FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Mikado, ce ne potrivim noi! Si noi prima oara am fost la Moisa, care l-a speriat pe sot cu comportamentul ei, asta mergand la cabinetul particular. Ea mi-a dat prima oara sa fac AMH sa vedem rezerva si asa am aflat ca de aici problema cu bebe. Ea ne-a zis direct FIV si ne-a trimis la Giulesti. Cand am vazut ce e acolo, am aterizat direct la Albu. Speram sa nu am mutatiile astea, dar se pare ca de ce trece timpul de aia se aduna mai multe. Am facut si cariotipul si X fragilul si sunt ok. Ar trebui sa nu mai apara nimic de acum incolo, doar bebe....

Mergi la inceput

Da Honeys, am vazut mai demult, dar cred am uitat sa iti scriu. Eu, tu si Mikado. Surori mutante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

FETELOR AJUTATI-MA ca nu ma descurc deloc:mi-au venit si rezultatele la celelalte analize de trombofilie ,dar nu stiu daca sunt ok,asa ca va rog sa imi destupati si mie putin capul:
Mutatiile factorului V Leiden si fact II:
-Mutatia 1691G>A IN FACT V NU A FOST IDENTIFICATA
-Mutatia20210gG>A IN FACTORUL II NU A FOST IDENTIFICATA

MUTATIILLE GENEI MTHFR:
-Mutatia 677C>T IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HOMOZIGOTA
-Mutatia1298 A.C IN GENA MTHFR NU A FOST IDENTIFICATA

MUTATIILE GENEI PAI-1:
-Mutatia-6754g in gena PAI-1 NU A FOST IDENTIFICATA
-Mutatia -844G IN GENA PAI-1 A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
MA LAMURITI SI PE MINE ,VA ROG DIN SUFLET ,CA PINA NU FAC CELELATE ANALIZE....NU POT AJUNGE LA DR .....SI FIERB ............!

Mergi la inceput

Pai esti o mica mutanta ca si noi, numai ca tu ai cate o mutatie la fiecare gena, mai bine, zic eu. N-ai ce sa faci acum, decat atunci cand oi ramane gravida, trebuie sa bagi clexane ca sa nu pierzi sarcina. E bine ca stii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

speranta sa vina bebeeee cat mai repede !!!
eu nu vreau sa-mi amintesc de dr. moisa ca ma apuca nervii urma sa fac IA 3 noroc ca m-am desteptat , am renuntat si am cautat un dr. la care sa merg, am tot citit pe aici si asa am ajuns la dr. Albu ...acum sper sa fie bine cu IA sau FIV ...nici eu nu am AMH-ul prea grozav ..este in ton cu varsta mea incercam tot ce tine de noi daca nu reusim adoptam , viata merge inainte! pupa sora ta mutanta

angelica hai nu fi trista, pare ca totul s-a naruit dar nu este asa , acum stii cu ce te lupti, exista solutii , ai sa mergi la un hematolog si ai sa primesti tratemant

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Mikado, m-ai innebunit cu mancarurile acelea
Le-ai facut tu????????!!!!!!

21+cu si

Mergi la inceput

Chiar! Le-ai facut tu, Mikado?! Salivez deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

DECI asta este cauza pierderi sarcini mele..........,daca faceam analizele astea din timp ..........imi tineam poate acum copilasul in brate.......ufffffffff nu este deloc dreapta viata asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

cory, speranta papa bun-ul este facut de mine imi place cand am timp sa mesteresc prin bucatarie

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Buna, fetelor. Nu am mai scris nimic de ceva timp, am fost intr-un vartej de numai, numai cu finalizarea dosarului...Trebuia sa incep schema pt fiv din aceasta luna,astfel incat in mai sa am puiutii la purtator, insa nu a fost sa fie... Si eu si sotul avem papiloma si una dintre gene este cu high risk,31; dupa o gripa zdravana de luna trecuta,sistemul imunitar i-a fost la pamant si sotului i s-a activat virusul si au aparut in zona genitala cateva veruci. Acum trebuie sa urmeze trat. dr Mihalca, sa am grija mare sa nu se activeze si la mine pt ca acum sunt eu la rand la raceala... si ramane pt luna iunie. Sunt mahnita ca s-a intamplat asa...dupa cat am asteptat... Voi aveti idee, fetelor, in afara de suplimente naturiste, ceaiuri, etc,pt intarirea sistemului imunitar, un trat. eficient prin care sa se atenueze la maxim efectele HPV in organism? De anulat, nu se poate, stiu.
Va pup pe toate si imi doresc tare mult sa ma si intalnesc cu voi in perioada cand voi incepe schema, la clinica, monitarizarile...etc...sa fim toate fericite pana la lacrimi ca Dumnezeu ne-a adus minunile de ingerasi in viata si bratele noastre.

Mergi la inceput