FIV Dr. ALBU DRAGOS 26

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

ai reusit marusha,

merci simonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor ce ma bucur cand mai ramane cate una gravi , parca usor ,usor ne apropiem toate de ideal nu?

sarcini usoare fetelor si bucurati-va de fiecare clipa di cele 9 luni de fericire.

artisticooo unde esti nu ne lasa asa spune-ne ce se aude cu fivul gratuit ( ce se intampla peste 2 saptamani ca nu pricepui?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

stiti cumva daca giulestiul face fiv cu blasto?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

stiti cumva daca giulestiul face fiv cu blasto?

Habar nu am, dar te pot ajuta cu un nr de tel al asistentei de la FIV.
Poate ai si alte intrebari si cel mai bine sa vb direct la sursa.
Parerea mea

21+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

multumesc mult felelor
tot nu pot sa cred; sa mai fac un beta vineri?
am primit un cadou de ziua mea, care anul asta e de Paste

eu zic sa l repeti pt linistea ta

zice eu, care am facut la de a beta gramada ca pana la eco era mult si eu vroiam sa stiu ce si cum

bravo

si felicitari si marushca
ce ti am spus eu ca e de bine
of

o sa se umple de gemeni si de tripleti doftorica
pupici la toate

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

maruscha ce ma bucur ca esti bine, adica nu prea esti tu bine cu hiperstimularea, dar ai reusit, deci e bine
poate avem noroc si facem si am scapat
desi eu cred ca i-as pune si pe cei 3 congelati peste 2 ani asa, ca doar nu o sa-i las la racoare forever

mersi mult tuturor pt suport si felicitari, va pup si urez succes celor care urmeaza

corry, stiu de ce scoti limba la mine, ca am fost carcotasa, dar nu din rautate, mi-am spus doar parerea despre cum as vrea eu sa fie o clinica privata si ar fi frumos ca ei sa faca totul pt a te simti cat mai bine, avand in vedere ca oricum esti nervoasa, stersata, plina de hormoni. Dupa cum am zis Albu isi face treaba, dar reusita depinde pana la urma de organismul nostru, parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popif spune:

maruscha80, felicitari si tie!...
bravo fetelor...
Imi dau seama ce este in sufletul vostru, cata bucurie si ce sentimente va incearca.
Sa stiti ca si noi suntem foarte emotionate si traim bucuria alaturi de voi si suntem mult mai pline de speranta.
Sper si eu la o reusita luna viitoare.

P.S.Si nu in ultimul rand, felicitari doctorasului grizonat

Mergi la inceput

anna, la noi a facut si embriologul minuni, dumnezeu sa-i dea sanatate.

gandeste-te ca aveam 10 ovocite dintre care 1 nu era ok si pana la urma au iesit 9 embrioni. Si 7 de calitate foarte buna.

e drept ca ei lucreaza cu materialul clientului, esti ok...cresc sansele...nu, e mai complicat. INSA ceea ce fac ei este minunat si le voi fi mereu recunoscatoare.

eu una l-am cam capiat pe dr albu zilele astea :) si m-a ajutat :) adica nu am avut feelingul ala...gata a fost embriotransferu, am dat banii, gata! Am simtit o reala preocupare pentru mine. Nu-i putin. Asta cere dedicatie si integritate. si cand esti in situatia in care sunt eu acum, crede-ma ca e mare lucru.

arat ca un butoias ambulant spre seara, dimineata ma dezumflu iar si uite asa o iau de la capat...

insa, doamne ajuta, sa ducem cu bine sarcinile la capat.

am si eu 3 inghetati insa ramane de vazut... ma rog la dumnezeu sa ma tina nervii si sa rezist acestor simptome de hiperstimulare. sa o iau candva la capat...ramane de vazut...

acum trebuie sa fim zen, urmeaza eco, si inca vreo cateva saptamani de grija maxima.

Mie mi-a zis sa mananc mutle proteine, bine ca eu-s si mai jigarita de fel, ma cam bate vantul...au tre musai sa beau si 1 l si jum d e lapte, oua...abia intra...da ma stradui ca nu am incotro.

la mine e mai greu fiindca am o constitutie atletica, abdomen plat, fibrat (nu ma laud ca acu nu mi-e bine cu chestia asta) si ii este foarte greu unui astfel de abdomen sa se intinda precum elasticul, asa dintr-o data! Insa va fi ok!

Mergi la inceput

cred ca-mi iau crema antivergeturi, sa ma sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

MARUSCHA FELICITARI CE VESTI BUNE SA DEA DUMNEZEU SA AVEM PARTE NUMAI DE ASTFEL DE VESTI!

Vroiam sa va intreb ceva:mi-a zis dr ca este posibil sa imi faca laporoscopie ,aveti idee cit cost la ML?

Mergi la inceput