FIV Dr. ALBU DRAGOS 26
Raspunsuri - Pagina 19
speranta2 spune:
Mikado, ai aceleasi mutatii ca si mine. Ai fost pana acu la un hematolog? Daca da, ce ti-a spus?!
honeys spune:
Speranta si eu le am tot pe alea.
Dna U mi-a dat clexane 0,4 inainte de FET (la fiv nu am stiut ca am decat una), magne B6, acid folic, aspenter, cetebe+zn, femibion... cam atat.
Tu?
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
mikado spune:
speranta inca nu am ajuns , doar ce am aflat ...as vrea sa merg maine , am sa-ti zic ce tratament primesc
eu, tu si honeys...cei trei muschetari credeam ca sunt singura cu asemnea combinatie
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
speranta2 spune:
Nu esti... oricum ar fi ii dam noi de cap! Eu am aflat acu 2 saptamani. Mi le-am facut de capul meu ca Albu nu mi le-a dat.
Bine ca am aflat. Acu, daca o fi sa raman sa fac ce trebuie.
Merg maine la ALbu cu analizele in dinti.
mikado spune:
sperantasucces maine! astept sa ne zici ce ti-a zis dr.
eu azi am primit rezultatul la sindromul antifosfolipidic care este ok, merg mai intai la hematalog apoi merg la dr. albu cu tot ce am facut
sa vedem daca sunt sanse de IA ..ca natural nu prea cred, daca nu urmeaza laparo (nebifata) apoi FIV ...intr-un fel si eu ma bucur ca le-am descoperit , macar stiu cu ce ma lupt ...dupa dr. Moisa eram foarte bine si sigur mai faceam 2-3 inseminari fara sanse de reusita
papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a fetelor, nu pot sa cred, mi-a iesit 262 in ziua 12 de la ET eu n-am mai rezistat si pe la 13, am facut un test de urina care mi-a iesit putin, o liniuta mai subtire si mai putin colorata si apoi am fugit si la spital si la 14 am facut si de sange maruscha? |
felicitari din toata inima!!!!!! ma bucur nespus pentru tine!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
21+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maruscha80 bai va rog s ama iertati insa am mai stat prin spital pentru perfuzii cu albumina! DAAAA!!! deci DA sunt si eu gravida :), mi-a spus domnul Albu in persoana si-mi venea sa-l pup dragul de el. beta hcg 300.79 anna, vezi ma! :) a fost de bine. bravo, felicitari suntem GRAVIDUTEEEE!!! youpppyyyyy |
felicitari marushka!!!! ma bucur enorm si pt tine, este minunat! absolut minunat!!
_
21+ cu Iustin Andrei
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
babyblue spune:
eu zic sa repetati fiecare beta la 48 de ore, ca sa vedeti ca se dubleaza si ....sa stati in pat pana pe la 7-8 sapt.
e doar parerea mea, umila si sper sa nu supar pe nimeni.
ati luptat din greu, e o perioada critica pana dupa 8 sapt, mai apar sangerari sau prb, e poate o idee buna sa nu va efortati prea mult perioada asta, mai ales ca ati obtinut greu sarcina si nah...:)
si sa nu uitati de utrogestan si de tratament.
stiu ca va stric euforia, ca o baba plina de sfaturi, dar sa nu uitati si de masurile de precautie. nah, ca sunt o baba cicalitoare!!!
_
21+ cu Iustin Andrei
2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural
inna08 spune:
Felicitari Ana si Maruscha.
Mire,trece-ma si pe mine: FIV 1 reusit,dr.Albu Dragos.
Babyblue cum pot sa schimb si eu semnatura?
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
anna_a spune:
mersi mult baby, esti draguta
dar eu in pat n-as putea sa stau, in primul rand ca as innebuni si in al 2-lea ca am f mult de munca si am avut si probl cu laptopul sapt asta; partea buna e ca lucrez de acasa, deci nu fac mare efort si dc mi-ar fi rau sau ceva pot sa ma pun putin in pat. Singura chestie e ca pana maine seara sunts ingurica si nu am dormit sapt asta si sunt asa obosita
cred ca am sa repet beta vineri dim sau luni, doar asa sa ma conving; dar si dc ar fi sa iasa prost ce as putea sa fac?
dar vine pastele (si ziua mea ) si planuiesc 3-4 zile la bulgari, nasol e ca vad ca e frig rau