se ridica la nivelul sau din niciun punct de vedere...si cu o floare nu se face primavara,din pacate.

poate ca cele care "arunca cu rosii"-vorba ta, sunt si indreptatite s-o faca...intelept ar fi sa ascultam pe toata lumea...ca doar asa e civilizat,nu???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Imi cer scuze daca am provocat controverse, nu asta a fost ideea...
,,a da cu rosii,, a fost doar o expresie....
Voiam doar sa incurajez fetele care au ramas, sa scrie pentru a le sustine si pe cele care sunt sau vor fi in focuri ( cu un sfat...etc)

Samira, am o intrebare.Din cate stiu, ultima oara ai incercat la Unguri....Rezultatul a fost o nereusita....Acolo nu este nimic de reprosat?Ca nu am citit nimic......

20+cu si

Mergi la inceput