FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popif spune:

angelica28, pe mine m-a costat cam 2300,..2400 nu mai tin minte exact,anul trecut in octombrie.Si daca e sa faci.. bafta multa!..sa fie totul bine!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Bravo anna si maruscha.

Eu rosesc in comparatie cu valorile voastre la beta.Cu siguranta veti avea bbi cat si pentru o parte din fetele care n-au reusit.

Eu sunt stresata ca n-am simptome. Sanii nu sunt tensionati. Am doar mici senzatii de voma dimineata si cand ajung acasa dupa o zi in care nu aeriseste nimeni. Pentru linistea mea cred ca mai fac si eu un beta zilele astea ca mai am o saptamana pana la eco si cred ca inebunesc tragandu-ma de tatili

tuturor
Sa se faca voia Ta Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

bravo fetelor ma bucur tare mult pt reusita voastra

cand vad atatea reusite parca as mai face si eu un FIV

tinuta Doamne ajuta sa ai si tu un test pozitiv

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

oare sa-i dau un sms lui albu sa-i multumesc? sau sa las pe vineri sau luni, ca m-as duce sa mai fac un test si-l vad pe acolo

ai dreptate maruscha, si embriologul si-a facut treaba, ca noi am facut ICSI ca are sotul anticorpi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, pai fa asa cum simti.

daca-i trimiti sms rau nu are cum sa faca :), ca e munca omului si se bucura.

si la noi a avut sotul anticorpi pe langa altele acum e foarte mandru ca "ostasii lui" au izbandit, 1-1 nu e putin lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

tinuta,
nici eu nu am avut simptome asa ca relax .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

in primul rand felicitari celor doua proaspete gravidute

apoi, de fiv-ul moca:
-Programul va debuta la 1 iunie 2011
-bugetul Programului de fertilizare in vitro este de 4 milioane de lei
-incepand cu data de 1 iunie 2011, toti cei care doresc sa acceseze programul gratuit de fertilizare in vitro al Ministerului Sanatatii pot depune dosarul medical, la alegere, in centrele care vor intra în programul gratuit al MS.
-inca nu se stie decat ca Dr. Cocei vine la noua clinica a lui Marinescu si ca aceasta clinica privata va efectua fiv-urile alstea moca - in rest, nimic de medlife sau orice alta clinica privata.

Acum, importante sunt nomrele metodologice, pentru ca pe 29 martie a fost eliberat comunicatul de presa si la 2 saptamani de la acesta ar fi trebuit sa apara aceste norme, conform carora fiecare cuplu va sti ce sa faca. Ama????, ceva "din interior"?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

angelica28 si pe mine m-a costat tot 2300-2400 in iulie anul trecut.
Pup fetele si burticile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Felicitari fetelor! Ma bucur sa aud si niste vesti bune. In ultima vreme a fost cam liniste pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

buna!

felicitari noilor posesoare de burtici!

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

Mergi la inceput